• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    LILY
    LILY --- ---
    Nechodí tu prosím někdo do Vertiga?
    ADIKIA
    ADIKIA --- ---
    ahoj, prodavam X-pole XPERT 50mm chrom z duvodu zraneni ramene, v pripade zajmu posta, diky
    STRIX
    STRIX --- ---
    Ví někdo o nejakem prostoru, kde by se dal udělat pole mejdan a ideálně aby tam šly dát klasické tyče a nemusela být stage?

Dík za tipy :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    ORISKOVANUTELA: v podstate hlavne na stav stropu, at je betonovej idealne, a pak take aby byl kolem tyce prostor s polomerem aspon 1,5 metru.
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    ORISKOVANUTELA: otázka je co máš za strop, pokud sádrokarton, nebo rákos, bude to trochu problém, ale o tomhle se v téhle diskusi už napsalo dost, tak zkus vyhledávání, ať to tu nemelem furt dokola.
    ORISKOVANUTELA
    ORISKOVANUTELA --- ---
    díky:-) a kdybych si chtěla koupit tyč na doma, na co si dát pozor?
    co jsem četla že se u některých musí navrtávat strop, chtěla bych bez navrtávání ale mám strach že mě to neudrží....
    IF_
    IF_ --- ---
    PASTEL: Růženka teď jde hlavně na mateřskou:))

Mně vyhovovala Stacey, Yayu, Tereza Seidlová... ale lektorek je už hrozné kvantum a těžko říct, dobrých jich bude asi hodně.
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    ORISKOVANUTELA: Spíš než studio, tak asi konkrétní lektorku, já jich zas tolik neprošla Yayu byla dobrá na začátečníky, ale už je to nějých 6-7 let, co jsem u ní začínala, naopak bych začatečníkovi moc nedoporučovala třeba Růženku, jestli vůbec ještě učí začátečníky.
    ORISKOVANUTELA
    ORISKOVANUTELA --- ---
    IF_: uz vim do ceho pujdu; absolvovala jsem par lekci v brne; ale spis mi jde o pristup k zacatecnikum a tak...
    IF_
    IF_ --- ---
    ORISKOVANUTELA: Rekla bych, ze pro zacatecniky to mas uplne jedno. Jde spis o seznameni, zda te to vubec chytne;) Studii uz je tolik, ze muzes vybirat dle polohy.
    ORISKOVANUTELA
    ORISKOVANUTELA --- ---
    Doporucily byste mi pls v praglu kurz pro zacatecniky? ď:-)
    MARILYN
    MARILYN --- ---
    Dakujem za rady, vyskusame
    SHIVA42
    SHIVA42 --- ---
    MARILYN: do Firefly chodilo istu dobu par chalanov
    IF_
    IF_ --- ---
    MARILYN: Rekla bych, ze nikde s tim mit problem nebudou. Pokud myslis spesl kurs pro muze tak o tom jsem neslysela:)
    MARILYN
    MARILYN --- ---
    Dievčatá, prosím Vás, neviete mi poradiť, v ktorom pole dance štúdiu v Prahe zoberú do začiatočníckeho kurzu aj mužov? Ďakujem
    PFAUST
    PFAUST --- ---
    slečna se přihlásila na pole art, tak sdílím video pro holky s podobným zájmem...

Chmelárová Eliška, Amateurs ženy, MČR v Pole Art 2017
    https://www.youtube.com/watch?v=g5JEP1oYJ-k
    STRIX
    STRIX --- ---
    Někdo s námi ještě na červnový kemp? Poslední místa...

https://www.facebook.com/events/1677406805893606??ti=ia
    ETTELEA
    ETTELEA --- ---
    SHIVA42: nejsem na instagramu a nevím jestli tak aplikace funguje i s kompem bo nemám chytrý telefon. :)
    Suzukiho střečink je fajn, sice jsem ho dost upravila a některé věci vyházela (je pro bojové sporty, pro tanec ne úplně vhodné) a dělám fakt dlouhé výdrže. Akorát cítím, že potřebuju chodit tak půl roku někam kde to bude mít fakt šťávu :D zkusím přemluvit nějakého baleťáka z okolí jestli nechce udělat i protahovací kurz. :)
    Jinak zkusím asi jednu hodinu s Aničkou, uvidím. Nejsem moc fanda pasivního protahování.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam