• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    IF_
    IF_ --- ---
    MORRIGHAN: Pole dance je hlavně o zábavě a tak je to potřeba brát především:)
    MORRIGHAN
    MORRIGHAN --- ---
    STRIX: Tak přesně tenhle přístup nás "pouhé" pokročilé odrazuje od vystupování. Já bych klidně i někde něco předvedla, ale děsím se toho, že tam přijde nějaký takovýhle arbiter elegantiarum a nenechá na mně nit suchou. Lepší se předvádět jen před kamarádama, kterým přijde cool i blbá helikoptéra. A nebudou o mně pak říkat, že jsem nafrněná.

LINDAAMELIE: Náhodou moc pěkný video! :)
    IF_
    IF_ --- ---
    SHIVA42: Hm tak to nebylo tak dlouho predtim nez jsme se my tri ve Ff potkaly? Marne premyslim kdy jsem byla u Lin poprve... vsecko to nejak rychle uteklo...tehdy bylo jen Ff a Centrum tance ne?
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: to muselo byt v Placebu v roce ..2010!! asi jeste z doby kdy mela Linda s Veronikou spojene studio...pole dance byl v cechach asi tak rok, mi vychazi... to vis, hvezdy .)
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    LINDAAMELIE: no tak pozor Lindo, to video!!!! bylo pro me tehdy zdrojem inspirace a obrovskeho obdivu k cele vasi crew :) a bylas tam sexy! na party jsem nebyla, ale hrozne jsem vas obdivovala za ty triky.... :)) jako zacatecnik
    STRIX
    STRIX --- ---
    PEPENKA: máš pravdu.
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    STRIX: O soudnosti by se dalo mluvit třeba v případě, že by se holka neudržela na tyči.
    STRIX
    STRIX --- ---
    PEPENKA: tak takhle se říká soudnosti, jo? tak to potom mám komplex.
    IF_
    IF_ --- ---
    LINDAAMELIE: Copak to je za akci:))?
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    STRIX: A nemáš tak trošku komplex z toho, že ačkoli holka, která pole dance ovládá hůř jak ty, se nestydí dát své video na net, kdežto ty, která bys na to měla, na to díky sebevědomí nemáš? A máš zapotřebí to vlastně řešit? Docela se shazuješ.
    STRIX
    STRIX --- ---
    LINDAAMELIE: tak video z nějaké show na pole party, kde navíc vystupuje dalsich par holek, a je to na web daný, předpokládám, i tak trochu jako promo, je asi trosku neco jinyho, než to její home video.
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    STRIX: Z čeho usuzuješ, že je nafrňená? Zatím to dle tvých komentářů působí spíš, že víc "nafrňená" jsi ty. Upřímně, zdaleka to není nejhorší, spousta holek, který tancujou na tyči nejsou úplně super skvěle tanečně nadané a stejně si rády i tak u té tyče zatancují po svém. A ano, asi to dala na internet protože si na tom videu připadá, že je dobrá a šikovná. Přála bych ti vidět nějaké moje video z doby, kdy jsem s pole dance začínala. Dneska bych to na internet v žádném případě nedala a nejradši bych to smazala. Ale tehdy jsem na to byla pyšná. MMMMmmm například tady :D http://www.youtube.com/watch?v=vhfff_NKFqg
    STRIX
    STRIX --- ---
    EWOKK: nekritizuju to, že není felix cane, ale to že si to dava na youtube... ja nevim, poslala bych to treba par znamym, ale celymu svetu? pusobi tzo na me prehnane sebevedome...

btw. moje holky sou nejlepsi samozřejmě :)))
    IF_
    IF_ --- ---
    STRIX: Imho tý holce je tak 15, já jsme v jejím věku dělala horší věci, ale naštěstí neexistoval youtube.

A holka je hezká a určitě pole dance nějakou dobu dělá. Většině Čechů chybí zdravé sebevědomí, což je škoda.
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    STRIX: asi jsem to tedy špatně pochopila :) omlouvám se, ale pořád si stojím za tím, že když amatér něco natočí a neaspiruje na to být další Felix Cane, nevidím žádný důvod k tomu aby ho kritizoval někdo z profi branže...pochopitelné by to bylo u někoho kdo trénuje s cílem být profi. Nevím jestli učíš, ale být tvoje studentka tak se tě normálně bojím :)) působíš na mě přehnaně přísně, sry.
    A to ať hodíš video byl vtip, je za tím smajlík.
    STRIX
    STRIX --- ---
    STRIX: jinak ještě dodatek. video na youtube k vidění celýmu světu bych prostě dala jen v případě, že tam sama sobě budu připadat hezky, předpokládám, že to tak má každej, tudíž to tak musí mít i ta holka.. navíc se tam svlíká do podprdy... nevím, přijde mi z toho, že holka je dost nafrněná, proto mi to je celý nesympatický...
    STRIX
    STRIX --- ---
    EWOKK: aha. tys to asi blbe pochopila, to co sem psala minule... psala sem ze právě proto že sem kritická a nejvic sama k sobě, si moc netroufám ještě na vystoupení, ale i přesto se snažím vystupovat, abych se otrkala.. a nechápu tu logiku toho, proč bych sem měla nahazovat svoje video, když se mi to u jinych nelíbí... to mi, prosimte, vysvetli...
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    EWOKK: souhlas... mě pobavilo to s trikem..:D
    jasný Mišo, nahoď svoje video..:p
    EWOKK
    EWOKK --- ---
    STRIX: taky mi to nepřijde nijak strašný...sama jsi nedávno sem psala jak jsi extrémně kritická k jakémukoliv vystoupení, ale sama nevystupuješ. Což je celkem zvláštní paradox. Chápu, že esteticky může i laik hodnotit, ale ty laik podle všeho asi nejsi. Tak nám ukaž co bys na youtube hodila ty :)) A jak píše IF_- nedělá ze sebe nic víc než to co je...
    MONOEGO
    MONOEGO --- ---
    GATTA_NERA: královo pole-naproti koupáku..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam