• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    ISHKA
    ISHKA --- ---
    Ahoj nevíte kde můžu koupit Fitpole v čr?
    STRIX
    STRIX --- ---
    Další nové workshopy,
    i se mnou, kde budete potit krev (L1-L2) ):)))) - určeno tedy speciálně pro masochisty, bohužel Jarmila mi název workshopu "pole masochiste" nechtěla na web dát, takže to má dost nudnej název :D

Rozvrh kurzů - Kurzy & Akce - Vertigo pole fitness
    http://www.vertigopolefitness.cz/cz/kurzy-a-akce/rozvrh-kurzu/?kat=3
    STRIX
    STRIX --- ---
    MONOEGO: to nebo ho? :)))
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    STRIX: krutopřísný...:) to sosám...!
    STRIX
    STRIX --- ---
    ještě tenhle musim :D uvažuju nad ním do záhlaví, zdá se mi, že sme tu moc suchý :D

STRIX
    STRIX --- ---
    a jestli se tu budete dal hadat tak vás nepřestanu mučit podobnými obrázky :D

PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    STRIX: Ou... :D
    STRIX
    STRIX --- ---
    tak holky a už to ukončíme ne? :D

PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    PASTEL: Ehm... Tak sis možná měla poposednout, protože mně se to zdálo jasný už před mým vysvětlením.
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    PEPENKA: To jo no, tohle už jsou teda fakt věci, který jsou tak jasný, že je úplně zbytečný je psát :-D :-D :-D
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    PASTEL: Svoboda v myšlení, cítění, utváření si vlastního názoru, jeho vyjádření... Takže já si svobodně myslím, že to může motivovat, kdežto ty si svobodně myslíš, že to nemotivuje. Toť celá záhada. A už je to hounu, kdyžtak to smažte.
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    PEPENKA: Sice teda vůbec nechápu, jak s tim probůh souvisí svoboda , ale to že, co člověk to názor, to je nepopiratelný obecně známý fakt, takže nelze než souhlasit ;-)
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    PASTEL: "Kde končí svoboda jednoho, tam začíná svoboda druhého..." Tak to vidím já. Kolik lidí, tolik názorů ;-)
    WHATEVER
    WHATEVER --- ---
    SHMAIDA: Asi tak, nikdy mi tloušťka u tyče nebyla na překážku, narazila jsem až na flexibilitu, kterou nemám...což neni záležitost obezity, na kurz s náma chodila holčina co mohla mít tak 80 kilo a byla z nás vlastně asi nejlepší, házela tam provazy a v zádech se lámala jak gymnastka.

STRIX: mylela jsem to tak, že když máš dva lidi co mají třeba stejně citlivý stehna a jeden je silnější, tak se drží tím stehnem větší plochou - má to stehno tlustší, tak cítí asi větší bolest.
    STRIX
    STRIX --- ---
    WHATEVER: blbost... zaleži na tom jak kdo ma citlivý mista... nekoho boli vic ruce a stehna v poho... jinej to ma obracene...
    tezko muze hubenej clovek rict ze hubenej to ma tezsi pac neni v kuzi toho silnejsiho.. a to plati i obracene :)
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    PEPENKA: ale tady nikdo nemá nic proti tlustejm holkám na tyči, já taky viděla jako začátečnice dost silnou holku o level výš, co toho spoustu uměla a obdivovala jsem jí, já jenom říkám, že tohle konkrétní video by pro mě, kdybych byla obézní asi zrovna jako inspirace nezapůsobilo
    SHMAIDA
    SHMAIDA --- ---
    WHATEVER: a s tim souhlasim, protoze sama nejsem zadnej hubenour a atlet :)))
    WHATEVER
    WHATEVER --- ---
    Náhodou takovej špek tě na tý tyči líp udrží líp, než holá kost...zase to ale asi víc bolí - větší třecí plocha.
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    IF_: Neznám sice přesně znějící lékařskou definici obezity, ale můžu ti říct, že v Destiny jsem viděla kurz, kde byly SKORO VŠECHNY HOLKY TLUSTÝ (a ne málo, celulitida na rukou mluví sama za sebe!), nikdo se nepohrošoval, nikomu to nevadilo, nikdo se z nich nepoblil a ty holky dokonce i něco uměly!

PASTEL: Nebyla jsem, nejsem a snad nikdy nebud tlustá. Ale dokážu pochopit, že když někdo tlustej je, je hrozně těžký překonat svou lenoru a tu hromadu sádla rozpohybovat.
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    PEPENKA: Mluvíme o tom samym, já si prostě nemyslim, že tohle video může dodat tlustý holce odvahu k tomu aby se začala hýbat, spíš si myslim, že jí to jen utvrdí v tom že to moc dobře nevypadá.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam