• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    IF_
    IF_ --- ---
    Hm super :(

Náhrada za Ivetu Bartošovou: Martucci si nabalil tuhle svalnatou striptérku - Super.cz
    http://www.super.cz/11449-nahrada-za-ivetu-bartosovou-martucci-si-nabalil-tuhle-svalnatou-stripterku.html
    IF_
    IF_ --- ---
    Od kolika je v neděli to finále? Nemůžu to najít.
    ISI_CHARFOX
    ISI_CHARFOX --- ---
    taky kžeče způsobuje zanešení těla, těmi stahy se snaží vypudit toxiny do krevního oběhu. druhá věc je teda to nedostatečné protažení
    IF_
    IF_ --- ---
    ELISCHA: To jsem jedla hodně dlouho ještě když jsme hrála basket, i pila magnesii a nikdy jsem nepozorovala nějaké zlepšení:( Tak nevím..
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    jinak na křeče nohou je primárně draslík, říkal mi jeden doktor.. hořčík taky, ale draslík účinější, nejlepší je samozřejmě oboje kombinovat...
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    REINITA: taky jsem to měla každý trénink a pomáhá mi si to pořádně (!!!!) protáhnout před tréninkem. Takové to lážo plážo nestačí, chce to opravdu pořádně. Hlavně tam, kde ty křeče chytáš. Lýtka, špičky a tak. A pak to mít osvalené, to také pomáhá.
    STRIX
    STRIX --- ---
    KAKINA: to taky no, to radsi no comment

IF_: prej delany na miru od naky zensky, jmeno si nepamatuju,.. kazdopadne takhle horkou tyč sem fakt v ruce nikdy nemela :)))
    REINITA
    REINITA --- ---
    IF_: ok, díky za tip, zkusím každou chvíli protahovat :)
    IF_
    IF_ --- ---
    STRIX: A co je to za tyče?
    KAKINA
    KAKINA --- ---
    STRIX: Promin me uplne staci, ze ty doslova dojebany stary tyce nabizej za 4 tis !!!!
    To je fakt nechutny
    IF_
    IF_ --- ---
    STRIX: Jo tak lih tam neni casto, to me taky stve:/ aby si clovek nosil vlastni.
    IF_
    IF_ --- ---
    Hele mne se to teda casem lepsi musim rict, pripisuju to tomu, ze semnohem vic protahuji a spicky si lamu,treba i v praci pod stolem.. Mne prijde mi ze to je hlavne tim jak mam ty spicky neohebny, i kdyz je propnu na fotkach vidim ze to je porad hodne malo v porovnanim s ostatnima.Pojd na strecink s Alexem, pomuze ti to:)

A kdyz se mi to stane tak holt hned nohu poradne do flex.
    STRIX
    STRIX --- ---
    tak jen k tyčim v poletime,..

stojej pekne za hovno,.. jo sice sou tam 4 novy,.. který se teda brutalne rychle zahřívaj, coz nemusi byt tou tyčí, no ale asi spíš je. pac to nejsou x-pole

no a ja mela pro zmenu tu kde ten šroub vychylil tu díru, a řízla sem se o to opět pěkně do zapěstí. dalsi tyc tam furt povoluje, že ma bejt staticky a dycky pri točce škubne a hýbe se.

líh nikde, tyče se nedaj očistit,.. nemam duvod pomlouvat, ale včera mě to tam ěkně nasralo (s prominutim)
    REINITA
    REINITA --- ---
    tak začínám mít podobný problém jako tuším IF_ - když propnu špičky, velmi brzy se dostaví křeč buď do lýtka nebo do klenby. Zkoušela (a zkouším dál) na to brát hořčík, ale moc to nepomáhá. Přitom netrénuju nijak urputně, spíš takové lážo plážo maximálně 3x týdně, nic k tomu dalšího. Očekávala jsem, že si ty nohy zvyknou, ale nějak se tak neděje a naopak mám dojem, že se to zhoršuje.
    Nevíte někdo, co s tím? Dneska mě napadlo, jestli by mi třeba nepomohl ortoped (mám plochý nohy a dost na to kašlu), ale netuším, jestli to s tím souvisí.
    REINITA
    REINITA --- ---
    KAROLINA182: všechno ostatní do pozadí pole dance nešlo, ale jinak to sedí ;)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    KAROLINA182: bohuzel vsechno co popisujes na me sedi...vitej mezi podobne postizenymi
    IF_
    IF_ --- ---
    Já už to sem postiovala, ale já mám vymyšlenou choreografii i kostým na tohle :)

Karel Gott Vltava - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=RbhN0t_zJd4
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    ISI_CHARFOX: asi mi budeš muset ukázat choreografii na jízdu valkýr :DD
    ISI_CHARFOX
    ISI_CHARFOX --- ---
    KAROLINA182: no bohuzel mam praci a skolu, ale ted to hodlam pres prazdniny rozjet. ale s tou hudbou mas pravdu, uz mam choreografie na vsechno od Rammsteinu po Jízdu Valkýr:D ale to jsem měla vždycky, akorát se balet a moderna změnily na pole.
    IF_
    IF_ --- ---
    KAROLINA182: Vzhledem k tomu že průměrně deset hodin denně pracuju a k tomu mám psa tak fakt ne:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam