• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    ahoj
    ve ctvrtek me ceka ma uplne prvni lekce ve studiu firefly na hradcanske...
    prihlasila jsem se spis ze zvedavosti... a ted se toho trochu bojim. Myslite, ze to ma smysl, i kdyz jsem provaz a jine gymnasticke prvky nikdy v zivote nesvedla, mam 180 cm a nejsem zrovna drobecek? :))) O veku ani hovorit nebudu :)))
    IF_
    IF_ --- ---
    LOLO

IF_
    IF_ --- ---
    SHIVA42: Na tuhle píseň tančila jedna z finalistek amatérů:)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    lide jako Pink Puma me strasne demotivuji... ;] fandim ji, pze je to podle vseho Ukrajinka...ale je to na zabiti, vazne!!
    Волчек Полина -- Pole Sport International 2012 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=iePWYrEfBlI
    IF_
    IF_ --- ---
    Dan Rosen Mr Pole Dance UK Routine - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=rxNWuOWYkgU&feature=youtu.be
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: doufam ze pujdu... cervenec je na to idealni
    STRIX
    STRIX --- ---
    já takyyyyy linde sem to uz hlasila :)
    IF_
    IF_ --- ---
    !!!
    Já bych jela... děvčata co vy?

Linda Amelie
    Dělám předběžný výzkum... Jsou-li zde zájemci o letní křepčení s tyčí s Firefly daleko od Prahy. Jsou možné celkem 3 varianty. Buď jen na víkend, na prodloužený víkend nebo na celý týden. Lokalita CHKO Novohradské hory, ubytování na dvoulůžkových nebo čtyřlůžkových pokojích. Cena za jednu noc 200 Kč / osoba. Doprava a strava vlastní (k dispozici kuchyň, můžeme hromadně vařit pro všechny, i dopravu snad zvládneme - do jednoho auta 4 osoby). K dispozici tyč či více tyčí, závěsná šála, závěsná obruč. Termín pravděpodobně: 21-22/7 až 28-29/7 Předem ale avizuji, že se nejedná o žádný placený kurz, ale o volný program, kdy si společně zatrénují kurzistky i lektorky. Kdo nemá čím by přispěl do výukového programu, bude se revanžovat tím , že bude vařit ))) Kdo má zájem nebo dotazy, pište komentáře.
    IF_
    IF_ --- ---
    SHIVA42: Teď jsem to zkoušela v kuchyňce a jsem taky přesně ten obrázek vlevo nahoře :D
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    LIBUSHKA: ja si ji pamatuji z minuleho roku, a tam takove zakazy jeste neplatili... vnimala jsem to tehdy asi vic nadsene... ale kazdopadne velke plus ji patri za to, ze nas toho naucila hodne, na rozdil od Laurence, se kterou jsme stihly vseho vsudy 3 prvky a tady 8 - 9
    zakaz filmovani uz jsem zazila, ale stejne, cloveku je to pak trochu lito, protoze nejsnazsi cestou jak se neco naucit je kdyz si to natocis a pak muzes zkouset i pozdeji doma
    pro srovnani, Jenyne Butterfly nam nezakazovala ani fotit ani natacet,a to je taky velka hvezda
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    IF_: Myslím, že určitě neleze. Jen se musím zbavit ještě té bakalářky a státnic, pak si klidně naopak pár hodin i přiberu :)
    LIBUSHKA
    LIBUSHKA --- ---
    SHIVA42: zvlastni, ze stejneho ws jsme s janinkou odchazely s uplne jinymi dojmy... oona nam prisla oproti ostatnim lektorkam, u kterych jsme byly na ws hrozne mila a pratelska... mela pomerne i prijemnej pristup pri vysvetlovani triku. konecne nekdo otevrene rek, ze je treba se soustredit na to, aby holky nevypadaly jako v kreci... dokonce i potom nebyl problem s jakoukoli komunikaci a normalne si s ni popovidat.. a jako fotky a videa? s pratelskou fotkou nemela problem a myslim si, ze to, ze se s nakou nakou nechce fotit pri "tanci" neni pri sportovci jejiho formatu nic vyjimecnyho....
    IF_
    IF_ --- ---
    SHIVA42: No pokud bych to dělalal opravdu třikrát týdně tak věřim...A kdybych to dělalal třikrát týdně s Alexem tak možná i za polovinu času:))

SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: hm, tak ja jsem momentalne obrazek c.1 vlevo nahore .)
    hezky se vypracovala...

jo mimochodem Alexandr rikal ze v Rusku se trenuje tak, ze holka z niceho do provazu prejde za 7 mesicu...pri strecinku 3x tydne
    IF_
    IF_ --- ---
    IF_
    IF_ --- ---
    Na to jsem se te chtela Lindo zeptat na to zda ti to nekdy uz neleze na nerva:))

Ono je to takhle se vsim, moje prace mi je taky konickem, ale samozrejme mam nekdy stavy kdy bych s tim praskla, ono kdyz se tim zivis a musis to delat porad...

IF_
    IF_ --- ---
    STRIX: Tak ty naklady jsou urcite i jinde nez v te samotne hodine i kdyz penez je to dost na to ze tam mas nulovej individualni pristup a holek je jak psu:)

Jinak pravo na to ma, beru to jako nabidku-poptavku a videla jsem to a vim ze na ni uz urcite nejdu,pac delam pole pro zabavu a tohle uz pro me neni.
    STRIX
    STRIX --- ---
    jo a nemáte někdo nějakej tip jak urychlit vyléčení natrženýho mezižeberního svalu? už mě to fakt neba, zas dva měsíce v pr...li
    STRIX
    STRIX --- ---
    IF_: joooo ale plosím plosím, až budu fit :((((((((
    STRIX
    STRIX --- ---
    LINDAAMELIE: no jasny, to samozrejme chapu, ale sorry, to je neomlouvá. dyt maj od jedny buchty 1500,- a má jich tam 16, za hodinu 24 litrů, to by se snad mohla přemoct a chovat se mile. a když to nedokáže? a nemá sílu na to se ovládnout a na svý zákazníky usmívat, tak ať to nedělá.

ještě že sem tam nakonec nešla. .
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam