• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    IF_
    IF_ --- ---
    Dnes s emi zdálo, že jsme ukradala z FieFly na Žižkově celou X-pole. Linda to pak psala na FB a ja umirala hruzou, že se na mě přijde.

Ach Freude:)
    MORRIGHAN
    MORRIGHAN --- ---
    LINDAAMELIE: Díky, hned jsem o dost klidnější :)
    LINDAAMELIE
    LINDAAMELIE --- ---
    MORRIGHAN: no tak já měla nedávno čest vidět jak vypadá takový rákosový strop když spadne, vlastně to byla taková neplánovaná sonda a docela mě to vyděsilo (díkybohu nespadl vinou postavené tyče ale sbíječky, která bourala stěnu), ale dělníci, truhlář a statik i přes to usoudili, že tyč se dá (spolu s deskou, která rozloží váhu) do stropu normálně přidělat. Jen se to nesmí zbytečně přetáhnout. Pokud strop není železobetonový nebo zděný, je jasný, že má vůli a pořád budeš mít co utahovat. Tohle se mi stalo paradoxně ve studiu u fit polky, kdy jsem utahoval utahovala (pořád to šlo), až mi moje kurzistka říká "hele, ta ocelová deska se úplně prohýbá, je to v pořádku?" Takže jsem zjistila že třeba fit polka je tužší než 0.4 mm ocelová deska )) a to samý je x-pole versus rákosový strop. Přes desku by měla držet úplně v pohodě, ale nesmíš jí přetáhnou. A sondy fakt nejsou dobrej nápad ))) kor v pronájmu.
    MORRIGHAN
    MORRIGHAN --- ---
    Dík za rady, toho jsem se trochu bála. Večer půjdu klepat do stropu, a když to nepomůže, začnu shánět detektor na trámy :)
    REINITA
    REINITA --- ---
    MORRIGHAN: půjčila jsem si dřevo-kovo-kabelo hledačku a identifikovala trám. Ale samozřejmě omítka popraskala, byť tyč drží na všechny nepřístojnosti jako přibitá, ta omítka to nedala a až budu tu tyč někdy sundavat, rozhodně bude potřeba ten strop trochu opravit.
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    no ještě prej se to dá zjistit poklepáváním na strop, tam kde trám není to zní dutě, když narazíš na trám zvuk se změní
    TENRAI
    TENRAI --- ---
    MORRIGHAN: Zkus si někde sehnat detektor dřeva, ale na jednorázové pouzití je to trochu drahá sranda. Zjistíš, kde jsou uloženy stropní trámy, ale může se ti stát, že nad místem, kde máš prostor pro tyč není trám žádný... s tím se asi nedá nic dělat. Ale za pokus to urcite stoji :)
    MORRIGHAN
    MORRIGHAN --- ---
    Řešil jste někdo upěvnění Xpole na rákosový strop? Dala jsem nahoru dřevotřískovou desku, kvůli rozložení váhy, ale stejně mi ten strop při utahování popraskal - teď se bojím na to pověsit. Četla jsem radu vzepřít o trám, ale ten vůbec netuším, jak najít, aniž bych musela vrtat sondy do stropu :) Nerada bych to tam zhuntovala, je to podnájem.
    TENRAI
    TENRAI --- ---
    Díky za rady :) Uvidim co mi přejde přes cestu a třeba to může být i xpole. Kdybyste věděli o někom kdo prodává/ chce prodat tyč tak dejte vědět do zpráv. Děkuju :)
    REINITA
    REINITA --- ---
    PASTEL: moje xpole nezanedbatelně víc klouže v zimě. a to už bych ji prohlásila za "ochozenou" :)
    (a teda negripuju)
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    MASHARA: já mám novou xpole a taky klouže podstatně víc než studiový tyče, řekla bych že je to tím že je nová, že se časem "ochodí"
    MASHARA
    MASHARA --- ---
    TENRAI: asi rok a půl jí mám doma a jsem s ní převážně spokojená ... ze začátku jsem si musela zvykat na to, že je to 45mm a přišlo mi, že je to docela "svině klouzavá" ... to, ale bylo v době, kdy jsem nepoužívala gripy ... s gripem je ok ... kdybych tenkrát nedala na doporučení Růženky H., tak bych šla do xpole a i teď bych šla do xpole ...
    STRIX
    STRIX --- ---
    TENRAI: kamoska ji ma už asi 5 let a je s ni spokojena.
    no těžko říct prostě... fakt nevim.
    TENRAI
    TENRAI --- ---
    PASTEL: Diky :)

Nemate s tanecni tyci nekdo osobni zkusenosti?
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    TENRAI: tak já nevim, ale v centru tance nám Štěpán vyprávěl že s nim ta tyč spadla, o tom že by s někym spadla xpole jsem neslyšela, pak mi taky kolegyně na kurzu vyprávěla že si koupila tyč za 4 tis od nějaký holky, že jí to předali jen rodiče ve dveřích protože holka nebyla doma, a tyč byla v uplně tragickym stavu, takže problémy problémy problémy, já osobně jsem se rozhodla si raději chvilku počkat a došetřit si těch pár tisícovek na novou pořádnou, než abych riskovala, že dostanu 15kg tyčí přes hlavu.
    TENRAI
    TENRAI --- ---
    Měla bych jeden dotaz. Zvažuju koupit tyč, spíše asi bazarovou a rozdíly cen mezi těmi co jsou z xpole a tanečnimi tyčemi jako např http://tanecniobchod.cz/tane/flirt-dance-tanecni-tyc-mobilni.html jsou docela velké - bazarová xpole 5000,- a bazarová tanečni tyč 2500,-. Je v nich tak zásadní rodzíl, nebo jde u xpole jen o značku?
    ORISKOVANUTELA
    ORISKOVANUTELA --- ---
    nevíte, kde v Brně učej flirt dance?
    A jaký pole dance studio/fitko byste mi doporučily, když chci "sexy pole dance" a ne do sportovna? dík
    STRIX
    STRIX --- ---
    SHIVA42: no za 1. to mám blíž domu i z práce :) a za 2. naky udalosti k tomu dopomohly.. ale jsem nejvic spokojena a myslím, že to není jen počáteční dojem.
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    STRIX: ty uz neucis ve vertigu? jak to?
    STRIX
    STRIX --- ---
    World Pole Dance 2014 - Bendy Kate - WINNING PERFORMANCE [HD]
    https://www.youtube.com/watch?v=NV_zbt7ycUc
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam