Ahoj holky, mám na Vás takovou prosbu nebo spíš návrh.
Pravděpodobně 7.9.2013 (dřív určitě ne, možná později), chci udělat pole a dance párty, kdy výtěžek půjde na kočičí útulky přes organizaci 9 životů (
http://www.cici.cz/ ) resp. přes ní se vybere konkrétní útulek nebo útulky, kterým za vybrané peníze koupíme konkrétní věci, které nejvíc potřebují, protože to je asi největší jistotka, aby si tam nikdo nenamastil vlastní kapsu.
Akce bude v klubu Kinki, který je místo původního Atlasu (jo byl to ten kabaret naproti Darlingu, nahoře kabaret stále je, toto ale bude v klubu dole - vchod a vše je uplně mimo kabaret) - pro někoho možná problém, nicméně je to v centru - ideální dostupnost, a provozáka tam dělá kámoš (id Ganboy) takže je to v mnoha směrech jednodušší vč. toho, že nám to tam nechá zadarmiko a kočky dostanou víc kočičích cukrátek :)
Pole a Dance proto, že bych akci chtěla zpestřit vystoupeními pole dancerek (a dancerů třeba) a oslovila jsem i kamaráda, který dělá street. Zatím máme cca 5-7 vystoupeních (pole i street), a samozřejmě čím bude program nabitější, tím to bude lepší. Fantazii se meze nekladou (pokud zústanete oblečené :). Takže pokud byste se někdo chtěl zúčastnit, přispět na dobrou věc a zároveň se pobavit, budu ráda, když mi písnete do pošty :)
Díky