• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    STRIXFiTNeSS PoLe DaNCe ®
    STRIX
    STRIX --- ---
    IF_: iF! Ty špičky! Pamatuji jak tě trápily kdysi dávno :)
    Pěkný!
    IF_
    IF_ --- ---
    Tak já přidám něco z focení s Klárou Kinterovou.

IF_
    IF_ --- ---
    LILY: No tak min to ani moc nema cenu, kdyz se chce clovek posouvat a nabrat silu:) Resp. Moc si nedovedu predstavit delat silovejsi prvky a chodit mene.
    LILY
    LILY --- ---
    KOPRETKA: a teda třikrát týdně to je dost. Obdivuju a závidím. Mně se jednu dobu dařilo 2x, ale už zase nestíhám. :(
    LILY
    LILY --- ---
    KOPRETKA: já spíš k večeru. Od rána jsem v práci. A k Páje mi to nějak nevychází, max. na náhrady zatím. :)
    STRIX
    STRIX --- ---
    KOPRETKA: Tedaaaa, takhle zrovna když se předělávaly okna a musely se sundat žebřiny i s barvou ze zdi? :D
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    LILY: Vážně? já chodím po, st a čtvrtek ráno na Páju, tak to se asi míjíme.)
    LILY
    LILY --- ---
    KOPRETKA: úplně v té samé místnosti jsem byla. Dnes i včera :)
    KOPRETKA
    KOPRETKA --- ---
    Ono to tu moc nežije, tak si dovolím něco přidat. Jako vím, že ještě žádná sláva, ale tak mám radost, že jsme konečně našly něco, u čeho na sebe nekřičíme.)

GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    hele, inspirace :D
    Shaolin Monks on Poles
    https://www.youtube.com/watch?v=cUViLsNAV1U
    STRIX
    STRIX --- ---
    KAMIONG: to ti asi nikdo nezaručí. I blbě ukotvrna x-polka spadne.
    Pokud to budete mít postaveny dle návodu myslím, že na nějaký splh to bude v pohodě.
    Předpokládám, že nějaký brutal tocky a comba na tom dělat nebude ne?
    Jinak v bazarech se dají sehnat za dobrou cenu i x-pole
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    REINITA: a je to nějak zabezpečené proti vytočení? Aby mi to na kluka nespadlo.
    REINITA
    REINITA --- ---
    KAMIONG: doma mám nejspíš jinou (na stránkách není uvedena značka), ale je to tak, je rozpínací bez vrtání.
    KAMIONG
    KAMIONG --- ---
    Prosím o radu ohledně tyče - chci pořídi do pokoje tyč pro syna na šplhání, ale muž nechce vrtat do podlahy ani do stropu. Co jsem našla tuhle, tak se mi jeví, že bude jen rozpírací, bez vrtání. Máte ji některá doma?
    SPORT a TURISTIKA | Taneční tyč |
    https://www.dum-zahrada24.cz/...4/eshop/4-1-SPORT-a-TURISTIKA/39-2-Ostatni-sporty/5/4847-Tanecni-tyc
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    IF_: takže ty ho vidíš v albu, ale nezobrazuje se? Jdu to prostudovat, nikdy jsem se s tím nesetkala.
    IF_
    IF_ --- ---
    KETHAMINA: Nedostanes zpravu a prispevky se nezobrazuji ostatnim. Kdyztak pod hashtagem #shadowpolers najdes vic.
    KETHAMINA
    KETHAMINA --- ---
    IF_: a to ti to jen smaže nebo dostaneš zprávu do pošty, že tvůj obsah je příliš sexy?
    IF_
    IF_ --- ---
    Tak instagram zacal banovat pd fotky...fakt super.
    IF_
    IF_ --- ---
    ORISKOVANUTELA: Proc vzdala:(?
    ORISKOVANUTELA
    ORISKOVANUTELA --- ---
    já si pořídila tyhle - https://www.sexyboty.cz/...-na-zapinani/adore-709-b-boty-na-vysokem-podpatku-a-platforme-velikost-36
    botasky nosim 37, ale marteny a glady mam 36, vzala jsem si taky 36 a pecka. sice jsem pole dance po par lekcich vzdala ale časem bych to ráda prolomila a zacala odznova. libej se mi paskovy kozacky ale to zapínání je mega voser
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam