ETTELEA: No, já si myslím, že po roce by člověk měl minimálně lehčí inverty zvládat s přehledem, zvlášť, pokud chodí víckrát týdně. Já chodila jednou týdně na jednohodinovku a rychlé mi to nepřipadalo, naopak bylo supr, že se člověk aspoň ze začátku naučil každou hodinu spoustu nových věcí. A pro začátečnické nadšení je podle mě dost důležitý, aby se člověk rychle učil nový věci, jinak ho to přestane bavit. My jsme byly na kurzu vždycky natěšený, až bude zas dělat něco "krutopřísnýho", motat se rok kolem tyče bez invertů, to bych se asi unudila :) A je samozřejmý, že si člověk není ze začátku v těch prvcích jistý, ale od toho je tam lektorka, aby tě kdyžtak jistila. Až po roce jsem začala chodit na kurz k Aničce Nikulině a to už mi těžký připadalo :) Ale zase člověk postupoval rychle dopředu, protože ho to prostě přinutí... A myslím, že v každém sportu je dobrý, když tě někdo spíš popohání dopředu, než když se jen vezeš. Pak máš spíš radost z překonaných překážek (aspoň u mě to tak funguje). Na pocení zkus magnézium a neboj se toho.