• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    IF_: jéé, já to chci vidět, není někde záznam?
    ASSID23
    ASSID23 --- ---
    Kdyby někdo z vás měl zájem o práci tanečnice v nočním klubu dejte vědět na sexydarlingdancers@gmail.com nebo na telefonu 776 802 882. Doufám že to tady nikomu nebude vadit:) dik
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    No já vím, taky mě serou děti na tyči, ale tahle je fakt master
    WORLD POLE SPORTS 2013 - IPSF - OLGA TRIFONOVA - RUSSIA - NOVICE 10-14 WINNER - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?v=-FN0-WghkJw
    VDFLAT
    VDFLAT --- ---
    Pokud jsou tu dámy, které dělaly pole dance show na Mighty Sounds, tak klobouk dolů, bylo to super!
    IF_
    IF_ --- ---
    Růženka Halamková právě teď v Manželksých etudách na ČT ě:))
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    MONOEGO: haha, no ja jedu na vodu pristi vikend s bandou lidi prevlecenych za vikingy, tak te budem vyhlizet :]]
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    SHIVA42: tak tedy něco nového...! :D
    ti vodáci trochu nechápali....
    STRIX
    STRIX --- ---
    MONOEGO: tyo. tak asi mozna kvuli tobe jakko jo! :)
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    STRIX: přijedu podpořit, KLIDO i vystoupím...! Jen prosím, posuň to..:) Vracím se z pole dance campu až 15.9. :( :(
    STRIX
    STRIX --- ---
    VAMPYRCIK: já taky na vystupování nejsem, ale budu ve dvojici s kámoškou a bude tam tma, tak se musim kousnout a jako pořadatel jít příkladem :D

jinak dík za podporu i formou návštěvy :) určitě sem do záhlaví pak nahodim plakát :)
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    STRIX: na vystupování moc nejsem, ale ráda se přijdu mrknout a podpořit dobrou věc =) a taky zase po dlouhý době vidět Ganboye =)
    STRIX
    STRIX --- ---
    Ahoj holky, mám na Vás takovou prosbu nebo spíš návrh.

Pravděpodobně 7.9.2013 (dřív určitě ne, možná později), chci udělat pole a dance párty, kdy výtěžek půjde na kočičí útulky přes organizaci 9 životů ( http://www.cici.cz/ ) resp. přes ní se vybere konkrétní útulek nebo útulky, kterým za vybrané peníze koupíme konkrétní věci, které nejvíc potřebují, protože to je asi největší jistotka, aby si tam nikdo nenamastil vlastní kapsu.

Akce bude v klubu Kinki, který je místo původního Atlasu (jo byl to ten kabaret naproti Darlingu, nahoře kabaret stále je, toto ale bude v klubu dole - vchod a vše je uplně mimo kabaret) - pro někoho možná problém, nicméně je to v centru - ideální dostupnost, a provozáka tam dělá kámoš (id Ganboy) takže je to v mnoha směrech jednodušší vč. toho, že nám to tam nechá zadarmiko a kočky dostanou víc kočičích cukrátek :)

Pole a Dance proto, že bych akci chtěla zpestřit vystoupeními pole dancerek (a dancerů třeba) a oslovila jsem i kamaráda, který dělá street. Zatím máme cca 5-7 vystoupeních (pole i street), a samozřejmě čím bude program nabitější, tím to bude lepší. Fantazii se meze nekladou (pokud zústanete oblečené :). Takže pokud byste se někdo chtěl zúčastnit, přispět na dobrou věc a zároveň se pobavit, budu ráda, když mi písnete do pošty :)

Díky
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    no co říct,,, ještě dlouhá cesta předemnou..! :D
    How to Get into pole dance move "The Swimmer" - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?v=6T7UTU7ntoU
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    EWOKK: jo to je možný =) ale občas stačí jen správně podsadit pánev =)
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    tak asi jsem přetrénovaná :) mám dojem že mi upadnou záda
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    EWOKK: ne? =)
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    taky vás tak strašně všechno bolí z iguany?
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    SHIVA42: todle je ze soboty :) foceno jen na stejným místě v jinou roční dobu... ale dobře uznávám :)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    MONOEGO: stare. neco noveho nemas? :P
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    LINDAAMELIE: ani nemluv vis jak jsem ten den chtela jit na trenink!!! :]] to je tak kdyz nekdo posle 20 stran na preklad a chce to nasledujiciho dne. ale ted to bude tak porad, jak nemam uz pevnou pracovni dobu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam