• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    pozdrav z moravy,,,

KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    SHIVA42: kdyby náhodou ano, tak hlavně používej "naskledanou" :-)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    STRIX: to nechci ale chci aspon ovladat vas jazyk na srozumitelne urovni .) ď.
    STRIX
    STRIX --- ---
    SHIVA42: ano, ale vsichni rikaj prolejzačka, jestli chceš bejt správná čecha :))))
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    LINDAAMELIE: jak je to cesky? prolézačka? :)) to rika google translate
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    ještě jednu jsem vyhrabal..
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    sehnat tak nějakej nátěr aby to fungovalo jako chinese...
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    to já zas našla na zahradě tyč ideálního průměru, má tak 7 metrů, ted ještě vymyslet jak jí upevnit a upravit povrch, na žádný vylomeniny to asi nebude
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    SHIVA42: Shivo, bacha aby tě někdo nepřelízl ty přeliezko ))
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    o víkendu jsem byla na jedné akci a vyhlédla jsem si značku, jenže začalo pršet :/
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    luxus jako luxus...moje stehynko je trosku vytrapeny kvuli tomu ze me napadlo lezt do supermana...nedoporucuji .] jen takovy nekontaktni pozy uz priste

ale If ma uplne pravdu, loni jsem toho vertikalne moc neumela a ted me dost pritahuji sloupy, detske preliezky (netusim jak je to cesky) a ruzny znacky... lol
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    TERKA23K: prešně otom mluvím...... luxus tyč..)
    TERKA23K
    TERKA23K --- ---
    jeeejda taky jsem dělala blbosti, na RFP, akorát mě nenapadlo se vyfotit :D a asi si takovou tyč pořídím, čtyřicet ve stínu, mokré ruce jsem měla jako prase a neklouzalo fakt nic :)
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    SHIVA42: Jakože došel borec v modré vestě organizátor a říká: kluci jako je to moc hezký, ale už toho nechte.......:D
    mě teda mrzí, že mám fotky jen z iPhonu,, ale fotil mě tam nějakej profi týpek,, tak snad najdu někde, ikdyž v té záplavě fotek z pohody asi těžko...:D
    Mě se na tom hlavně líbilo, že to vůbec neklouzalo,, hold dobrý lešenářský trubky..

LINDAAMELIE: kdo si hraje nezlobí...:D
    IF_
    IF_ --- ---
    Taky si rikam:D jinak je to hrozny jak ted v lete cloveka laka kazda "tyc" venku co:)
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    SHIVA42: Haha vy jste vtipný :DDD LOL
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    MONOEGO: fakt te prisli sundat? no ja se toho bala, byla jsem u speakers corner, udelala jen 2-3 fotky a pak uz radsi nic... kamos me ale vyfotil v handspringu, na coz jsem obzvlast hrda..jen mi to jeste neposlal..
    Na mne lidi moc nekoukali, nevim jestli si to vubec nekdo vsiml, ale teda radost mi to delalo ohromnou :D at zije outdoor poling
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    SHIVA42: to je fatk škoda,, já tam pak jetě dělal bordel na sloupech u Dome stage,, docela jsem tam ty lidi tím bavil..... ))))))))))
    až do chvíle kdy mě došli sundat pořadatelé...:)))) vostuda.......
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    MONOEGO: si delas prdel?? mam stejny przniciii stozary!!! musim se vybalit a hned uploaduju :]] skoda ze sme se tam nepotkali prznic sloupky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam