• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    IF_
    IF_ --- ---
    Včera jsem vzala kámošku na její poprvé u tyče:)

KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    no já se musím pochlubit, že mám sice za sebou jen L2, ale dala jsem teď na prvního máje jogína hned napoprvé (jen tak na zkoušku v parku). I když byl takový lazy, zadek mi padal, ale byl tam :-).
    IF_
    IF_ --- ---
    5 je vecerni hodina jo:)

Jinak dnes mi Linda konecne dostala do jogina, ale chce to pokracovat, ve stredu zacinam ve Firefly v jejim kursu.
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: psala jsi ve vecernich hodinach, ale neva ;)
    IF_
    IF_ --- ---
    Pisu ze muzu az od 8:)
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: shanime nekoho na patek od 5ti, pojd k nam ;) tam se ti bude libit
    IF_
    IF_ --- ---
    LINDAAMELIE: Jdu a proberem:) rozjetej neva..
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    STRIX: nene, mluvím o středě v 20
    STRIX
    STRIX --- ---
    LINDAAMELIE: jestli myslíš náš pondelni tak ted by to mela byt 7 lekce myslim
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    IF_: tak jsem to zčekovala a mám tam dvě volný místa :) je to už rozjetej kurz, takže by jsi měla slevu za neabsolvovaný hodiny. Kolik jich ale zbývá do konce ted nevím, budu vedet zítra večer. Tak to můžeme probrat, jestli jdeš na volnou.
    IF_
    IF_ --- ---
    Ok dej vedet:) dik!
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    kdyby jste měli v úterý náhodou cestu kolem,, :)

POLE DANCE JAM & Piknik POD ŠIRÁKEM vol. 2
    BRNO-Tyršův Sad, Kounicova ul.
    https://www.facebook.com/events/386847561354337/
    IF_
    IF_ --- ---
    Jinak potřebuju nutně nějakou L4 nebo něco podobného, L3 by mi taky neuškodila, nám skončila teď L4 a nemám náhradu, ale můžu až ve večerních hodinách:(
    IF_
    IF_ --- ---
    Tak už mám lupeny na mistrák amatérů...

A zítra jdu na Žižkov od 8.

LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    SHIVA42: Super, to se určitě příště ráda připojím. JJ, Catt mi už dneska něco říkala a chudák je celá modřina :)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    LINDAAMELIE: namahava... :) bylo mene lidi nez na oteviracce hradcanske, ale zato vic chlapu (asi boyfriendi), a vic necvicicich co jen sedeli vzadu a koukali....Catt to tam totalne rozjela, jsem nestihala... jeden kluk se me ptal jestli znam Veroniku Rehorovou...rekla jsem jen ze jo... :) pak jsem ho ucila shouldermount...meli jsme dort, sampano, jahody, slivovici... ty tyce jsou desne vysoke, nekomu klouzaly, mne ne, ale uplne skvele se prepinaji do spinoveho rezimu..ani mi nevadilo ze jsou to 50tky, ale dost se hejbou kdyz jses uplne nahore...
    kazdopadne lepsi akce byla den pote, Mezinarodni den tance, sly jsme tam s Catt a naucili se asi 15 novych triku behem 3 hodin, masakr! Tereza dobre vysvetluje, a ta jejich druha lektorka, Maruska, mimochodem prej samouk, zase ukazovala veci pro az moc pokrocile na muj vkus (treba ty downsplits na foto), a dali jsme si strasne do tela, jeste ted me vsechno boli... ale oni prej budou delat tyhle vikendove akce casteji, tak ti nemusi byt lito
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    Jaká byla otvíračka Karlína? Stve mě, že jsem nemohla dorazit, ale jsem neschopná téměř vylézt z postele :(
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    dnes se mi povedla jedna z veci znacky "ani ve snu"... kdyby tam byl jeste ten provaz, tak jsem spokojena..
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam