• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    STRIX
    STRIX --- ---
    nové workshopy

s naší Štefi :) příprava do soutěže v pole dance a fitness
    Rozvrh kurzů - Kurzy & Akce - Vertigo pole fitness
    http://www.vertigopolefitness.cz/cz/kurzy-a-akce/rozvrh-kurzu/?kurz=227

a Contemporary Pole Workshop vol. 3
    Rozvrh kurzů - Kurzy & Akce - Vertigo pole fitness
    http://www.vertigopolefitness.cz/cz/kurzy-a-akce/rozvrh-kurzu/?kurz=146
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    KAROLINA182: jsem jim psala, tak snad dostanu nějakou slevu, když začali dříve..díky:)
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    EWOKK: A co v Karlíně (Poletime) na S2? Začali 11.4., od 20:00
    Nebo od 9.5. na Z2 do Karlína (Destiny) od 17:00
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    Nevíte jestli se někde v Praze otevírá kurz pro mírně pokročilé ve čtvrtek od 19h? nebo čtvrtek brzo ráno?
    Jsem projela snad všechna studia a nějak jsem nic nenašla..tak kdyby někdo věděl..
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    IF_: prima, akorát já teď odjíždím na dovolenou za 2 týdny. Tak buď teď (ale ať jsme aspoň 3) nebo po 17.5. :-)
    IF_
    IF_ --- ---
    KAROLINA182: Já chci taky.!
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    SARAJ: jj, byly

KAROLINA182: ok, stačí napsat mail a domluvit termín :)
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    LINDAAMELIE: já jsem dnes ve škole ve Zlíně, takže to nestíhám :-/. Ale třeba můžeme dát zase nějakou soukromou hodinu někdy, minule mi to bodlo.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    LINDAAMELIE: a jsou teda dneska vecer L1 hodiny?
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    KAROLINA182: přijd zíra na párty a hlaš se u mě, ukážu ti fígl :)
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    SHIVA42:
    DO_ME_NICK_A: Jj to mám všechno vyzkoušené....asi to chce prostě zkoušet do úmoru. Teď jsem viděla na nějakém videu, že se to dá zkoušet se židličkou (aby ty nohy jako byly výš) :-)))
    DO_ME_NICK_A
    DO_ME_NICK_A --- ---
    KAROLINA182: Ta jak se drzis tyče postav se abys nohu vykopavala jako do strany :D (nevim zda je to k pochopeni)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    KAROLINA182: zkus si posunout spodni ruku bliz k zemi, a pokrc si nohu ze kt. se odrazis (rada ktera me tehdy pomohla se do toho konecne dostat)
    KAKINA
    KAKINA --- ---
    DO_ME_NICK_A: jooooooo :*

DO_ME_NICK_A: hele já na ní nebyla moc, takže mě nic nebolelo,ale je to jasný, asi si jí pořídím na zahradu :)
    STRIX
    STRIX --- ---
    holky, asi umřu... včera cvičení od 8:30 do 20h. s hodinovou pauzou na obed a s hodinovou "pauzou" přesunu z místa na místo...

never more :D
    DO_ME_NICK_A
    DO_ME_NICK_A --- ---
    KAROLINA182: jj to chapu i z tyce ho dam, ale to mi prijde mnohem mnohem težší. hele jde o to srovnat telo... jde o to to pochopit. Teda takhle veci vidím ja. Musim nejdriv pochopit ten pohyb a pak to neni problem... Hlavne se asi teda nebat dat hlavu vzhuru nohama. Jakmile to jednou udelas tak to das znnova :-)
    KAROLINA182
    KAROLINA182 --- ---
    DO_ME_NICK_A: Já ho dám z tyče a ze země pořád ne a ne se tam vyhoupnout. A přitom když jsem to zkoušela s Yayu, tak mi zespoda přiložila jenom ruku, ale netlačila a šlo to..... :))) Ale samotný mi to nějak nejde. Nějaká psychická bariéra...
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    FURYAN
    FURYAN --- ---
    pokud mam debilni dotaz, tak me klidne smazte a poslete do googlu, ale kam by se na pole dance dalo zajit podivat? Myslim vystoupeni, ne trenink. Dik

Existuje v Praze nejaky klidny misto s hudbou, kde by se dalo posedet, popit, a podivat?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam