• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    STRIX: Jasný.... Já jen říkám, že tohle je o vnímání a že to někdo může vnímat jinak. :)
    STRIX
    STRIX --- ---
    KLAIR: mám prostě opačnej názor
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    IF_: A vždyť jo, já jen chci říct, že já osobně třeba jsem o něčem přesvědčená, že mne to bude bavit strašně dlouho, ale pak to přejde... A to, že nevím, jak dlouho mne to bude bavit neznamená, že mne to nebude bavit dlouhé roky. Stejně jako to, že jsem přesvědčená, že mne to bude bavit dlouhé roky neznamneá, že mne to nepřestane bavit za dva týdny...
    IF_
    IF_ --- ---
    KLAIR: Nepřečetla sis to blbě? Strix právě napsala, ať si ji zatim nekupuje:)
    STRIX
    STRIX --- ---
    KLAIR: no dyt jo... a když už ted, když tu tyc doma nema, tak premejsli nad tim, jestli ji to vubec bude bavit, tak radsi at si ji nekupuje vubec - vyhozeny prachy pro ni...
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    STRIX: To si zas nemyslím... Já jsem takhle nakoupila opravdu drahé věci na spousty koníčků, které mne pak přešly právě proto, že to bylo tak snadno dostupné.
    STRIX
    STRIX --- ---
    OVEC: tak jestli uz trenuje a porad nevi jak dlouho ji to bude bavit tak at se na to vybodne a rozhodne neutraci za tyc! :) muj nazor.
    OVEC
    OVEC --- ---
    Ona chodí do nějakýho studia na kurzy ale je to taky tak trochu dřevo a chce trénovat víc. Pokud sou v jejím studiu volný hodiny tak mi to přijde jako lepší nápad než vlastní tyč. Zejména když sama neví, jak dlouho jí to bude bavit.
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    IF_: Já bych jí domů i chtěla, ale stejně ráda chodím na volný hodiny, protože vim, že tam budu 100% celou hodinu trénovat, doma by mě furt někdo otravoval eště než bych se stačila rozcvičit
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    IF_: tyč je dobrá na procvičení si už naučeného, na nové věci bych si sama netroufala.
    A pak ji mám doma i z jiných důvodů :)))
    STRIX
    STRIX --- ---
    OVEC: taky bych j idoporucila at si zajde na nejakej workshop nebo volnou hodinu...
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    já koupila použitou tyč z pole dance studia, když byla aukce, navíc mi vyhovuje, že je poškrábaná, po nových to klouže, sehnala jsem 45 mm, static za 2500
    OVEC
    OVEC --- ---
    PASTEL: Takže asi bude muset upravit cenovou hladinu :)
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    OVEC: já myslela 4 uplně ta největší chudinka odrbaná
    OVEC
    OVEC --- ---
    PASTEL: Je mi jasný, že za dvacku to nebude. Cena mezi 3 a 4 tis je přijatelná.
    Díky za FB typ - sám ho nemám, tak mě to nenapadlo.

IF_: To bude asi nejlepší, zkusím jí to navrhnout.
    IF_
    IF_ --- ---
    OVEC: Tak to ať radši chodí na volné hodiny a rozmyslí se a pak si koupí tyč novou.
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    OVEC: na FB na stránkách jednotlivých studií dávají holky průběžně inzeráty
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    OVEC: Já nevim no, tak nová stojí něco málo pod 7 tis a za mín jak za 4 ti nikdo neprodá nějakou, která by nebyla uplně hyn.
    OVEC
    OVEC --- ---
    Ahoj,
    omlouvám se za spamování a hloupé dotazy ale kamarádka shání tyč a já jí slíbil (věda, že na Nyxu je všechno), že se zkusím zeptat.
    Je do její první tyč a protože neví, jestli u tohoto koníčku vydrží, nechce za ni dát moc peněz. Máte prosím nějaký typ na tyčový bazaz nebo nemá některá z vás nějakou tyč na prodej?

Díky
    IF_
    IF_ --- ---
    Evgeny Greshilov - II Pole World Cup Brasil 2012 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=GiD3hVeAihM&feature=autoshare
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam