• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SIDEiPhone/iPod/iPad Musicians
    SMETI
    SMETI --- ---
    LiveFX - elephantcandy
    http://www.elephantcandy.com/app/livefx/

    obdoba kaosspad quad

    jinak vecna : zkousim pripojit zvukovku pres ten usbckovej camera kit na ipad4, i pres propojeni pres usb hub se obcas stane ze nema dostatek napajeni a slitne :{ nemate nekdo nejakej overenej funguici audio interface ?
    DOOSH
    DOOSH --- ---
    Dnes vyšel nový djay 2 a tento víkend je za polovic.

    djay for iPad » The full-fledged iPad DJ app by Algoriddim
    http://www.algoriddim.com/djay-ipad/

    Algoriddim djay 2 - New Feature Walkthrough - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=sJ0MipTwMQU
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Dneska traktor Dj na ipad free
    BUSSMAN
    BUSSMAN --- ---
    cus,mate nekdo prosim typ kde koupit levne a spolehlive pouzitej ctyrkovej i phone?muj trojkovej uz dodelava .
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    TOMB: s těmahle požadavkama si ale se samopstatnou appkou asi úplně nevystačíš. Pokud bych třeba já dělal ty kroky a jejich různou hlasitost nebo pitch, tak pokud nemáš klasický MPC, sáhnul bych buď po http://www.akaiprompc.com/mpc-fly který ti tu už bylo doporučováno nebo po akai synthstation. To druhý mám a nemůžu si to vynachválit ( http://www.audiotek.cz/product-44669-akai-synth-station-25 ) Výhoda je pak i ve výstupu: tedy že lezeš ven synchema a ne 3,5 jackem. A obě rozhraní mají samozřejmě pak dynamiku, takže ty kroky můžeš udělat třeba ručně.
    Jinak právě jak beatmaker 2, tak nanostudio zabudovaný efekty má. Jen nanostudio nějak líp pracuje s pamětí, právě když to s těma efektama v Beatmakeru přeženeš, tak třeba na mym iPod touch 4G má trochu problémy, pokud je už dlouho bez restartu a nemá pročištěnou paměť. Ale zase maj efekty v BM2 lepší zvuk.
    Tohle bych osobně taky doporučoval řešit nějak externě, protože pokud musíš bejt rychlej a pohotovej a zapínat a modulovat efekty, tak tě vždycky budou zdržovat menu v appkách. Neznám žádnou, která by měla úplně vyhovující architekturu.
    To je jako když točíš video na foťák nebo profi kameru. Analogovej knob nikdy čudlem na displeji nenahradíš..
    TOMB
    TOMB --- ---
    RMUTT: Já bych naopak klidně nějakou diskuzi uvítal, ať si navzájem vyměníme zkušenosti :-)! "Nebudeme rozmlouvat" zní jako že by řada důvodů pro rozmlouvání byla, jakože sám jich pár vidím. Mně na iMixu třeba chybí 1) nějaký když už ne multiefekt, tak alespoň reverb, 2) možnost měnit pitch zvuku, 3) možnost vytvoření random Cue (několik wav samplů pod jedním touch padem, kdy na každé "touchnutí" zazní random vybraný jeden z nich, např. na zvuk kroků). Líbí se mi jednoduchost, přehlednost, to, co to umí, dělá pořádně.
    Ještě jsem zkoušel FX Live, ale to jsem poměrně rychle zavrh - velmi nepřátelské.
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    TOMB: iMix ti tady určitě nikdo nebudeme rozmlouvat, já bych se jen přidal k Sideovu orodování za nanostudio. Je krásně spolehlivý za cca dva roky co ho mám nainstaovaný tak mi nespadlo ani jednou. COž se nedá říct o Beatmakeri 2, kterej mi za podobnou dobu sletěl asi dvakrát. COž je ale taky skvělý skóre.
    TOMB
    TOMB --- ---
    Díky za tipy, prostuduju! Ještě jsem našel iMix, který údajně vyvinul přímo divadelní zvukař... oproti těm ala MPC aplikacím to umí jen základ, ale zase vypadá hodně přehledně, a navíc by měl umět sync zvuku a videa https://itunes.apple.com/us/app/imix16-pro/id579304288?mt=8
    SIDE
    SIDE --- ---
    TOMB: treba i nanostudio ma presne mpc sampler a tohle umi.
    mozna by mely fungovat i tyhle dve aplikace:
    https://itunes.apple.com/us/app/dm1-the-drum-machine/id431573951?mt=8
    https://itunes.apple.com/us/app/noisepad/id487610304?mt=8
    JUNKETT
    JUNKETT --- ---
    TOMB: Mno tak ted jsem to zkousel a treba beat maker 2 umi presne to co chces rekl bych i dost vic...
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    TOMB: jestli mas ipad 2 nebo 3, tak bych investoval cca 5k do akai mpc fly
    Akai Pro MPC - MPC Renaissance, MPC Studio, MPC Fly, MPC Software, iMPC
    http://www.akaiprompc.com/mpc-fly
    MATHEZZZ
    MATHEZZZ --- ---
    TOMB: A co Ableton + Lemur?

    Lemur – Liine
    http://liine.net/en/products/lemur/

    Ableton muzes pouzivat jako zdroj zvuku a Lemura si muzes nakreslit a naprogramovat, jak budes chtit.
    TOMB
    TOMB --- ---
    Prosím o radu, sháním app pro iPad, která by posloužila pro pouštění zvuků na divadelním představení, představuju si něco jako sampler, MPC... důležité, aby dokázala pouštět víc zvuků zaráz, a dalo se jednoduše nastavit jestli má každý zvuk být loop/one shot (např. puštění motoru auta - loop, do toho skřípění brzd, křik - one shot...) - někdo nějaký tip/zkušenost? Našel jsem jednu za přijatelnou cenu, ale v review píšou že někomu nejdou importovat vlastní wavy, což je taky základní požadavek: https://itunes.apple.com/us/app/sample-lab/id400128932?mt=8
    UNDERMEDIA
    UNDERMEDIA --- ---
    UNDERMEDIA: tak zmatek bude v konfiguraci irig midi ... ten genome facha cajk ... resil jste nekdo v podobne konfiguraci neco jako "soft midi thru" ?
    UNDERMEDIA
    UNDERMEDIA --- ---
    zdr, pouzivate nekdo Genome? jde nejak vyresit aby to midi echo pracovalo korektne na vice kanalech soucasne? pouzivam irig midi interface a nemuzu na to prijit ...ono to teda asi nejde, ale kdbyby nekdo vedel tak budu vdecny ....
    RMUTT
    RMUTT --- ---
    JUNKETT: přesně tak, ještě jsem s tim prubnul tapDJ a djay a přišlo mi to fakt ok. I když na hlavní stage v nějakym velkym klubu bych s tim asi pro jistotu nevylez... ale důvod je spíš stabilita aplikací než ten splitter.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam