• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    Za sebe říkám, že s vámi souhlasím. Několikrát jsem to s Olgama řešila, když jsem se dozvěděla, že v amatérech jsou přihlášený lektorky. Bohužel to nebylo nic platné a nebylo v mých silách to změnit. Doufám, že si Olgy z těchto diskuzí a reakcí vezmou ponaučení a příště už se něco takového nestane.

Bylo mi argumentováno, že ty lektorky učí například jen půl roku atd - eliška od nás učí 3 měsíce a šla do profesionálů. Ani ve snu by jí nenapadlo jít do amatérů. Přesně jak se nechala slyšet: "radši budu poslední v profesionálech, než druhá v amatérech" .))

PS2: velmi brzy se začnou ukazovat rozdíly v kvalitě výuky pole dance v čr. Taky se mi úplně nezdá, aby lektorovaly holky, co nemají dokončený ještě ani L4 ( i když je to baví a chtějí to dělat. Myslím, že když člověk nasbírá nějaké zkušenosti předtím, tak to rozhodně nikomu neuškodí. Začínají za mnou chodit holky, čím dál častěji - že začátečníky by zvládly atd - asi záleží jak se k tomu jednotlivá vedení studií postaví. Tím se nechci nikoho dotknout a už vůbec ne Strix, ale ve Firefly bych tě zatím učit nenechala.

Na závěr jedno rčení pro zamyšlení: Ne každá pole dance tanečnice, která je úspěšná, je dobrou lektorkou.
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    No podle me by pod amaterkama zavodit nemely.
    Jinak vystoupeni te baletky z druhyho mista se mi nelibilo. Prvni misto jsem tipl dobre.
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    Myslela jsem, že ten, kdo za to bere peníze už je automaticky profesionál. Vždy to tak bylo v každém odvětví. To to nikdo na přihláškách nekontroloval? Na FB už se to také rozjíždí v diskuzích. Třeba to ještě někdo nějak dovysvětlí, kde se stala chyba.
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    IF_:
    Výsledky včerejšího finále amaterů (1. mistrovství ČR):
    1. místo: Denisa Kudláčková (brněnská lektorka)
    2. místo: Eleanor Hůlková (brněnská lektorka)
    3. místo: Anya Kanttell (pražská kurzistka)

IF_: já :)
    STRIX
    STRIX --- ---
    no nicméně, holky, co nám udělá když tohle faux pas okomentujeme na FB :))))) ? sem zlá vim :))))
    IF_
    IF_ --- ---
    Zítra se jdu zničit k Alexovi, kdo jde taky?
    STRIX
    STRIX --- ---
    IF_: jj, máš recht
    IF_
    IF_ --- ---
    STRIX: Přesně tak, ještě když má školu, to prostě není amatér, ono je taky něco jinýho, když člověk tancuje leta něco a pak dělá poledance rok nebo jako např. já a spousta dalších holek, co netancovala nikdy, jsem totálně neohebná a začínám od píky.
    STRIX
    STRIX --- ---
    ISI_CHARFOX: no jasny,.. jeste navic baletka. jak sem psala. když je tak uboha ze ji to vitezstvi těší,.. at si ho uzije. bohuzel na to doplati ostatni holky. musej si to ale samy v hlave prebrat jestli jim stoji za to se rozcilovat.
    IF_
    IF_ --- ---
    ISI_CHARFOX: A ta druhá? je někde jmenný seznam kdo to vyhrál?
    ISI_CHARFOX
    ISI_CHARFOX --- ---
    STRIX: uz do toho asi reju, ale nekdo s temito certifikacemi:

Denisa Kudláčková - Centrum Tance
    http://www.centrumtance.cz/tanec/lektor.asp?uid=%7B6afd9ebc-a607-4c7a-a7a2-cd79d8c23baa%7D

neni amatér ani ve snu a je to trapné.
    STRIX
    STRIX --- ---
    IF_: no,.. zacinam a mam jen zacatecniky - takze spiny, sedy na tyci a na konci prvni invert. baví mi to. dycky sem chtela neco ucit. tak doufam, ze se mnou budou holky spokojeny.
    IF_
    IF_ --- ---
    STRIX: Ty jsi lektorka jo :O?
    PEPITKA
    PEPITKA --- ---
    IF_: Přesně ale hlavně vůči všem ostatním holkám to je dost nefér a muselo jim to být docela líto.
    STRIX
    STRIX --- ---
    IF_: no ja nevim, taky učim začátečníky (teda mela sem zatim 3 hod s nimi :))) a rozhodně mezi profi nepatřim :D
    předtim sem nad tim nepřemýšlela, ale pak mi napadlo, že třeba to taky učej tak jako ja :))))) ale zas je fakt ze když to vyhrala uplne, a když si vezmu takovou Kat Pavlovou ktera je fakt dobra a neumistila se, tak to asi nebude trenerka začátečnice.
    IF_
    IF_ --- ---
    PEPITKA: No myslim ze pokud je nekdo na urovni ze to vyucuje, tak neni amater a hotovo.
    IF_
    IF_ --- ---
    Tak nakonec se mi to podarilo protlacit do hlavnich zprav na Novu i na tn.cz, mam radost:)

VIDEO: Podívejte se na krásky, které soutěží v tančení u tyče - tn.cz
    http://tn.nova.cz/sport/ostatni-sporty/video-podivejte-se-jak-krasky-soutezi-v-tanceni-u-tyce.html
    PEPITKA
    PEPITKA --- ---
    IF_: Ne z Mefista nejsou....tady http://www.facebook.com/media/set/?set=a.218599634841895.46898.116463308388862&type=3 Ta co je na druhé fotce byla druhá, a ta co je na třetí byla první.

STRIX: Hele řikali, že pokud jsi profesionál, lektror, neni jistý zda by zvládl všechny prvky z kategorie profesionálu, tak se klidně může přihlásit do amatérů :/
    STRIX
    STRIX --- ---
    no každopádně to to potom nezjistili, poradatele? meli je proste diskvalifikovat ne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam