• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    IF_
    IF_ --- ---
    PEPITKA: No myslim ze pokud je nekdo na urovni ze to vyucuje, tak neni amater a hotovo.
    IF_
    IF_ --- ---
    Tak nakonec se mi to podarilo protlacit do hlavnich zprav na Novu i na tn.cz, mam radost:)

VIDEO: Podívejte se na krásky, které soutěží v tančení u tyče - tn.cz
    http://tn.nova.cz/sport/ostatni-sporty/video-podivejte-se-jak-krasky-soutezi-v-tanceni-u-tyce.html
    PEPITKA
    PEPITKA --- ---
    IF_: Ne z Mefista nejsou....tady http://www.facebook.com/media/set/?set=a.218599634841895.46898.116463308388862&type=3 Ta co je na druhé fotce byla druhá, a ta co je na třetí byla první.

STRIX: Hele řikali, že pokud jsi profesionál, lektror, neni jistý zda by zvládl všechny prvky z kategorie profesionálu, tak se klidně může přihlásit do amatérů :/
    STRIX
    STRIX --- ---
    no každopádně to to potom nezjistili, poradatele? meli je proste diskvalifikovat ne?
    IF_
    IF_ --- ---
    Ted jsem na to koukala, to je tedy nehorazne, kdyz uz ma nejake certifikaty na vyuku. Ze ji to neni blby:(
    IF_
    IF_ --- ---
    Anya se mnou chodi do kurzu a navic jsme spolu i vystupovaly v Placebu,moc jsem ji fandila, je hrozne talentovana a zaroven na sobe maka.

To jsou teda holky z Mefista? To nechapu:( to byla ta s kocicima ocima ta Denisa?
    ISI_CHARFOX
    ISI_CHARFOX --- ---
    PEPITKA: první byla Denisa Kudláčková. já jí fandila, ale pak jsem zjistila co to je a fakt zuřim, protože třeba s Anyou jsem chodila na kurz L3 a tudíž vidím, jak se vážně SAMA vymakala, zatímco vítězství někoho kdo se tím živí...škoda mluvit a doufám že se pravidla nějak změní..
    PEPITKA
    PEPITKA --- ---
    IF_: na prvnim a druhym místě zkončily ty holky z brna, což jak už psala ISI_CHARFOX: mi taky přišlo docela nefér, protože obě dvě jsou to lektorky....nevim jak se jmenují ale první měla černý oblečení a druhá byla ta zrzka v zeleném.
    třetí pak byla Anya Kanttel a čtvrtá Gábina Odehnalová

IF_
    IF_ --- ---
    Prosim vite nekdo teda jak to celkove dopadlo?
    IF_
    IF_ --- ---
    No a nemeli by to resit poradatele?
    STRIX
    STRIX --- ---
    ISI_CHARFOX: nechapu jak nekoho takovyhle vitezstvi muže těsit,..
    IF_
    IF_ --- ---
    Taky jsem byla... Kdo to tedy vyhral? Na vyhlaseni jsem nebyla, bylo to dlouhe.

Jinak odvahu holek obdivuji. Jen skoda ze vetsina si nedala vic zalezet na kostymu a liceni. A teda zacnu vic pracovat na flexech, kdyz vidim jak hrozne to vypada:) A taky je videt jak je treba pilovat ten jevistni prvek, kdyz z toho clovek nedela trochu show a je to jen prvek za prvkem je to dost videt.
    ISI_CHARFOX
    ISI_CHARFOX --- ---
    mno...tak jsem byla na finale, a ted zjistuji ze vitezka je profi ucitelka pola dance, flirt dance, fitness... to ze je profi tanecnice z konzervatore beru, ale to ostatni...fakt amaterka... jsem docela nasrana a je mi lito tech ostatnich holek, ktery opravdu amaterky jsou.
    IF_
    IF_ --- ---
    Mas to v sms Lindo.
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    IF_: autorem článku je David Zápal (36 let)
    redaktor Super.cz - nemáš tam If nějaký kontakt abych mu mohla zavolat? Už si píšu s jednou ze slečen na fotce a moc nadšená z toho teda není :(
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    STRIX: to je dobrá úvaha :DD
    IF_
    IF_ --- ---
    No ale finale az v 5 ne?
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    IF_: ve 12
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam