• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    STRIX
    STRIX --- ---
    SHIVA42: žebra. stale. takže pešek.
    IF_
    IF_ --- ---
    Suzie Q & Toby J - Australia's Got Talent - Semi Finals - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=g_HaJbqEGeM#!
    IF_
    IF_ --- ---
    SHIVA42: Já určo ne, Oona mi teď nějak stačila:)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    Strix, If, Linda, Kaki, Libushka....pripadne dalsi, nechystate se na Jenyne do Brna?
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    LINDAAMELIE: za mne nic extra moc novyho...mam tu zrovna ten sesit tak ti to muzu napsat presne :) - s Luckou jsme zacaly s Brass Monkey, pak Hodiny do sedu na tyci, "Maruscina hvezdice" - to uz znam od minula a vypadam v tom jako retard takze delat to asi zatim nebudu :), na TRIO pak wrist seat both legs extended, Superman do Vecka, paka z tyce (ve stoje), a kombo Butterfly-Flatlined Scorpio-Tuck (klubicko), na spinove Carousel to Boomerang (coz bych do Firefly terminologie prelozila jako Fly diamant do Upright V), pak jedno silene kombo od Lucky na ktere neexistuje nazev, a tento Bottle Rocket. Thats all folks.
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    SHIVA42: aha, tak to jsme taky dělaly. Mě právě zajímalo jestli budete dělat něco jiného než jsme dělaly my nebo to stejný. Co ještě jste dělalaly? :D
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    LINDAAMELIE: jo to je ono, akorat Tereza to jeste vylepsila tim, ze spodni noha u toho nevisi, ale zahakne se nartem dolu za tyci, takze delas vlastne vertikalni provaz... pokud ho ovsem umis .) v mem pripade jen kvazi, ale da se to osidit i kdyz nemas ten provaz cisty
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    SHIVA42: co je "bottle rocket"?
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    KAROLINA182: ahaa, ty jses ta kratkovlasa? :) tak uz vim
    ja jsem bohatsi o par modrin, ale zase naucila jsem se nevidanou vec "bottle rocket", helikopteru ze supermana a poprve udelala invert na spinove... nekdy mam na te spinovce pocit ze mi odbila posledni hodina, kdyz to nejde zastavit ..... :) paradoxne, kdyz se to toci jako o zivot dele nez minutu, tak pak se cloveku prestane tocit hlava!!! mate nekdo tu zkusenost? ted se mi to stalo v nedeli, myslela jsem ze tolik odstredive sily nerozchodim a pak jsem si stoupla na zem a byla jsem hned v pohode... zvlaastnii
    WERUMI
    WERUMI --- ---
    SHMAIDA: taky už se asi 4 měsíce odhodlávám... ach jo :/ Mám stejný obavy, jak Ty - jsem nemožná ve sportu, nejsem zrovná hubeňour atd. atd.. i když, teď tady zrovna s kolegyní koukáme na http://www.stream.cz/video/688303-tahle-tanecnice-u-tyce-v-talentu-neprorazila
    a říkám si, proč bych to sakra taky nemohla zkusit?? :) Něco :DD kil mi do týhle paní ještě chybí, tak co!
    Tak se budu těšit na info a dojmy z první lekce ;)
    IF_
    IF_ --- ---
    Poznáváte mě holky?

KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    SHIVA42: jsme se myslím zdravily, protože spolu chodíme na strečink :-)
    No vydržela jsem tam asi půlku a byla jsem úplně vyřízená. Ale jinak super akce, naučila jsem se pár nových věcí, bavilo mě to.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    SHMAIDA: tak co ten report???
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    KAROLINA182: jááááááá! :D
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    PASTEL: Ale jestli chceš, tak můžeš pustit klidně i svojí muziku (samozřejmě pokud to má být nějaký hard metal, tak by bylo dobré se zeptat ostatních, jestli jim to nebude vadit. Ale každá nová hudba je vítaná! ) :))
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    KAROLINA182: ja a jeste dve kamosky z Firefly
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    Jdete někdo v neděli na Destiny Day?
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    PASTEL: Ano, hraje, lektorka pouští svojí muziku. Ať se Ti tam líbí! :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam