• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    REINITA
    REINITA --- ---
    STRIX: ta 50ka x pole se neprohýbá nijak dramaticky, ani se na ní necítím nijak nepříjemně. Ale s tou 45kou už trochu váhám.
    Možná je klíč právě v tom, že musím mít doma tyč skládací a nikoli jednolitou, protože tu bych nevytočila z předsíně :)
    STRIX
    STRIX --- ---
    REINITA: hele nevim, ale ty tyce ve vertigu, nebo i destiny, jak nejsou montovany ale jednolitý, tak se prohybaj vsechny hodne ale neprijde mi, že by to nejak ovlivnilo cviceni. ani to nijak nepocituju. ale jestli ti vadi to prohybani. tak to je blby. kazdopadne je divny ze se 50ka x pole, ktera je na nekolik casti -hodne- prohyba...
    REINITA
    REINITA --- ---
    ahoj, zajímal by mě názor místního osazenstva na jednu věc:
    je možné, že budu vyměňovat tyč. doposud jsem měla tu s průměrem 50 mm, nyní uvažuji o užší variantě, 45 mm průměr (zkoušela jsem ji a přijde mi uživatelsky přívětivější). ovšem bojím se toho, aby se vzhledem k vysokému stropu (3,15 m) ta tenčí příliš neohýbala, zejména při spinách. Když občas vidím, jak se ta tlustší prohne, když za ni zaberu, tak mám pocit, že tenčí by byla v tomhle až strašidelná :)
    co myslíte, jak moc má vliv průměr tyče na takové prohýbání?
    BIDAK
    BIDAK --- ---
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    STRIX: díky =)
    STRIX
    STRIX --- ---
    SHANTI11: ahoj, na nástěnce jsou pole dance studuia... (musim jeste doplnit "pole školu" staycey :)
    tak tam mrknout na lekce co by ji vhovovalo...
    SHANTI11
    SHANTI11 --- ---
    Ahoj, kamarádka shání nějaké kurzy poledance v Praze, kvůli škole potřebuje chodit večer, mohli byste něco doporučit? Já nemám moc přehled... Díky
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    VAMPYRCIK: no vidiš a to moje první lektorka tomu řikala miminko a druhá balík :-D
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    STRIX: aha :D to samozřejmě znám a přechod do supermana z toho taky =) my tomu říkáme myslim vajíčko =) v tom názvosloví je fakt bordel
    IF_
    IF_ --- ---
    STRIX: Dobrý je z toho přechod do supermana:)
    STRIX
    STRIX --- ---
    Vid #14: Cradle and Cradle V spin. Beginner pole dancing moves - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=sdwjEgorWzU
    IF_
    IF_ --- ---
    VAMPYRCIK: Klubíčko - to znáš? Takový to neskočení z boku s rotací:)
    STRIX
    STRIX --- ---
    VAMPYRCIK: cradle :D
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    IF_: co je to crash? já si ty názvy nikdy nepamatuju a každej používá jiný termíny :D
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    jeste jednou diky vsem za podporu!!!
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    IF_: z meho pohledu neumim temer nic :) ale uz jsme se s kamaradkou bavily, ze vyzkousime i jine instruktorky.
    IF_
    IF_ --- ---
    SHMAIDA: No a jake inverty umis? Mne pomohlo kdyz mi neco neslo jit parkrat k nekomu jinemu.Tak jsem se treba az po roce naucila crash:))
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    SHMAIDA: Tak tenhle pocit beznaděje a zoufalství prožívám občas taky, evidentně ze mě nikdy nebude nějaká excelentní tanečnice, ale když trénuješ, tak se nějaký zlepšení vždycky dostaví i kdybys nechtěla. Po necelých dvou letech to myslim místy začíná připomínat tanec i u mě. A to jsem fakt maximální dřevo
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    STRIX: zejovid, taky si rikam, ze by me to muselo hodne stvat, abych se na to vybodla. :) DIKY za podporu!!! Pomohla v me trudnomyslnosti... to je holt dan rychle doby, chceme mit vsechno hned :) Bavi me to hodne, ale pripadam si fakt jako debil, kolikrat sem musela bojovat i s brekem behem hodiny, jak sem si pripadala leva a neschopna... este kdyz to vsem kolem tak pekne jde :) VYDRZIM!!! :)
    STRIX
    STRIX --- ---
    SHMAIDA: od podzima? ty vole, tak to bys bys byla lol kdyby ses na to TED vyprdla :) jestl ite to bavi tak to nevzdavej. tyc doma udela hodne no :(
    vsechno ma svuj cas a vysledky se dostavi podle toho jak moc se tomu budes venovat :) neboj ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam