Za sebe říkám, že s vámi souhlasím. Několikrát jsem to s Olgama řešila, když jsem se dozvěděla, že v amatérech jsou přihlášený lektorky. Bohužel to nebylo nic platné a nebylo v mých silách to změnit. Doufám, že si Olgy z těchto diskuzí a reakcí vezmou ponaučení a příště už se něco takového nestane.
Bylo mi argumentováno, že ty lektorky učí například jen půl roku atd - eliška od nás učí 3 měsíce a šla do profesionálů. Ani ve snu by jí nenapadlo jít do amatérů. Přesně jak se nechala slyšet: "radši budu poslední v profesionálech, než druhá v amatérech" .))
PS2: velmi brzy se začnou ukazovat rozdíly v kvalitě výuky pole dance v čr. Taky se mi úplně nezdá, aby lektorovaly holky, co nemají dokončený ještě ani L4 ( i když je to baví a chtějí to dělat. Myslím, že když člověk nasbírá nějaké zkušenosti předtím, tak to rozhodně nikomu neuškodí. Začínají za mnou chodit holky, čím dál častěji - že začátečníky by zvládly atd - asi záleží jak se k tomu jednotlivá vedení studií postaví. Tím se nechci nikoho dotknout a už vůbec ne Strix, ale ve Firefly bych tě zatím učit nenechala.
Na závěr jedno rčení pro zamyšlení: Ne každá pole dance tanečnice, která je úspěšná, je dobrou lektorkou.