• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    STRIX: pomuze :) diky

FF jsem zkusila jako prvni, ale bohuzel pro zacatecniky uz maji vsechno obsazene. Chtela jsem jit tam, protoze to na me pusobilo opravdu dobre... priste si to musim akorat lip pohlidat :)) a zaregistrovat se vcas :)

IF_: jojo uplne zacinam :) tak jsem si prave rikala, ze tam asi takovy rozdl nikde moc nebude :)

kazdopadne dekuju vsem za narozy!!!
    STRIX
    STRIX --- ---
    SHMAIDA: no je to uplne novy studio. takze tezko rict nejake reference.

SHMAIDA: sorry 3240 (za 12 lekci) a i 2700 (10 lekci) je dost :) i když maj hod a pul. ve vertigu mame za 12 lekci ktery maj hod a ctvrt 2200 :)

a presne. hod a pul je na to cvicit jen na tyci malo. my mame hod a ctvrt proto, pac lekce obsahuje i kruhovej trenink, coz je takovy lehky posilko na konci hodiny - na konci, pac si zahrata a spalovani je nejintenzivnejsi. je ale rozdil, dat si pole a pak nejaky cviceni anebo hod a pul litat jen na tyci. v L1 by se to jeste dalo. Takze tam klido di. ale jakmile začneš dělat inverty tak to neni uplne idealni.

na me moschna pusobi hrozne neprofesionalne. ale je to jen dojem na zaklade ruznejch aspektu.

ja byla v centru tance, v poletime, ve FF a ve vertigu. za me top je FF a Vertigo. Ve FF sem prosla od L2 do P1 a pak jsem chodila zaroven i do Vertiga, kde trenuju L1 a L2. a kdybych nemela v ramci trenovani volny vstupy ve vertigu tak klido pokracuju i ve FF, protoze si myslim, že vubec enni na skodu vyzkouset si, a pokud to dělas naplno, tak klidne zaroven chdoit ke dvema jinym lektorkam.

to je moje reference jestli ti to pomuze.
    IF_
    IF_ --- ---
    Pokud uplne zacinas,tak tam klidne jdi,ty zacatky jsou vsude podobne.Jinak studia mas v zahlavi.
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    no, vzhledem k tomu, ze sem uplny zacatecnik, tak na nejakou helikopteru ani nepomyslim...

a muzete kdyztak teda poradit jina prazska studia? Uz hledam pomerne dlouho a porad bez uspechu... tady mi vyhovuje i cas i misto. A hlavne maji volno....
    IF_
    IF_ --- ---
    Treba helikopteru z tyce uz proste po ty pulhodine nevytahnu:) Imho tech 60 min je fakt akuratni.
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    IF_: Neco takoveho jsem si myslel. Ja sem na vejsce pri cvikach taky ztracel silu a bylo to pro me i nebezpecnejsi :D
    IF_
    IF_ --- ---
    No na tyci se imho pro lidi co nejsou v nejakym jo zaprahu da cvicit intenzivneji cca 30 minut,pro me osobne to vic nema cenu,protoze treba ja uz ztratim silu a jevi se mi to pro me uz i nebezpecnejsi.
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    prepocteno na minutu to maji v tom bejvalym diamondu o tricetnik za minutu levnejsi.

druha vec je, jesli trenink 90 min je vyhodnejsi nez 60, ale to neposoudim.
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    IF_: mi to neprijde zase tak drahy, kdyz ve firefly to stoji 2200 za dvanact 60min lekci a tohle je za 2.700 za 11 lekci, ktery maji hodinu a pul. Jako nevim, moc se v tom neorientuju...

Je to jediny studio, kde meli jeste volny mista v cas, kterej se mi hodi...

A byla bych rada za nejakej konstruktivni komentar.... vim kulovy co je bejvalej diamod a kdo je Inka a kdo sou jeji kurzistky...

Jak vypada web je mi celkem jedno, spis jsem si myslela, ze reknete jo, jako celkem dobry nebo na to se vyser, to je ztrata penez :)))) pripadne pro a proti...
    STRIX
    STRIX --- ---
    KAROLINA182: kdo? jako majitelka moschny?
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    to je vtipný, ta holčina je bejvalá mého ex.... (jen kulturní vložka/drb :-))
    STRIX
    STRIX --- ---
    SHMAIDA: je to bejvalej diamond, vede to jedna z kurzistek byvalý majitelky Inky,.. no a ke zbytku se radsi moc nechci vyjadrovat, ale ano IF_: maj to drahý jako svině.
    IF_
    IF_ --- ---
    IF_: A ten web dělal nějaký student:)
    IF_
    IF_ --- ---
    SHIVA42: Diocela drahý ne :O
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    MONOEGO: to je v pohode prece, normalni helikoptera, akorat z jineho uhlu
    SHMAIDA: nechodime, ale rekla bych ze je to byvala Soleila/Diamond Dance... ted uz pod tretim nazvem? kdyz tak me opravte
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    chodite nekdo sem?

MOSCHNA dance center
    http://www.poledanceprague.cz/
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    todle se prostě musím naučit............!!!!!
    Danča z decadance Brno..
    http://www.youtube.com/watch?v=JrikfzS7xkk&feature=g-all-u
    STRIX
    STRIX --- ---
    PEANUT: já přeci, co máš něco proti mýmu dizajnerskýmu umění? to bylo dělaný v praci narychlo no :D
    IF_
    IF_ --- ---
    Zakynthos pole - tyč byla hodně tlustá:)

IF_
    IF_ --- ---
    Bré ránko děvčátka:)

GENERIXX
    GENERIXX --- ---
    Sákryš, tak jsem se chtěla dneska přihlásit na L2 a plno v obou studiích. Kua.. :/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam