• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    REINITA
    REINITA --- ---
    tak začínám mít podobný problém jako tuším IF_ - když propnu špičky, velmi brzy se dostaví křeč buď do lýtka nebo do klenby. Zkoušela (a zkouším dál) na to brát hořčík, ale moc to nepomáhá. Přitom netrénuju nijak urputně, spíš takové lážo plážo maximálně 3x týdně, nic k tomu dalšího. Očekávala jsem, že si ty nohy zvyknou, ale nějak se tak neděje a naopak mám dojem, že se to zhoršuje.
    Nevíte někdo, co s tím? Dneska mě napadlo, jestli by mi třeba nepomohl ortoped (mám plochý nohy a dost na to kašlu), ale netuším, jestli to s tím souvisí.
    REINITA
    REINITA --- ---
    KAROLINA182: všechno ostatní do pozadí pole dance nešlo, ale jinak to sedí ;)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    KAROLINA182: bohuzel vsechno co popisujes na me sedi...vitej mezi podobne postizenymi
    IF_
    IF_ --- ---
    Já už to sem postiovala, ale já mám vymyšlenou choreografii i kostým na tohle :)

Karel Gott Vltava - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=RbhN0t_zJd4
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    ISI_CHARFOX: asi mi budeš muset ukázat choreografii na jízdu valkýr :DD
    ISI_CHARFOX
    ISI_CHARFOX --- ---
    KAROLINA182: no bohuzel mam praci a skolu, ale ted to hodlam pres prazdniny rozjet. ale s tou hudbou mas pravdu, uz mam choreografie na vsechno od Rammsteinu po Jízdu Valkýr:D ale to jsem měla vždycky, akorát se balet a moderna změnily na pole.
    IF_
    IF_ --- ---
    KAROLINA182: Vzhledem k tomu že průměrně deset hodin denně pracuju a k tomu mám psa tak fakt ne:))
    STRIX
    STRIX --- ---
    KAROLINA182: jo hlavne to posledni
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    Taková malá zjišťovací otázka. Taky šel váš život stranou a ustoupil do pozadí pole dance? Také, když posloucháte muziku, tak si v hlavě zkoušíte nějakou choreografii? Také s tím neustále někoho otravujete? :))
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    IF_: já ti to vysvětlím. V poletime se o ty tyče nikdo nestará - takže nešťasná náhoda je způsobena tím, že ty tyče nikdo průběžně nedotahuje..
    IF_
    IF_ --- ---
    LUSKA: Tos byla ty jo:)) tak to mě též:)
    LUSKA
    LUSKA --- ---
    IF_: cha, tak tohle pujdu zkouset dneska, snad se nezabiju.)
    a jinak mne v pondeli velmi tesilo.))
    IF_
    IF_ --- ---
    KAROLINA182: Jak to může být náhoda?
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    IF_: nj byla to nešťastná náhoda
    IF_
    IF_ --- ---
    KAROLINA182: To je teda dost hustý, být tou slečnou tak bych asi udělalal poměrně brajgl:/
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    Opravdu byly hrozné, taky jsem se řízla. Stacey se tam dokonce o jednu zranila a spadla z ní. A na jedné z minulých hodin na jednu slečnu ta jedna tyč spadla, protože se uvolnila u stropu. Jen zázrakem se jí nic nestalo. Pak je dokonce prodávali, ani nevím, zda si je někdo koupil....ale řešilo se to tu před časem. Takže mají 4 nové a 4 staré nebo tak nějak. :-)
    STRIX
    STRIX --- ---
    IF_: nedaly se dotahnout a tocily se i když neměly (trochu), taky sem se o nějakou řízla páč na ní v tý díře jak na nich sou byl nejakej ostrej záhyb, pak nejake byly dole už bez toho krytu.
    IF_
    IF_ --- ---
    STRIX: Tak já jsem asi divná, ale mně se na nich nic divného nezdálo, nepoznám rozdíl:)
    STRIX
    STRIX --- ---
    KAROLINA182: v poletime maj nove? konečně! dnes tam zrovna du na trenink s Jarmilou, ty tyče tam byly děsny.
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    Tak jen pro info k těm tyčím - v PoleTime mají nové - z nerezi kvůli alergikům (bezva!). A ty zlaté jsou prý jen placebo - jsou pokryté žlutým niklem (informace z fabriky).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam