• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    STRIX
    STRIX --- ---
    EWOKK: nekritizuju to, že není felix cane, ale to že si to dava na youtube... ja nevim, poslala bych to treba par znamym, ale celymu svetu? pusobi tzo na me prehnane sebevedome...

btw. moje holky sou nejlepsi samozřejmě :)))
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    STRIX: asi jsem to tedy špatně pochopila :) omlouvám se, ale pořád si stojím za tím, že když amatér něco natočí a neaspiruje na to být další Felix Cane, nevidím žádný důvod k tomu aby ho kritizoval někdo z profi branže...pochopitelné by to bylo u někoho kdo trénuje s cílem být profi. Nevím jestli učíš, ale být tvoje studentka tak se tě normálně bojím :)) působíš na mě přehnaně přísně, sry.
    A to ať hodíš video byl vtip, je za tím smajlík.
    STRIX
    STRIX --- ---
    STRIX: jinak ještě dodatek. video na youtube k vidění celýmu světu bych prostě dala jen v případě, že tam sama sobě budu připadat hezky, předpokládám, že to tak má každej, tudíž to tak musí mít i ta holka.. navíc se tam svlíká do podprdy... nevím, přijde mi z toho, že holka je dost nafrněná, proto mi to je celý nesympatický...
    STRIX
    STRIX --- ---
    EWOKK: aha. tys to asi blbe pochopila, to co sem psala minule... psala sem ze právě proto že sem kritická a nejvic sama k sobě, si moc netroufám ještě na vystoupení, ale i přesto se snažím vystupovat, abych se otrkala.. a nechápu tu logiku toho, proč bych sem měla nahazovat svoje video, když se mi to u jinych nelíbí... to mi, prosimte, vysvetli...
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    EWOKK: souhlas... mě pobavilo to s trikem..:D
    jasný Mišo, nahoď svoje video..:p
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    STRIX: taky mi to nepřijde nijak strašný...sama jsi nedávno sem psala jak jsi extrémně kritická k jakémukoliv vystoupení, ale sama nevystupuješ. Což je celkem zvláštní paradox. Chápu, že esteticky může i laik hodnotit, ale ty laik podle všeho asi nejsi. Tak nám ukaž co bys na youtube hodila ty :)) A jak píše IF_- nedělá ze sebe nic víc než to co je...
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    GATTA_NERA: královo pole-naproti koupáku..
    IF_
    IF_ --- ---
    STRIX: Mně to teda přijde v pohodě... ani tam nepíše, že by chtěla aspirovat na šampionku.
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    STRIX: protoze youtube je svobodna zona (az na to ze zmrdi obcas neskutecne prudi s autorskymi pravy) a treba 14ti lete slecny chteji zaujmout sve spoluzaky...nikdy nevis :)
    STRIX
    STRIX --- ---
    já tohle proste nepochopim... jako kazdej se uci, a žádnej zkušenej z nebe nespad, ale proč si to proboha dávaj ty lidi na youtube??? nebo sem přísná?

Pole Dancing Choreography ( Loveeeeeee Song by Rihanna )
    http://www.youtube.com/watch?v=uwJ-wjWMw4Y
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    MONOEGO: a kde bude to nové studio?
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    ORISKOVANUTELA: Decadance...!! osobní zkušenost 2roky..!
    navíc se bude otevírat úplně nové studio, vysoké stropy, velk prostor, vše nové po rekonstrukci..! já jim ale závidím..!
    TERKA23K
    TERKA23K --- ---
    ORISKOVANUTELA: decadance! :)
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    Pole dance studio Destiny shání lektorky, uzávěrka do 28. 2. 2014. Více na fb ;-)
    GATTA_NERA
    GATTA_NERA --- ---
    ORISKOVANUTELA: chodila jsem do citadely a chvíli i decadance, oboje je super, některé holky učí v obou
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    ORISKOVANUTELA: Já znám holky z Decadance studia, Citadely i z BIG one a jsou super. Záleží asi spíš k jakému stylu víc inklinuješ. Ještě bych doporučila One2one.
    ORISKOVANUTELA
    ORISKOVANUTELA --- ---
    PEPITKA: Já sem uvažovala o big one fitness, byla sem na úvodní gratis hodině, chtěla sem si kupovat studentskou permici, ale řikala sem, že ještě počkám, a na netu moc referencí není...

jen mě štve,že to má dost lidí spojený s tím, že holka co chodí tancovat k tyči je šlapka...
    PEPITKA
    PEPITKA --- ---
    ORISKOVANUTELA: Vlastní zkušenost nemam, ale bydlet v Brně, tak bych šla asi určitě sem http://www.citadelamefisto.eu/
    ORISKOVANUTELA
    ORISKOVANUTELA --- ---
    Kam chodíte, nebo doporučíte mi studio pole dance v Brně, kam chodíte a jste spokojený?
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    LINDAAMELIE: ja bych mozna jela... uz jsem dlouho nebyla v london city... je to 14.7., ze?
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    SHIVA42: tvl to je emo! )))) Jako je fakt, že když jsem viděla Olgu na živo v Londýně, tak mi spadla brada. Btw. nechce jet letos na MS někdo se mnou?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam