• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAFHerní rady a vychytávky Herní poradna
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    SYNDICATE - PC - exploit:
    kdyz neco zkoumate, pockejte si a nechodte na misi. cas, ktery bezi mimo misi, nema na nic jineho nez income a research vliv. takze kazdou zbran/item muzete vyzkoumat, jakmile k ni mate pristup - tedy muzete jit uz na druhou misi (mozna i prvni) s miniguny .. :)
    GAF
    GAF --- ---
    DOCKINEZ: hele tak jak ty, tak my dva oba jsme stara skola. A zrovna ten EOB... koukej kolik lidi je na retro veci. A hexaeditor mam doma stale! :D

Jen do toho. Pouzij bold sablonu viz zahlavi a jedem :D ...smim-li prosit.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Ja mam par vychytavek k EOB II a Betrayal at Krondor, ale dneska - v dobe gamefaqs - se asi nikomu nebude chtit hrabat v hexavypisech sejvu nebo si dokonce patlat aplikaci na vypisovani vsech moznych kombinaci kodu pro zamcene truhly... toz tak.

Pred deseti lety by to mozna melo jeste smysl, ale ted uz moc ne.
    GAF
    GAF --- ---
    Nebo někdo něco?

Přiznám se, že se honosím akorát tak tím Beholderem :D a asi musím hodně pátrat v paměti, abych něco napsal. Nicméně pamatujte, že jsem ten klub vytvořil i proto aby se lidi mohli ptát ostatní, jak s hrou pohnout.

Sice je možná jednodušší najít si návod na internetu, ale no... pamatuji doby, kdy použít návod patřilo ke špatnému vychování. Kdežto požádat kámoše o pomoc bylo ok.

Tak tedy tak nějak třeba a všelijak podobně a jinak...
    GAF
    GAF --- ---
    GAF: SITH: vím že jsi hrál Baldur's Gate - máš nějakou zajímavost teda? Něco co by se hodilo na téma klubu a máš pocit, že "nikdo-o-tom-vlastně-neví-jenom-já-jo"?

Vyzývám tě, abys jí napsal pomocí šablony tady.
    GAF
    GAF --- ---

Kolik znám her, ve kterých jsem přišel sám nebo s pomocí na něco výjimečného?

29 hlasy od 29 respondentů

GAF
      GAF --- ---
      PANKAAC: souhlasím, toto je rada nad zlato a sůl :D
      PANKAAC
      PANKAAC --- ---
      ZYNXUVY: a když to furt nejde,tak si mlátil moc málo! :)
      ZYNXUVY
      ZYNXUVY --- ---
      STEAM - vychytávka Když jsou přetížený servry a nemůžete nainstalovat nebo spustit hru, změňte region v nastavení nebo smažte steam.dll ze steam složky.
      GAF
      GAF --- ---
      DRAGON AGE - ALL - exploit: pomocí vytváření Potent Lyrium Potion se dá vydělat neomezené množství peněz - je to asi jediný způsob ve hře (...ostatní lektvary stojí při prodeji míň něž za kolik do nich investoval hráč peněz při výrobě. Přesný návod tady: http://dragonage.wikia.com/wiki/Money_making_guide
      GAF
      GAF --- ---
      EYE OF THE BEHOLDER II - PC - důležitá rada: Pokud chcete, aby vám chodily postavy na modernějších počítačích normálně a nezasekávaly se vám klávesy pro otáčení klidně i po třetím zmačknutí, tak je třeba několikrát po sobě ve hře zmačknout Numlock. Jo fakt, věřte tomu, několikrát jsem to tak odzkoušel, je to známý "bug" :D
      GAF
      GAF --- ---
      ZYNXUVY: :D gj! Mimochodem... zkusil jsem to na střední škole s procesorem AMD, když jsem se jal dokazovat, že je mi všechno jedno. Bylo to to druhý, to kladivo.
      ZYNXUVY
      ZYNXUVY --- ---
      Já jsem přišel na zajímavej trik jak udělat každou nudnou hru oživit, buďto dejte ALT+F4 nebo vezměte kladivo a bouchejte do počítače dokud obrazovka nezčerná...a nudná hra je pryč :D
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam