• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    IF_
    IF_ --- ---
    No ale finale az v 5 ne?
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: ve 12
    IF_
    IF_ --- ---
    Hola hej v kolik to zacina zitra?
    IF_
    IF_ --- ---
    Jo jo staci kdyby se ty slecny ozvaly a musej to stahnout... Spor by urcite vyhrali.
    STRIX
    STRIX --- ---
    SLUPKA: tak dobrýho právníka tu máme vid SHIVA42:
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    STRIX: Pokud se nepletu, tak s dobrým právníkem stačí i libovolná slečna na fotce :))
    STRIX
    STRIX --- ---
    LINDAAMELIE:
    SHIVA42:

a nestacil by majitel studia? udej jí a vytřískejn z ní prachy a bude na bazén :D
    IF_
    IF_ --- ---
    Jo to jde ale ty vis kdo je autor?
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    LINDAAMELIE: a co kdyby se prihlasil autor te fotky a vyzadal si autorskou odmenu za zverejneni a stazeni z internetu?
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    IF_: jejda, tam je fotka z Firefly :/
    Tak to nevím jestli budou ty dvě slečny co jsou také na fotce, nadšeny :((
    IF_
    IF_ --- ---
    Hm super :(

Náhrada za Ivetu Bartošovou: Martucci si nabalil tuhle svalnatou striptérku - Super.cz
    http://www.super.cz/11449-nahrada-za-ivetu-bartosovou-martucci-si-nabalil-tuhle-svalnatou-stripterku.html
    IF_
    IF_ --- ---
    Od kolika je v neděli to finále? Nemůžu to najít.
    ISI_CHARFOX
    ISI_CHARFOX --- ---
    taky kžeče způsobuje zanešení těla, těmi stahy se snaží vypudit toxiny do krevního oběhu. druhá věc je teda to nedostatečné protažení
    IF_
    IF_ --- ---
    ELISCHA: To jsem jedla hodně dlouho ještě když jsme hrála basket, i pila magnesii a nikdy jsem nepozorovala nějaké zlepšení:( Tak nevím..
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    jinak na křeče nohou je primárně draslík, říkal mi jeden doktor.. hořčík taky, ale draslík účinější, nejlepší je samozřejmě oboje kombinovat...
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    REINITA: taky jsem to měla každý trénink a pomáhá mi si to pořádně (!!!!) protáhnout před tréninkem. Takové to lážo plážo nestačí, chce to opravdu pořádně. Hlavně tam, kde ty křeče chytáš. Lýtka, špičky a tak. A pak to mít osvalené, to také pomáhá.
    STRIX
    STRIX --- ---
    KAKINA: to taky no, to radsi no comment

IF_: prej delany na miru od naky zensky, jmeno si nepamatuju,.. kazdopadne takhle horkou tyč sem fakt v ruce nikdy nemela :)))
    REINITA
    REINITA --- ---
    IF_: ok, díky za tip, zkusím každou chvíli protahovat :)
    IF_
    IF_ --- ---
    STRIX: A co je to za tyče?
    KAKINA
    KAKINA --- ---
    STRIX: Promin me uplne staci, ze ty doslova dojebany stary tyce nabizej za 4 tis !!!!
    To je fakt nechutny
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam