• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    IF_
    IF_ --- ---
    STRIX: Jo jo taky jsem měla od něj podobné názory v poště...
    STRIX
    STRIX --- ---
    IF_: ja hlavne toho typka, co dělá ty ankety měla v ignoru, páč mě spoustou svejch anket hrozně vytáčel a pak mi psal hrozny nesmysly do pošty a oduvodňování proč ty ankety dělá, a když se mi snažil vysvětlit, že nesexuje normálně, jen análně, kvuli tomu, že je u normálního sexu risk otěhotnění, tak sem ho dala do ignoru..
    IF_
    IF_ --- ---
    STRIX: Škoda, bylo to tak trapné, že ani nevznikl flame:/
    STRIX
    STRIX --- ---
    IF_: už se dohlasovalo :/
    IF_
    IF_ --- ---
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    PEPENKA: Řekněme, že každé studio má asi na tohle jiný názor. Vím o tom, že osnovy některých studií jsou víceméně podobné a některá studia mají zase docela rychlo postup dle mého názoru. Ale jestli to ty holky dávají, tak proč ne :) Taky mi chodí na soukromky několik "nadaných" , které po pár lekcích visí v handspringu )))
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    TERKA23K:
    EWOKK: jj dámy, to je ONA :)

Podle mě teda na tyči už netancuje, ten záznam z Uvolněte se je víc než 3 roky strarý. A díkybohu proto, že o sobě třeba zcela vážně tvrdí, že to ONA vynalezla flirt dance. No a v mém případě proto, že "vojebala" partu deseti holek o sto litrů, ze kterých si následně zaplatila pobyt v Anglii. Aneb proč jsem alergická na to, když někdo, kdo na to nemá absolutně vůbec žádné právo a nárok, slibuje certifikaci instrukrorů pole dance. Vytáhla z nás z každý 10 tis, proběhl jeden/dva termíny, pak si zlomila nohu, pak nám dala vypálený CD Jamilly Devile a řekla "zkoušejte", pak se pár termínů nekonalo a nakonec když jsme přišly na to, že nás nemá co víc naučit než nás naučila během 3 měsíců v kurzu, a že si ten certifikát vytiskne doma na kopírce, to jaksi vyšumělo..
    VAMPYRCIK
    VAMPYRCIK --- ---
    PEPENKA: tyjo nevim, já spíš přemýšlím jak se dostane z jednoho triku do druhého, bohyní asi nemyslí padající bohyni ne?
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    hlavou dolů visime, dáváme ptáčka škorpiona, anděla,gemini, butterfly, kupida atd... ženo Z1 :)))aha, tak vy to máte opravdu trochu jinak,hele já mám od září do prosince za sebou cca 15 lekcí a my jsme začli hlavou dolů už tak v 6 lekci....ted třeba jedem už sestavu a vté dáváme...větrník,židličku, vajíčko...dolů a do invertu z toho bohyně z toho pomaličku anděl nebo gemini jak kdo chce a to je ted začátek naší porvní sestavy...//

Tohle mi teď psala známá na fb. Zajímal by mě váš názor na to, že mají úplně prohozený systém v učení prvků. Začínají inverty, pokračují spiny... Není to nebezpečný? Nebo neprofesionální to takhle vyučovat?
    IF_
    IF_ --- ---
    PEPENKA: Respektive na vystoupeni taky ne...
    IF_
    IF_ --- ---
    PEPENKA: No na freestylu typu battle treba ne ale urcite ne na soutezich..
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    IF_: Děkuju. Ale když to někdo ovládá a dokáže propojovat prvky, pak asi není problém ani improvizovat, co? :)
    IF_
    IF_ --- ---
    PEPENKA: :))To je predem vymyslene a natrenovane.
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    IF_: Taková hodně blbá otázka, ale... To si tu choreografii nějak předem vymýšlí a pilují, nebo prostě improvizují?
    IF_
    IF_ --- ---
    Tak tohle se mi hodně líbí a pro mě na Stacey hodně ladné, jsem u ní spíš zvyklá na silovější věci..

Anastasia Akentyeva - Battle of the Pole 2014
    http://www.youtube.com/watch?v=DyBBmLevtgc
    IF_
    IF_ --- ---
    PEPENKA: Tak to mně ta hudba zase sedí, nutno říct, že teď je o dva roky starší a lepší :)
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    IF_: Ze začátku mi to přišlo mírně krkolomný, ale nedá se jí upřít, že je dobrá. Jen mi tam docela chybí tanec a nějaká ta ladnost... A song "show must go on", tak to nikdy...
    IF_
    IF_ --- ---
    Vítěžka ruského X faktoru.

THE WINNER of Miss Pole Dance Russia 2012 CHILDREN
    http://www.youtube.com/watch?v=ZxJzWo3W2xk
    IF_
    IF_ --- ---
    TERKA23K: Vida s čim se člověk ještě nedávno mohl dostat ke Krausovi:))
    STRIX
    STRIX --- ---
    hej, já poprvé koukám na pole držkopády :)))
    a ještě navíc že to na mě vyběhlo u jinýho videa...
    každopádně,... ty dvě, jak se tam začli mydlit :D

Pole Dancing Fails
    http://www.youtube.com/watch?v=lQUBLlOmDJ4
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam