• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    PASTEL: na tomhle si při cvičení mega ujíždím......
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    asi znáte...
    Nero - Guilt - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=r1ATFedwjnk
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: zatim jsem nezkousela, vcera vubec poprvy co jsem se pokusila o Jade... zadna slava, je to holt prvek pro holky s provazem
    a ani si nejsem jista, jestli bych se do toho dostala... vyzkousejme to na tom spolecnem treninku v 6ti!
    IF_
    IF_ --- ---
    IF_: Myslíte, že to půjde i někomu, kdo neumí provaz? Asi ne co...
    IF_
    IF_ --- ---
    Umíte někdo tohle? To chci!

Pole Dance Dictionary
    http://poledancedictionary.com/moves/360/jade-variation/
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: tohle bychom mely zvladnout, je to takova otevrena allegra...jen ta prava ruka asi v tom pekne boli, vyzkousim dneska
    IF_: asi budu v Polsku v tom case na festaku, tkze bohuzel...
    IF_
    IF_ --- ---
    Lolo Hilsum...

IF_
    IF_ --- ---
    Kdo by šel?

SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    pojdme se odstehovat do Milana...! nebo aspon na navstevu :]]
    POLE FITNESS AT MILAN POLE DANCE STUDIO - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=O_gk8Gh1ZOw&feature=plcp
    IF_
    IF_ --- ---
    Někdo dneska na Žižkov večer?
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    LINDAAMELIE: ja vim;)) byla jsem prihlasena :)
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    TRUCE: provází ho velký chaoz v datumech :DD My jsme jí třeba měly domluvenou na příští sobotu a v pátek jsme se dozvěděly, že si spletla soboty a chtěla to tuhle.. ))
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    stejne je ten Marketa Mallorca WS az v pondeli...provazi ho chaos v datumech a postihlo to i me, proc jsem jen myslela ze bude zitra, 29.7..
    IF_
    IF_ --- ---
    No jo zvorala jsem to, zítra nemohu.
    TRUCE
    TRUCE --- ---
    IF_: nemyslis v nedeli? ja bych sla
    IF_
    IF_ --- ---
    Nepůjdete někdo v sobotu?

Rozvrhy kurzů
    http://poledance-praha.cz/eb/index.php
    ISI_CHARFOX
    ISI_CHARFOX --- ---
    ještě to hodím sem, kdyby se někdo htěl přidat:)
    kdo si chce dneska zablbnout na šálách a trochu nějaké základní pozemní akrobacie nebo stretching - zítra (26.7.) v 15:30 sraz u Výstaviště, půjdeme někam do Stromovky, deky, jídlo, pití sebou:)
    IF_
    IF_ --- ---
    Yogini mi jde v poho, jen porad resim, jak poradne prohnout telo:(

S Ayshou respekt:)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    PEPENKA: Firefly nejlepsi, Destiny taky dobre, Centrum Tance bych nechtela, pry to tam jde pomalu.

:]

jaa se musim pochlubit, Allegra tam je (sakra, to ale boli!) a Ayesha tam uz brzy bude! 2 vteriny vcera nepocitam, ale uz tusim jak rozlozit tu vahu ...a vcera dokonce i debilni Yogini na dve vteriny, fuj
    IF_
    IF_ --- ---
    KAROLINA182: Imho tyhle rychlokurzy jsou annic, chce to chodit fakt pravidelně...
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    PEPENKA: Občas někde mívají i nějaké rychlé prázdninové rychlokurzy pro začátečníky, tak si to můžeš zkusit a pak to chodit trénovat na volnou (tam nejsi vázaná, zaplatíš si jednotlivé hodiny nebo perm.).
    Co se týče studií - v Centrumu tance jsem nikdy nebyla, ale nejsou mi moc sympatičtí. Hodně holek říká, že na kurzu nemáš pro sebe vlastní tyč, dělíš se o ní s další dívkou, což se mi moc nelíbí, to se ti jinde nestane. Na fotkách mají lektorky vysoké boty a jsou oblečení spíš jako tanečnice (ale jak to vypadá na kurzu, to nevím), ostatní studia to berou více sportovně (což se líbí víc mně např.). Ale jak říkám, nikdy jsem tam nebyla. Destiny v Karlíně - mám docela ráda jejich tyče, protože se dobře přepnou ze statické na spinovku a jejich lektorky jsou každá jiná (jedna učí hodně silové věci, jedna víc gymnastiku, jedna víc tanec....), studio normální, nic extra. Ale mám ráda jejich akce a workshopy - třeba když učí celý den pole dance, na cokoliv si vzpomeneš a zaplatíš jen 200,-. Hradčanská - to je velmi hezky zařízené studio, pěkně to tam vypadá, mají úzké tyče, takže se ti jako začátečníkovi na nich bude dobře začínat (pravděpodobně), koupelna, teráska.... :-)). Lekce má většinou hodinu - rozehřátí, rozcvička, protáhnutí, tyč, protáhnutí a domů :-). Ale je to názor jednoho člověka, tak třeba to tu někdo ještě doplní :-).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam