• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    MURHAAYA: proč? .) me to prislo spis zajimavý, ze to decka zkousi, to je normální, že se dítě chce věšet na tyč právě a že je to baví... navíc se mi líbí, že do toho ty děcka berou s sebou a nenechávaj je doma, že to není potřeba .)
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    to zas bude flame :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    World's Youngest Pole Dancer! A 2 Yr Old! - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=u5O0PaHNPwY#!
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    PASTEL: zkus googlit suzukiho strecink, a hle, prvni odkaz... jsou tam jen obrazky s polohami http://aiki.euweb.cz/?type=article&id=7
    STRIX
    STRIX --- ---
    STRIX: mělo by tě to odkázat na nástěnku
    STRIX
    STRIX --- ---
    PASTEL: [ gaučing • • • aneb.. co dělat, když se nestíhá chodit do posilky • • • ] :)
    jestli něčemu nerozumíš tak se klido ptej, zde nebo pošta
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    Prosmí, kdo se v tom vyznáte, můžete sem hodit nějaký použitelný odkaz na ten Suzukiho tréning, když to hodim do googlu, vypadne na mě bambrdlión odkazů, ale moc moudrá z toho nejsem :-)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    no co pise strix je pravda co se tyce delky toho strecinku, takze delate nejake protahovani, to se ale neda nazvat suzukiho strecingem, protoze ten kdyz jsem sama doma cvicila tak jak se ma, tak mi to zabralo minimalne tech 45 minut, ne-li hodinu
    STRIX
    STRIX --- ---
    VAMPYRCIK: jo šak jo. proto sem dodala toto STRIX:
    Bojoví umění nedělám, jen se sportu věnuju skoro od plenek díky mýmu tátovi (trener). zrovna na suzukiho strečinku neni nic těžkýho. o protahování sem načetla už kdysi davno dost knížek a znám to hlavne z praxe. Suzuki, narozdíl od jogy nebo pilates, se opravdu da naucit i z kratkeho popisu v knizce a dokonce i to co je na netu bohate staci. nic vic nic min to neni. ale je to proste jako sestava bikram jogy. musis dodrzovat, jak jdou cviky za sebou, páč kazdej cvik te pripravi na ten nasledujii cvik.

VAMPYRCIK: jinak podle me 2hod tydne jsou ideal, když k tomu pridas jeste neco jinyho (ja prave jogu). pole dance, at se nam to libi nebo ne, je dost mordor na záda.
    rozmlouvat ti to nebudu samozrejme. nevim jakej mas zivotni styl, jestli se treba udrzujes pravidelnymi masazemi apod. tak pohodicka..
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    VAMPYRCIK: ta poslední otázka rozhodně nemá vyznít útočně, ju? mě by to fakt zajímalo..
    ostatně taky jsem přemýšlela že bych začala chodit ještě na jeden kurz do vertiga, protože dvě hodiny týdně už jsou mi málo..ale musim počkat na výplatu no =)
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    STRIX: fakt se nechci hádat co ještě je a co už není suzukiho strečink =) ale 60 min strečink? wau =) to není podstata problému, to že Verča jede podle Jarmily vim taky a nijak mi to nevadí..pro mě je důležitý, že tam vůbec děláme něco jako rozcvičku před začátkem a posilko a hlavně protažení na konci..protože když jsem chodila k Ince, která nic takovýho nedělala, tak mě pořád bolelo mezi tréninkama celý tělo..
    btw, ty se nějak věnuješ nějakému asijskému bojovému umění? já bych totiž vážně chtěla vidět někdy někoho, kdo umí celý suzukiho strečink, tak jak se má dělat..
    STRIX
    STRIX --- ---
    ted to po sobe ctu. nechci abyste to pochopili, jakože sou ty hodiny blbe vedeny. to nemuzu vedet, páč sem v tom studiu nebyla. rozhodne je super ze se necvici 90min jen na tyci, a kdyz se hodne venujete protahovani, tak to je taky super, a je fuk jestli to je dle suzukiho pravidel nebo ne. i 15ti min protahovacka je dobra a dulezita, ale proste mi nesedi to rikat zakaznikum ze se dela suzukiho strecing když to vlastne uplne tak neni. proc to nenazvat jakkoliv jinak "intenzivni strečink" nebo jakkoliv.
    STRIX
    STRIX --- ---
    STRIX: ale jinak Verča neni špatná!! a z lektorek z tohodle studia bych rozhodně volila jí.
    STRIX
    STRIX --- ---
    VAMPYRCIK: ..nataceni a kruhac prevzato btw. od jarmily, ktera to dělá od začátku vertiga. Verca u ni chvili trenovala pred prazdninama.

a to děláte celej suzukiho strečink jo? tak to zbejva na pole tak 10 minut ne? vzhledem k tomu, že suzukiho strečink sestává z 32 pozic a v každý byste měli vydržet tak 30 vteřin minimalně, z toho vetšina pozic se provádí na obě strany. nechci bejt jedovatá, ale tohle je přesně jeden z těch aspektů kvůli kterým moc tomuhle studiu nevěřim. buchta najde na netu něco, co se jmenuje "suzukiho strečink" zní to dobre, a taky že jo, holky si to přečtou na webu, na hodinach jim nakecam, buhví co to neni a myslej si, že s nima dělaj něco extra.. ano suzukiho strečing je super. ale pokud je to míň než 45-60 min tak to už neni suzukiho strečink.
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    IF_: ne Veronika Kvardová, teda vlastně nevim jak se jmenovala za svobodna =)
    IF_
    IF_ --- ---
    VAMPYRCIK: Verče Řehořový?
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    SHMAIDA: jo já =) původně jsem chodila k Ince, pak k Janče a teď chodim k Verče..90 minut 2x týdně, naprosto mi to vyhovuje, jedeme nejdřív rozcvičku (rozehřátí, posilování, protáhnutí) pak zkoušíme nový prvky, vylepšujeme ty starý, děláme chorošky, který se natáčej a verča nám je posílá, takže si člověk může uvědomit co dělá blbě..pak je kruhový trénink a nakonec suzukiho strečink..
    nemůžu si stěžovat =)
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    SHMAIDA: jak už bylo řečeno, na začátku je to jedno. Druhá věc je, co jsi za "studenta", někdo potřebuje trik ukázat 5x po sobě, někdo potřebuje pořád jistit, někdo potřebuje vědět, jak na to technicky (dej tu ruku níž a vyhoupneš se tam!), někdo potřebuje vědět, jaký svaly na tenhle trik potřebuje, někdo chce jet rychle, někdo pomalu a opakovat.....takže ve výsledku to nebude ani tak o studiu jako o tom, která lektorka ti nakonec sedne nejvíc.
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    STRIX: pomuze :) diky

FF jsem zkusila jako prvni, ale bohuzel pro zacatecniky uz maji vsechno obsazene. Chtela jsem jit tam, protoze to na me pusobilo opravdu dobre... priste si to musim akorat lip pohlidat :)) a zaregistrovat se vcas :)

IF_: jojo uplne zacinam :) tak jsem si prave rikala, ze tam asi takovy rozdl nikde moc nebude :)

kazdopadne dekuju vsem za narozy!!!
    STRIX
    STRIX --- ---
    SHMAIDA: no je to uplne novy studio. takze tezko rict nejake reference.

SHMAIDA: sorry 3240 (za 12 lekci) a i 2700 (10 lekci) je dost :) i když maj hod a pul. ve vertigu mame za 12 lekci ktery maj hod a ctvrt 2200 :)

a presne. hod a pul je na to cvicit jen na tyci malo. my mame hod a ctvrt proto, pac lekce obsahuje i kruhovej trenink, coz je takovy lehky posilko na konci hodiny - na konci, pac si zahrata a spalovani je nejintenzivnejsi. je ale rozdil, dat si pole a pak nejaky cviceni anebo hod a pul litat jen na tyci. v L1 by se to jeste dalo. Takze tam klido di. ale jakmile začneš dělat inverty tak to neni uplne idealni.

na me moschna pusobi hrozne neprofesionalne. ale je to jen dojem na zaklade ruznejch aspektu.

ja byla v centru tance, v poletime, ve FF a ve vertigu. za me top je FF a Vertigo. Ve FF sem prosla od L2 do P1 a pak jsem chodila zaroven i do Vertiga, kde trenuju L1 a L2. a kdybych nemela v ramci trenovani volny vstupy ve vertigu tak klido pokracuju i ve FF, protoze si myslim, že vubec enni na skodu vyzkouset si, a pokud to dělas naplno, tak klidne zaroven chdoit ke dvema jinym lektorkam.

to je moje reference jestli ti to pomuze.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam