• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    STRIX
    STRIX --- ---
    STEVEN RETCHLESS Pole Show LA 2012 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=bdigmUN6y0c
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    KAKINA: Helenku milujeme, potřebovala bych jí teď jako sůl!!
    KAKINA
    KAKINA --- ---
    STRIX: miluju helenku fuchsovou, je to uzasna zenska a vytecna maserka :*
    ISI_CHARFOX
    ISI_CHARFOX --- ---
    STRIX: super, tak to se k ni objednam:)
    STRIX
    STRIX --- ---
    ISI_CHARFOX: no mě řekla že mi děla tehotenskou masaz (jakoze něžně) a ymslela sem že chcípnu :D prave masiruje hokejky a tenisty a tak, takze je na nich asi dost namakana
    ISI_CHARFOX
    ISI_CHARFOX --- ---
    STRIX: me zaujala ta masaz, vzdycky jsem byla dost zklamana maserama, ma hodne silu, zadny hlazenicko?
    STRIX
    STRIX --- ---
    čau buchtičky,.. navazuji na dotaz o křečích v nohách,.. dnes sem byla na masaži u heleny fuchsový (bejvala atletka) krom toho teda ze mě prokřupala sme pak jeste kecaly a mluvila o nejakych produktech co tam ma a ze jediny co lidem fakt doporucuje je http://www.penco.cz/katalog/ac-salts.html na křeče,.. tak sem si na vás vzpomněla. namasirovala mi libove, je videt ze je to fakt profik a v tomhle bych ji verila, tak kdybyste to nekdo chtel prubnout písněte do posty, prazakum to muzu nekam hodit, pac k ni rozhodne pujdu znovu tak za dva tydny - bude to bez postovnyho. nebo si to objednejte z netu
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    REINITA: z mlíka stejně moc vápníku nedostaneš =)
    já si dávám vápník jenom když mám fakt unavený svaly po námaze a potřebuju je rychle zregenerovat a fakt mi pomáhá..koneckonců vápník je narozdíl od hořčíku běžné vybavení příruční lékárny medika =)
    IF_
    IF_ --- ---
    Mne horcik nikdy nepomohl...
    IF_
    IF_ --- ---
    Mne horcik nikdy nepomohl...
    REINITA
    REINITA --- ---
    VAMPYRCIK: ono s tím hořčíkem to měly být dvě mouchy jednou ranou, protože mimo ty křeče mi ještě dělá dobře na útroby, ale s tím vápníkem, nevím nevím. Už tak si připadám jak stará bába, když do sebe fedruju osm tablet léků denně :o) Mléko moc pít nemůžu, ale obecně mám stravu pestrou.
    budu se holt muset zahřívat a protahovat jako vzteklá :)
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    ELISCHA:
    REINITA: draslík si myslim že teda neee, rozhodně si nedávkovat sám bez doktora (draslík ovlivňuje hlavně srdeční sval a navíc pokud normálně jíš, nemáš problém s ledvinami a průjmy, tak normální dávku draslíku dostaneš do těla z jídla (sůl a banány třeba))

svalový křeče jsou způsobený hlavně nedostatkem hořčíku, nebo vápníku!!
    takže bych možná zkusila vápník, jestli hořčík nepomohl..a taky se před každým tréninkem zahřát a protáhnout =)
    STRIX
    STRIX --- ---
    SHIVA42: tak za tohle ti dam snad read only :)))))
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: taky se na nej chystam, bude to sice zahul den po me soukrome pole dance party a den pred dvema workshopy s Oonou, ale aspon si vynahradim 3tydenni absenci... vite co je zvlastni? ze jsem uz 2tydny off tyc a vubec mi nechybi....neco se asi deje .]
    DO_ME_NICK_A
    DO_ME_NICK_A --- ---
    BIDAK: Žůůůůůžo
    IF_
    IF_ --- ---
    STRIX: Tak snad dá Olga něco na web.

Jinak ty tyče teda nic moc, to tam dole ten rantl bude jako pořád:)?
    STRIX
    STRIX --- ---
    IF_: foto foto foto! at vidime pokrok :)
    IF_
    IF_ --- ---
    Tak jsem před chvílí dorazila s Alexe a mám super pocit. Přestože si pořád připadám jako totálně neohybný dřevo, dnes jsem viděla, jak jsem se za ten půlrok od posledního strečinku zlepšila... Ještě kousek a za chvíli mě Alex tak po hodině protahování narve do provazu:) Což neznamená, že ho pak normálně udělám. Dokonce jsem celkem v pohodě dala ten "rozštěp" na tyči, takže jsem fakt happy.

Ale nechci vidět jak budu happy ráno :D
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: to je tva zasluha? super!
    AAMALI16
    AAMALI16 --- ---
    Přihodím alespoň videjko, ať tady jen neočumuju .) opravdu vam hrozně moc fandím holky!!!!

Miss Pole Dance Australia 2010 - Intro Routine - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=ce7HgItK4Vs&feature=share

...tady ma užasná známá, je to tanečnice takže tu důležitou "omáčku" okolo prvků má zmáklou perfektně! Já dělám hoopDance takže sama vím jak moc je projev okolo důležitý!
    Přeji vám hodně sil a krásný den .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam