• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    STRIX
    STRIX --- ---
    WHATEVER: blbost... zaleži na tom jak kdo ma citlivý mista... nekoho boli vic ruce a stehna v poho... jinej to ma obracene...
    tezko muze hubenej clovek rict ze hubenej to ma tezsi pac neni v kuzi toho silnejsiho.. a to plati i obracene :)
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    WHATEVER: a s tim souhlasim, protoze sama nejsem zadnej hubenour a atlet :)))
    WHATEVER
    WHATEVER --- ---
    Náhodou takovej špek tě na tý tyči líp udrží líp, než holá kost...zase to ale asi víc bolí - větší třecí plocha.
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    IF_: Neznám sice přesně znějící lékařskou definici obezity, ale můžu ti říct, že v Destiny jsem viděla kurz, kde byly SKORO VŠECHNY HOLKY TLUSTÝ (a ne málo, celulitida na rukou mluví sama za sebe!), nikdo se nepohrošoval, nikomu to nevadilo, nikdo se z nich nepoblil a ty holky dokonce i něco uměly!

PASTEL: Nebyla jsem, nejsem a snad nikdy nebud tlustá. Ale dokážu pochopit, že když někdo tlustej je, je hrozně těžký překonat svou lenoru a tu hromadu sádla rozpohybovat.
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    PEPENKA: Mluvíme o tom samym, já si prostě nemyslim, že tohle video může dodat tlustý holce odvahu k tomu aby se začala hýbat, spíš si myslim, že jí to jen utvrdí v tom že to moc dobře nevypadá.
    IF_
    IF_ --- ---
    PEPENKA: Ty asi nechapes rozdil mezi tim kdyz ma nekdo "spek" a kdyz je obezni cili nemocnej.
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    PASTEL: Nemluvím o tom, jít se ukazovat do televize, mluvím o tom, že v žádným sportu nelze diskriminovat, a pole dance je zrovna ten sport, kde si asi spoustu slečen řekne: " Sem tlustá, nemůžu ukazovat špeky... Neumím se hejbat, nemůžu k tyči..."
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    Když si představím sebe, v jejím těle, jak sedim doma na gauči a vidim v televizi tohle, tak jsem si dost jistá, že moje myšlenky se nebudou ubírat směrem "Hele ona to dala, tak já to půjdu taky zkusit" spíš naopak
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    IF_: Jo, jsme ot, takže končím, každopádně si pořád myslím, ať si každej dělá, co chce... Sice z jedný strany to vidím jako ztrátu soudnosti, ale každá mince má dvě strany, takže tu druhou vidím jako plus, že se nebála a třeba tím i někoho motivovala. Pořád lepší žrát ve fast foodu a pak jít k tyči, než jen žrát ve fast foodu!
    IF_
    IF_ --- ---
    Ale jsme OT.
    IF_
    IF_ --- ---
    PEPENKA: Mírná nadváha je snad něco jinýho...

Pro takovou obezitu bych než shodí doporučila třeba chodit s trekovýma holema.
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    IF_: A dřít se v posilce, běhat x km, plavat atd... si myslíš, že záhul není, jo? Když je člověk obézní, i chůze je záhlul pro jeho klouby atd... U vás snad nechodí k tyči nikdo, kdo by měl minimálně mírnou nadváhu?
    IF_
    IF_ --- ---
    PEPENKA: Takhle tlustejm lidem bych pokud se sebou chtějí něco začít dělat na začátek doporučila krom začít se stravovat zdravě jinej sport něž poledance teda. Tohle musí být pro tělo zbytečný záhul...
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    IF_:
    PASTEL: Já si na druhou stranu myslím, že tlustejm holkám, který to viděly, tím mohla dodat odvahu taky jít makat k tyči, takže bych řekla, že pro něco to dobrý bylo.
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    SHMAIDA: no, taky se o to celkem zajimam, vim o jedne slecne co si jeste v 5.mesici doprava pole dance, je to individualni, jak se kdo citi. KT Coates o tom napsala docela obsahlej clanek...jestli vas to zajima, tak si prectete - http://verticaldance.com/poledancingandpregnancy.htm
    IF_
    IF_ --- ---
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    SHMAIDA: mi to nedalo

Jo pregnant 40 weeks pole dance.wmv - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=1OK2KCVrWc0
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    IF_: omlaceni by nemelo nicemu vadit :))) to sou jen modriny

kazdopadne diky za rady a nazory!!!
    IF_
    IF_ --- ---
    SHMAIDA: Pokud nebude delat inverty tak by to do nejaky doby asi slo no...ale kdyz si vemu jak jsem nekdy omlacena..:/
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    PASTEL: to byla moje prvni reakce.... at to nehroti... protoze ona se hyba rada. Neni to zadna hardcore sportovkyne, co cvici 5x tejdne... hejbe se tak 2-3x tydne, hodne chodi a tak... a taky jsem ji rekla, at se zepta doktora :)

IF_: o tom nepochybuju, ale kazdy vasne se clovek vzdava spatne, zejo :)
    IF_
    IF_ --- ---
    SHMAIDA: Myslim ze je spousta bezpecnejsich sportu pro tehotenstvi...
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    SHMAIDA: Já myslim, že to tutově bude muset přerušit, ale až třeba ve třetím měsíci nebo tak, kámoška co má mimino a taky je velká sportovkyně, tak dost makala třeba až do 4. měsíce. A říkala, že ono to přijde samo, že poznáš, na co se už vykašlat, protože prostě cítíš, že ti to nedělá dobře. Takže hlavně nic nelámat přes koleno.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam