• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    BIDAK: Achhhhh pokérovaná na tyči,, chci ji doma...! :)
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    STRIX: díky =)
    STRIX
    STRIX --- ---
    SHANTI11: ahoj, na nástěnce jsou pole dance studuia... (musim jeste doplnit "pole školu" staycey :)
    tak tam mrknout na lekce co by ji vhovovalo...
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Ahoj, kamarádka shání nějaké kurzy poledance v Praze, kvůli škole potřebuje chodit večer, mohli byste něco doporučit? Já nemám moc přehled... Díky
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    VAMPYRCIK: no vidiš a to moje první lektorka tomu řikala miminko a druhá balík :-D
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    STRIX: aha :D to samozřejmě znám a přechod do supermana z toho taky =) my tomu říkáme myslim vajíčko =) v tom názvosloví je fakt bordel
    IF_
    IF_ --- ---
    STRIX: Dobrý je z toho přechod do supermana:)
    STRIX
    STRIX --- ---
    Vid #14: Cradle and Cradle V spin. Beginner pole dancing moves - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=sdwjEgorWzU
    IF_
    IF_ --- ---
    VAMPYRCIK: Klubíčko - to znáš? Takový to neskočení z boku s rotací:)
    STRIX
    STRIX --- ---
    VAMPYRCIK: cradle :D
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    IF_: co je to crash? já si ty názvy nikdy nepamatuju a každej používá jiný termíny :D
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    jeste jednou diky vsem za podporu!!!
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    IF_: z meho pohledu neumim temer nic :) ale uz jsme se s kamaradkou bavily, ze vyzkousime i jine instruktorky.
    IF_
    IF_ --- ---
    SHMAIDA: No a jake inverty umis? Mne pomohlo kdyz mi neco neslo jit parkrat k nekomu jinemu.Tak jsem se treba az po roce naucila crash:))
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    SHMAIDA: Tak tenhle pocit beznaděje a zoufalství prožívám občas taky, evidentně ze mě nikdy nebude nějaká excelentní tanečnice, ale když trénuješ, tak se nějaký zlepšení vždycky dostaví i kdybys nechtěla. Po necelých dvou letech to myslim místy začíná připomínat tanec i u mě. A to jsem fakt maximální dřevo
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    STRIX: zejovid, taky si rikam, ze by me to muselo hodne stvat, abych se na to vybodla. :) DIKY za podporu!!! Pomohla v me trudnomyslnosti... to je holt dan rychle doby, chceme mit vsechno hned :) Bavi me to hodne, ale pripadam si fakt jako debil, kolikrat sem musela bojovat i s brekem behem hodiny, jak sem si pripadala leva a neschopna... este kdyz to vsem kolem tak pekne jde :) VYDRZIM!!! :)
    STRIX
    STRIX --- ---
    SHMAIDA: od podzima? ty vole, tak to bys bys byla lol kdyby ses na to TED vyprdla :) jestl ite to bavi tak to nevzdavej. tyc doma udela hodne no :(
    vsechno ma svuj cas a vysledky se dostavi podle toho jak moc se tomu budes venovat :) neboj ;)
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    STRIX: od podzima :) je pravda, ze jsem parkrat vynechala kvuli praci. Tyc bych si domu prala moc, protoze se taky stydim a mam pocit, ze se mi musej spolukurzistky v duchu smat, o instruktorce ani nemluvim :)
    Bohuzel mame maly byt, tak jen doufam, ze se brzo prestehujem do vetsiho :)))
    STRIX
    STRIX --- ---
    SHMAIDA: rozhodne. nevzdavat. vytrvat. jak dlouho to delas?
    ja se ted chystam, az nam skonci v praci v breznu snad prescasy, tak taky chodit na nejake tanecni verze pac mam sakra hodne skluz... a mozna konecne az vyzkousim v novym byte strop si tyc poridim domu, me to hodne pomuze,.. pac sem sytdlin a nerv a proste pred lidma ztuhnu... :)
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    je tu nekdo, komu to "tanceni" moc nejde? ;) Mam pocit, ze nedelam skoro zadny extra pokroky... :( jenze se mi nechce se na to vykaslat...
    Myslite, ze se to driv nebo pozdeji muze naucit kazdy, aspon tak, aby to nevypadlo jako slonice snazici se vysplhat na tyc? :))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam