• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    REINITA: z mlíka stejně moc vápníku nedostaneš =)
    já si dávám vápník jenom když mám fakt unavený svaly po námaze a potřebuju je rychle zregenerovat a fakt mi pomáhá..koneckonců vápník je narozdíl od hořčíku běžné vybavení příruční lékárny medika =)
    IF_
    IF_ --- ---
    Mne horcik nikdy nepomohl...
    IF_
    IF_ --- ---
    Mne horcik nikdy nepomohl...
    REINITA
    REINITA --- ---
    VAMPYRCIK: ono s tím hořčíkem to měly být dvě mouchy jednou ranou, protože mimo ty křeče mi ještě dělá dobře na útroby, ale s tím vápníkem, nevím nevím. Už tak si připadám jak stará bába, když do sebe fedruju osm tablet léků denně :o) Mléko moc pít nemůžu, ale obecně mám stravu pestrou.
    budu se holt muset zahřívat a protahovat jako vzteklá :)
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    ELISCHA:
    REINITA: draslík si myslim že teda neee, rozhodně si nedávkovat sám bez doktora (draslík ovlivňuje hlavně srdeční sval a navíc pokud normálně jíš, nemáš problém s ledvinami a průjmy, tak normální dávku draslíku dostaneš do těla z jídla (sůl a banány třeba))

svalový křeče jsou způsobený hlavně nedostatkem hořčíku, nebo vápníku!!
    takže bych možná zkusila vápník, jestli hořčík nepomohl..a taky se před každým tréninkem zahřát a protáhnout =)
    STRIX
    STRIX --- ---
    SHIVA42: tak za tohle ti dam snad read only :)))))
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: taky se na nej chystam, bude to sice zahul den po me soukrome pole dance party a den pred dvema workshopy s Oonou, ale aspon si vynahradim 3tydenni absenci... vite co je zvlastni? ze jsem uz 2tydny off tyc a vubec mi nechybi....neco se asi deje .]
    DO_ME_NICK_A
    DO_ME_NICK_A --- ---
    BIDAK: Žůůůůůžo
    IF_
    IF_ --- ---
    STRIX: Tak snad dá Olga něco na web.

Jinak ty tyče teda nic moc, to tam dole ten rantl bude jako pořád:)?
    STRIX
    STRIX --- ---
    IF_: foto foto foto! at vidime pokrok :)
    IF_
    IF_ --- ---
    Tak jsem před chvílí dorazila s Alexe a mám super pocit. Přestože si pořád připadám jako totálně neohybný dřevo, dnes jsem viděla, jak jsem se za ten půlrok od posledního strečinku zlepšila... Ještě kousek a za chvíli mě Alex tak po hodině protahování narve do provazu:) Což neznamená, že ho pak normálně udělám. Dokonce jsem celkem v pohodě dala ten "rozštěp" na tyči, takže jsem fakt happy.

Ale nechci vidět jak budu happy ráno :D
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: to je tva zasluha? super!
    AAMALI16
    AAMALI16 --- ---
    Přihodím alespoň videjko, ať tady jen neočumuju .) opravdu vam hrozně moc fandím holky!!!!

Miss Pole Dance Australia 2010 - Intro Routine - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=ce7HgItK4Vs&feature=share

...tady ma užasná známá, je to tanečnice takže tu důležitou "omáčku" okolo prvků má zmáklou perfektně! Já dělám hoopDance takže sama vím jak moc je projev okolo důležitý!
    Přeji vám hodně sil a krásný den .)
    IF_
    IF_ --- ---
    STRIX: Roman Gemrot z Centra tance...
    STRIX
    STRIX --- ---
    hele a co to bylo za chlapaaaaa? jen nejaky predstaveni? soutez byla jen v damsky kategorii ne?

LINDAAMELIE: však fpoho. na FF se sama ještě necítím. vertigo je taky dost o fitness a strečingu, a to zas mám v malíku. zatim sem holky naučila všechno, co bylo v plánu tak uvidíme, co z toho bude :))))
    IF_
    IF_ --- ---
    Ten chlap podle me nepredvedl nic, kdyz si vezmu treba Greshilova,to je nebe a dudy.

A ta Eleanor se mi taky nelibila, mnohem vic se mi libila treba Catt,ale to je subjektivni dojem.

Jinak jak pise Linda, kdyz za to nekdo bere penize, mel by mit sirsi prupravu nez par kursu,coz tohle ty holky zjevne maji a proto to jsou jasne profesionalky.
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    No a uroven vystoupeni toho chlapa byla podle vas jaka? Ja se tesisl na nejaky poradny silovy prvky a ne takovou slizarnu.
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    Za sebe říkám, že s vámi souhlasím. Několikrát jsem to s Olgama řešila, když jsem se dozvěděla, že v amatérech jsou přihlášený lektorky. Bohužel to nebylo nic platné a nebylo v mých silách to změnit. Doufám, že si Olgy z těchto diskuzí a reakcí vezmou ponaučení a příště už se něco takového nestane.

Bylo mi argumentováno, že ty lektorky učí například jen půl roku atd - eliška od nás učí 3 měsíce a šla do profesionálů. Ani ve snu by jí nenapadlo jít do amatérů. Přesně jak se nechala slyšet: "radši budu poslední v profesionálech, než druhá v amatérech" .))

PS2: velmi brzy se začnou ukazovat rozdíly v kvalitě výuky pole dance v čr. Taky se mi úplně nezdá, aby lektorovaly holky, co nemají dokončený ještě ani L4 ( i když je to baví a chtějí to dělat. Myslím, že když člověk nasbírá nějaké zkušenosti předtím, tak to rozhodně nikomu neuškodí. Začínají za mnou chodit holky, čím dál častěji - že začátečníky by zvládly atd - asi záleží jak se k tomu jednotlivá vedení studií postaví. Tím se nechci nikoho dotknout a už vůbec ne Strix, ale ve Firefly bych tě zatím učit nenechala.

Na závěr jedno rčení pro zamyšlení: Ne každá pole dance tanečnice, která je úspěšná, je dobrou lektorkou.
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    No podle me by pod amaterkama zavodit nemely.
    Jinak vystoupeni te baletky z druhyho mista se mi nelibilo. Prvni misto jsem tipl dobre.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam