PEPENKA: Občas někde mívají i nějaké rychlé prázdninové rychlokurzy pro začátečníky, tak si to můžeš zkusit a pak to chodit trénovat na volnou (tam nejsi vázaná, zaplatíš si jednotlivé hodiny nebo perm.).
Co se týče studií - v Centrumu tance jsem nikdy nebyla, ale nejsou mi moc sympatičtí. Hodně holek říká, že na kurzu nemáš pro sebe vlastní tyč, dělíš se o ní s další dívkou, což se mi moc nelíbí, to se ti jinde nestane. Na fotkách mají lektorky vysoké boty a jsou oblečení spíš jako tanečnice (ale jak to vypadá na kurzu, to nevím), ostatní studia to berou více sportovně (což se líbí víc mně např.). Ale jak říkám, nikdy jsem tam nebyla. Destiny v Karlíně - mám docela ráda jejich tyče, protože se dobře přepnou ze statické na spinovku a jejich lektorky jsou každá jiná (jedna učí hodně silové věci, jedna víc gymnastiku, jedna víc tanec....), studio normální, nic extra. Ale mám ráda jejich akce a workshopy - třeba když učí celý den pole dance, na cokoliv si vzpomeneš a zaplatíš jen 200,-. Hradčanská - to je velmi hezky zařízené studio, pěkně to tam vypadá, mají úzké tyče, takže se ti jako začátečníkovi na nich bude dobře začínat (pravděpodobně), koupelna, teráska.... :-)). Lekce má většinou hodinu - rozehřátí, rozcvička, protáhnutí, tyč, protáhnutí a domů :-). Ale je to názor jednoho člověka, tak třeba to tu někdo ještě doplní :-).