• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    LINDAAMELIE: ani nemluv vis jak jsem ten den chtela jit na trenink!!! :]] to je tak kdyz nekdo posle 20 stran na preklad a chce to nasledujiciho dne. ale ted to bude tak porad, jak nemam uz pevnou pracovni dobu
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    STRIX: Podle mě jen na tu chvíli, kdy jsi pod vlivem, s tím že pak je to ještě horší, protože ve fázi, kdy ten alkohol (nebo co) přestane působit, tak se to prokrvení dočasně sníží ještě pod obvyklou hranici
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    jedna letní.........

PETRUNA
    PETRUNA --- ---
    STRIX: kdyz uz je tu rec o tom alkoholu, tak jsem se naposled trochu pricmrndla a slo mi vse mnohem lip.
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    MOOONA:
    SHIVA42:
    STRIX:
    IF_:
    ten prvek se jmenuje Eros a je poměrně jednoduchý, pokud nemáš problém s bras monkey. Před dvěla týdny jsem to učila na kurzu pole expert, kdyby tam Shiva byla a nelítala po všech čertech, tak by to dávno už uměla )) No každopádně, eros není vrchol umění, pak se z toho dělá ještě moc hezká třešnička na dortu :D
    KAKINA
    KAKINA --- ---
    SHIVA42: do BM a pak jen projdes telem na druhou stranu jakoby zpatky od tyce a vytahnes se na rukou
    propnes nohu

that's all :D
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    je to z Brass Monkey. Ja to jeste nezkousela, prijde mi to trosku nebezpecny. V BM nekdy pod kolenem uklouznu. Moono, napises pls postup? Do BM se umim dostat, ale co pak.. ?
    MOOONA
    MOOONA --- ---
    Tak jsme ten trik vcera zkousely,z brass monkey a neni to nic tezkyho:) jup,mam radost,jen to chce hoodne zapracovat na flexibilite zad, jsem ohebna asi jako prkno:)
    STRIX
    STRIX --- ---
    Jasný. Alkohol taky, a bůhví co ještě. Zahřeje to, prokrvi se svaly. Otázka je jestli to protazení v tomhle stavu vydrží i pak.
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    IF_: Jako zhulit se před protahováním, jo? :)
    IF_
    IF_ --- ---
    Právě mi kamarádka doporučila na protahování flexibility marihuanu, že prý to hrozně pomáhá:)))
    STRIX
    STRIX --- ---
    IF_: píšeš "asi" :D
    ale to byla tak odpoved vsem sem :) akorat sem dala odpovedet na tvuj prispevek no :) sorý :)
    IF_
    IF_ --- ---
    STRIX: No dyt ti píšu, že máš pravdu, čti pořádně:)
    STRIX
    STRIX --- ---
    STRIX: akorat že tady - monkey brass - ma telo na druhy strane tyci. ten prvek co nahodila moona bude docela tezkej na stabilitu myslim
    STRIX
    STRIX --- ---
    IF_: no jenze ta buchta ma prave tyc na vnejsi strane stehna, jako když si v monkey brass.

IF_
    IF_ --- ---
    Hele asi mas pravdu, pac ted na to koukam, tady se drzim, ale tezko bych to udelala jako na ty fotce:))

STRIX
    STRIX --- ---
    TRISTANNA: hele, jestli je andel scorpio, tak takhle ale u scorpia ta noha neni. u scorpia mas tyc z vnitrni strany stehna
    STRIX
    STRIX --- ---
    IF_: ja nevim... ja jen psala ze to vypada že by se do toho mohlo vlezt z monkey brass
    TRISTANNA
    TRISTANNA --- ---
    SHIVA42: Workshop s nim? Tak to závidim :-)
    TRISTANNA
    TRISTANNA --- ---
    Je to jen anděl a ruce do mostu. Prostě uděláš klasicky anděla, prohneš se v zádech a máš to. Ale já bych to teda asi ještě nezvládla :-DDD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam