• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    Když si představím sebe, v jejím těle, jak sedim doma na gauči a vidim v televizi tohle, tak jsem si dost jistá, že moje myšlenky se nebudou ubírat směrem "Hele ona to dala, tak já to půjdu taky zkusit" spíš naopak
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    IF_: Jo, jsme ot, takže končím, každopádně si pořád myslím, ať si každej dělá, co chce... Sice z jedný strany to vidím jako ztrátu soudnosti, ale každá mince má dvě strany, takže tu druhou vidím jako plus, že se nebála a třeba tím i někoho motivovala. Pořád lepší žrát ve fast foodu a pak jít k tyči, než jen žrát ve fast foodu!
    IF_
    IF_ --- ---
    Ale jsme OT.
    IF_
    IF_ --- ---
    PEPENKA: Mírná nadváha je snad něco jinýho...

Pro takovou obezitu bych než shodí doporučila třeba chodit s trekovýma holema.
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    IF_: A dřít se v posilce, běhat x km, plavat atd... si myslíš, že záhul není, jo? Když je člověk obézní, i chůze je záhlul pro jeho klouby atd... U vás snad nechodí k tyči nikdo, kdo by měl minimálně mírnou nadváhu?
    IF_
    IF_ --- ---
    PEPENKA: Takhle tlustejm lidem bych pokud se sebou chtějí něco začít dělat na začátek doporučila krom začít se stravovat zdravě jinej sport něž poledance teda. Tohle musí být pro tělo zbytečný záhul...
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    IF_:
    PASTEL: Já si na druhou stranu myslím, že tlustejm holkám, který to viděly, tím mohla dodat odvahu taky jít makat k tyči, takže bych řekla, že pro něco to dobrý bylo.
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    SHMAIDA: no, taky se o to celkem zajimam, vim o jedne slecne co si jeste v 5.mesici doprava pole dance, je to individualni, jak se kdo citi. KT Coates o tom napsala docela obsahlej clanek...jestli vas to zajima, tak si prectete - http://verticaldance.com/poledancingandpregnancy.htm
    IF_
    IF_ --- ---
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    SHMAIDA: mi to nedalo

Jo pregnant 40 weeks pole dance.wmv - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=1OK2KCVrWc0
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    IF_: omlaceni by nemelo nicemu vadit :))) to sou jen modriny

kazdopadne diky za rady a nazory!!!
    IF_
    IF_ --- ---
    SHMAIDA: Pokud nebude delat inverty tak by to do nejaky doby asi slo no...ale kdyz si vemu jak jsem nekdy omlacena..:/
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    PASTEL: to byla moje prvni reakce.... at to nehroti... protoze ona se hyba rada. Neni to zadna hardcore sportovkyne, co cvici 5x tejdne... hejbe se tak 2-3x tydne, hodne chodi a tak... a taky jsem ji rekla, at se zepta doktora :)

IF_: o tom nepochybuju, ale kazdy vasne se clovek vzdava spatne, zejo :)
    IF_
    IF_ --- ---
    SHMAIDA: Myslim ze je spousta bezpecnejsich sportu pro tehotenstvi...
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    SHMAIDA: Já myslim, že to tutově bude muset přerušit, ale až třeba ve třetím měsíci nebo tak, kámoška co má mimino a taky je velká sportovkyně, tak dost makala třeba až do 4. měsíce. A říkala, že ono to přijde samo, že poznáš, na co se už vykašlat, protože prostě cítíš, že ti to nedělá dobře. Takže hlavně nic nelámat přes koleno.
    STRIX
    STRIX --- ---
    SHMAIDA: co vim tak se to nedoporučuje, každopádně znám jednu pani, která visela v invertu ještě 3 dny před porodem :)
    což je dle mýho dost hard :)
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    ahoj, mam dotaz mozna trochu OT... jak je to s pole dance a tehotenstvim? Kamaradka off nyx je cca v 1. mesici, zacala s pole dance v listopadu a docela nerada by ted prestavala. Mate s tim nekdo zkusenost? Chodi 1 - 2 tydne. Do toho jeste beha (s tim prestane :))) a je pomerne celkove aktivni a silna. :)
    IF_
    IF_ --- ---
    IF_: Ten chlap dělá fakt Marchenko :)?
    IF_
    IF_ --- ---
    Tu máte pána..

APFC international men winner Alex Shchukin - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?v=4phzz5FodK0&feature=youtube_gdata_player
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MONOEGO: a jak to chces nacvicit?ptam se ciste prakticky, ja mam 180cm a nemam zadnou prupravu z detstvi v gymnastice a tak...takze ladnost je pro mne celkem orisek:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam