• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAFHerní rady a vychytávky Herní poradna
    GAF
    GAF --- ---
    Mimochodem a pomohlo ti ta rada, je to ta lokace?
    HIDARI_LUPO
    HIDARI_LUPO --- ---
    tak ted mam dejavu...tohle uz jsem nekdy videl
    EZEE
    EZEE --- ---
    GAF: kdyz pravidla tak pro vsechny! :)
    GAF
    GAF --- ---
    EZEE: dík :)
    EZEE
    EZEE --- ---
    RCROW: no a oprav se
    RCROW
    RCROW --- ---
    Děkuji každopádně, hned to zkusím.
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: prosimtě příště použij šablonu, rád bych (a možná i ostatní) tyhle věci časem nějak třeba i zaznamenával nebo prostě filtroval.

A mimochodem jedná se nejspíš o tu pasáž, kde je potřeba převrátit jednou ze schopností obleku směr toku vzduchu. Což tě místo zapadnutí do větráku začne nadnášet (a někam vynese). Prý se člověk nemá v tom vzduchu pak hýbat, ale to už nevim...
    RCROW
    RCROW --- ---
    Prosím o pomoc při hře Time-Shift,dostal jsem se levelu, kdy pode mnou rotují 3 listy turbiny a já nevím jak dál. Hrál to někdo? Poradíte mi? Děkuji předem
    GAF
    GAF --- ---
    GAF
    GAF --- ---
    EZEE: dík
    EZEE
    EZEE --- ---
    GTA III - PC - vyhytávka
    Strilejte sniperkou do mesice a on se zvetsi a zmensi. Ted nevim jestli to bylo i u jinych GTA.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    Tekken 6 - PS3/360 - TIP :

Jak jednoduše zabít Nancy-MI847J ?

1) Zvol si Devil Jina
    2) Neustále opakuj ← + X ( dozadu + levej kop )
    3) ??????????
    4) Flawless Victory ;)

GAF
    GAF --- ---
    SHARINGAN: jo, to je dost možný. Tak holt bude tenhle klub spíš možná jako pocta starým a čas od času opakovaným pařbám.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    BLOODRAT: spíš už sou hry tak easy že žádnejch vychytávek neni potřeba, tim pádem je ani nikdo nehledá ... jen u grindovaček se občas nějakej tip hodí :)
    GAF
    GAF --- ---
    Morrowind - PC - exploit: Někde kousek za prvním městem je jeskyně, kde se nachází na vrcholku masivního stalagmitu uvnitř jeskyně, stalagmitu, který je spirálovitě obtočený stoupající cestičkou Ascended Sleeper. Fakt, takhle blízko a hned takováhle hrozná potvora. Mně se podařilo nějakým záhadným způsobem s asi dvěstě šípy vylézt do rozsochy, kam nedosáhnul, ale já ho viděl a upižlat ho po pár zdravích k smrti. Vypadla z něho kápě +40 instant HP nebo tak nějak. No prostě to znamenalo, že cokoliv vás zasáhlo, máte okamžitě +40 hp zpátky. Ne jakože heal, jakože hned. A když nedostanete smrtelnou ránu za všechny hp najednou, jste prakticky nesmrtelní už do konce hry. Takových příšer, co by vás sejmulo fakt jednou ranou je tak málo, že snad ani nejsou.

...a taky že jsem byl. Asi v polovině hry mě to pak přestalo bavit a pohodil jsem kápi někde na zem a už ji nikdy nenašel.
    GAF
    GAF --- ---
    BLOODRAT: no, to máš docela pravdu. Ale to jsi mi něco připomněl.
    GAF
    GAF --- ---
    EZEE: DARK CHRONICLE - PS2 - vychytávka:

prosimtě používej to. Jedná se o to, že kdyby měl klub sloužit dalším účelům, tak filtrování je jedna z těch důležitějších věcí a to se děje podle šablon víšjak...
    BLOODRAT
    BLOODRAT --- ---
    EZEE: Ale jo jsou tam implantovaný:o) Jen si takový věci jako nesmrtelnost nebo kompletní mapu zapínáš rovnou v hlavním menu, ne nějakým složitým kódem.
    EZEE
    EZEE --- ---
    GTA III

Strilejte sniperkou do mesice a on se zvetsi a zmensi. Ted nevim jestli to bylo i u jinych GTA
    EZEE
    EZEE --- ---
    BLOODRAT: pac tam ani moc nejsou..:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam