• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    IF_
    IF_ --- ---
    SHIVA42: :D To je jen o treninku a pujde to zas:) Mne zas nejdou ty prvky na zemi, jsem dycky omlacena jak esus u taboraku :)))
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    IF_: jooooo
    me taky bavi exotic, ale to hlavne proto, ze po 2 porodech uz nemam moc energie na tu tyc splhat :)
    IF_
    IF_ --- ---
    Každopádně mě tyhle heels věci nikdy nebavily a najednou mě to nějak chytlo. Joo moje láska k pole dance se stále vyvíjí :)
    IF_
    IF_ --- ---
    STRIX: Praveze ty kozacky jsou navic mnohem drazsi, tak jsem nechtela riskovat, ze by mi byly nepohodle. Vzala jsem 15 cm vysku s 5 cm platformou. Mam 183 cm a chci spis nizsi, ale driv jsem mela 10 skoro bez platformy a bylo to blbe.

STRIX
    STRIX --- ---
    IF_: No, ta bota je takova tvrdsi... takze mně v ni prostě tlačí prsty a všechno... ale znam holku co si je naopak chvali kvuli tomu ze ji necouhaji prsty ven.
    tak se pochlub jaký :)
    IF_
    IF_ --- ---
    STRIX: Tak nakonec jsem díky tvé recenzi vzala ty klasiky s širokým páskem, radši nebudu riskovat:)
    IF_
    IF_ --- ---
    STRIX: Diik. A kozacky jsou nepohodlne i ty kotnikove jo?
    STRIX
    STRIX --- ---
    IF_:
    - kozačky - za mě nejméně pohodlné, ale dá se zvyknout - případně koupit takovou velikost, aby šla vložit nějaká superpohodlná vložka. Sou náchylné na odření, ale já to řeším tak, že si na ně navlíknu na tréninkách nějakou silonku v barvě boty a to odření není tak strašný. Jinak myslím že takový ty semišový by mohly být na tohle lepší.
    - páskové - klasický pásek - za mě nic moc - nejméně stabilní bota, ale zas nejvíc odolná asi
    - páskové - průhledný pásek - je širší než klasický a topově drží na noze :) - blbý je, že někdy praská, ale to je podle mě věc, co se dá reklamovat. Mně se to nestalo, ale mojí kurzistce na nových botech ano.

u pákových bacha at ti nečouhá palec, pak to je dost nepříjemný
    IF_
    IF_ --- ---
    Chci si koupit nové boty a pořád přemýšlím, zda páskové nebo kotníkové kozačky. Poraďte :D Jde mi zejména o praktičnost.
    STRIX
    STRIX --- ---
    Nějaká uchazečka o místo lektorky na aerial hoop by byla? :)
    LILY
    LILY --- ---
    IF_: díky moc!
    IF_
    IF_ --- ---
    LILY:

Pole Dance Dictionary
    http://poledancedictionary.com
    LILY
    LILY --- ---
    Nevíte, jestli je někde na netu dohledatelné názvosloví? Mám furt strašné mezery v tom, co se jak jmenuje.. :)
    ORISKOVANUTELA
    ORISKOVANUTELA --- ---
    MARILYN: normálně nosím boty 37, mám 36 a seděj jak ulitý, 37 mi byly velký
    IF_
    IF_ --- ---
    Ahoj, kvuli zdravotnim problemum nabizim sve misto na L3 ve FireFly u Jarky Kotabove. Je to v ut od 9:30. Zacalo se 7.8, PC za 12 lekci 2200, ted 8 lekci za 1000.
    MARILYN
    MARILYN --- ---
    Vďaka za rady, holky, tak ja to asi radsej nebudem riskovať bez vyskúšania ;-)
    STRIX
    STRIX --- ---
    MARILYN: já mám třeba tenisky vel 38, ale baleriny a ruzny boty na podpatku 37. a pleaser taky 37. kdysi mi doporučila frajerka v shopu 36. jako seděly mi taky fpoho, ale když sem udelala kotoul, a jak mi couhal palec, tak to bylo dost au. jinak na dylku chodidlo mám 23,5 cm (když si patou stoupnu ke zdi a měřím konec palce - jestli máš třeba +- stejnou velikost a heplne ti to).
    IF_
    IF_ --- ---
    MARILYN: O neco mensi. Urcite doporucuji vyzkouset.
    MARILYN
    MARILYN --- ---
    Dámy, prosím Vás, Pleasery sedia (číslovanie) ako klasické topánky, alebo treba kupovať menšie/väčšie? Vďaka za info
    LILY
    LILY --- ---
    Nechodí tu prosím někdo do Vertiga?
    ADIKIA
    ADIKIA --- ---
    ahoj, prodavam X-pole XPERT 50mm chrom z duvodu zraneni ramene, v pripade zajmu posta, diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam