• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    STRIX
    STRIX --- ---
    SHIVA42: ja bych mozna tem chlapum doporučila L1 přeskočit.. přece jen se tam učí spíš jen ty točky, a zrovna takovy ty spíš fakt holčičí točky... :)
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    nebo si zaplatit soukromou hodinu (cca 400–800)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    MURHAAYA: na volnou muze kamkoli, pak bych mu doporucila asi open class (neoficialni jednorazovy trenink s dozorem-maji asi vsechny studia), a pak pripadne kurz od L1 jenze ciste pro chlapy se to zatim nevede nikde (afaik) ...Vertigo je nejvic na fitness, asi bych ho poslala tam
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    MURHAAYA: v Brně se toho nebojíme a chodíme už rok......!!!!!
    I dohromady s holkama :D alespon je na co se koukat a potit se jen s chlapama je dost NUDA..:D :D !!!!
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    STRIX: sem, ale cekal jsem ze me prave zahrnou nabidkama zdejsi reprezentantky studii ve snaze ulovit si docela fesaka :)

a dohromady s buchtama mu asi vadit nebude .) skoro premyslim, ze bych zacal taky chodit...
    STRIX
    STRIX --- ---
    MURHAAYA: ty vole si benn murhaaya, kterej mě zna? nebo si ho sežral a si někdo jinej... :D
    bohužel dokud s enejakej borec nehecne a nezačne do toho pořadně šlapat třeba v kombinaci v lekcich s buchtama (treba od L3 a výš) + ve vertigu power pole, tak zatim nic spešl jen pro chlapi tu asi nebude...
    MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    kamos se zajima o pole dance a premysli ze by zkusil pansky pole dance, mate nekdo sajna, kde se otviraji nejaky pansky kurzy nejlip s nejakou volnou hodinou? dik
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    MONOEGO: kdyz je to jedina alternativa tak nema moc na vyber... :]
    STRIX
    STRIX --- ---
    MONOEGO: podle ty fotky s nepropnutou spickou nic extrooo :)
    ale tak zaklady ji urcite naucej. ja bych do toho sla. 1680 na tri mesice neni tolik
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    nevíte náhodou někdo jakou úroven má toto:
    Ústí nad Labem, lektorka Baruna...
    kámoška chce začít a to je jediná alternativa ve městě.

Klinika Van - esosluzby-pole-dance
    http://www.van-eso.cz/sluzby-pole-dance.php
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    KLAIR: :D :D nene ))))
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    BIDAK: Achhhhh pokérovaná na tyči,, chci ji doma...! :)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    REINITA: No.... kouzlo je to, že je do toho zapojíš :D Prostě
    "pane Vomáčka, já bych Vás o něco poprosila, jo? Já vám takhle do toho prvního patra podám tyč, vy jí jen vyručkujete o patro vejš, že jo, že tam jste nachystaná, paní Vopičková. No vidíte. Tak já si to běžím do třetího patra vzít od paní Vopičkový"
    REINITA
    REINITA --- ---
    KLAIR: třetí patro starého baráku - věřím, že by to byla pro sousedy dobrá show :o)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    REINITA: Nastěhuj to oknem, ne? :)
    REINITA
    REINITA --- ---
    STRIX: díky :)
    STRIX
    STRIX --- ---
    REINITA: no dyt to je mi jasny ze nemas tu z jednoho kusu. ty se delaj na míru :)
    prave nase 45ky co sou dlouhy temer 4m se prohybaj, ale stejne to nicemu nevadi
    takze si myslim, ze 45ka sroubovaci z vice casti se nebude prohybat vic nez ta tva 50ka :)
    REINITA
    REINITA --- ---
    STRIX: ta 50ka x pole se neprohýbá nijak dramaticky, ani se na ní necítím nijak nepříjemně. Ale s tou 45kou už trochu váhám.
    Možná je klíč právě v tom, že musím mít doma tyč skládací a nikoli jednolitou, protože tu bych nevytočila z předsíně :)
    STRIX
    STRIX --- ---
    REINITA: hele nevim, ale ty tyce ve vertigu, nebo i destiny, jak nejsou montovany ale jednolitý, tak se prohybaj vsechny hodne ale neprijde mi, že by to nejak ovlivnilo cviceni. ani to nijak nepocituju. ale jestli ti vadi to prohybani. tak to je blby. kazdopadne je divny ze se 50ka x pole, ktera je na nekolik casti -hodne- prohyba...
    REINITA
    REINITA --- ---
    ahoj, zajímal by mě názor místního osazenstva na jednu věc:
    je možné, že budu vyměňovat tyč. doposud jsem měla tu s průměrem 50 mm, nyní uvažuji o užší variantě, 45 mm průměr (zkoušela jsem ji a přijde mi uživatelsky přívětivější). ovšem bojím se toho, aby se vzhledem k vysokému stropu (3,15 m) ta tenčí příliš neohýbala, zejména při spinách. Když občas vidím, jak se ta tlustší prohne, když za ni zaberu, tak mám pocit, že tenčí by byla v tomhle až strašidelná :)
    co myslíte, jak moc má vliv průměr tyče na takové prohýbání?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam