• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAFHerní rady a vychytávky Herní poradna
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: a jo, ja na to uplně zapomněl. No tam musíš prostě furt zdrhat no, jak říká RAGNAROK. Ten začátek je tak dělanej, že musíš jenom utíkat. Když tě v nějakém směru sežerou, běž příště do druhého. Já to teda udělal tak tak napoprvé, není to moc dlouhé a dá se to docela pochopit - stačí vždycky běžet do druhéo směru, než se příšera zrovna objeví...

Ale když jsem hru pak hrál podruhé, musel jsem začátek i opakovat.
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    RCROW: v jdenice ti nezbylo nic jineho nez zdrhat
    RCROW
    RCROW --- ---
    Nějaký mrtvý tady......
    RCROW
    RCROW --- ---
    Dead Space 2
    Tak jsem hru nainstaloval. Jenže hned v samém úvodu běžím, ruce svázané jako ve svěrací kazajce a nemůžu se a nemám čím se bránit. Tak mě doběhnou po několika vteřinách nestvůry, které mě uklovají. Hrál jste to již někdo? Co mám dělat? Děkuji za ochotu mi pomoci
    RCROW
    RCROW --- ---
    LOPIK:
    Příteli, děkuji za radu ohledně videového průvodce hry time shift, kterou jsem díky tomu dohrál. Ještě kdybys mi poradil, mám problémy ve hře duke Nukem Forever ( část HIVE), kdybys mě navedl na něco podobného i pro tuto hru. Zkoušel jsem You tube, pár možností to nabízelo, ale pořád se to natahovalo a nic, takže to je asi nefunkční, Ty budeš o nějaké funkční adrese určitě vědět. Uctivě děkuji.rcrow
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Děkuji ti i za Time Shift, již jsem to rozhýbal z té startovací drány, moc děkuji.
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: muhehehe. No tak mám už něco nahráno a trik: Při bugu je potřeba nahrát celou instanci znova a ne jenom save v ní patří k těm docela častým no...

Nějak mi je divný, že jsem si na to nevzpomně sám od sebe teda.... o.O

A rádo se stalo.
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Milý příteli, tak tvoje rada, co se týká Red Faction Armageddon se ukázala stoprocentně správná, vrátil jsem se několi epizod zpátky a když jsem se dostal k těm drápům, tak již zaměřovače červenaly na každý dráp a všechny jsem je mohl zničit a tak jsem mohl pokračovat dál. Děkuji, uctivě smekám klobouk za tvůj zájem
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    EZEE: sem čekal kterej zevlák se ozve :D
    EZEE
    EZEE --- ---
    RCROW: za litr budu klidne tvuj osobni walktrough :D za 2 ti hru dohraju pred tvyma vlastnima ocima! :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    RCROW: ježiš nenabízej peníze za takový ptákoviny :) když si nevíš rady a chceš se nechat podat tak jdi na youtube.com, do vyhledávání napiš "[název hry] walktrough" a podle obrázků nebo odhadu odehranýho času si najdeš ve videích kde ti někdo ukáže co a jak :) litra si radši schovej na další pařbu :)
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: !!!
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Timeshift - Walkthrough - Mission 14 - Test Labs [1/2] Video – 5min.com
    http://www.5min.com/Video/Timeshift---Walkthrough---Mission-14---Test-Labs-12-82679501
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    RCROW: Tady si to najdi v related, 1000 Kč nechci :)
    RCROW
    RCROW --- ---
    RCROW: Vypisuji odměnu 1.000 Kč pro toho, kdo mi úspěšně zjistí, jak pokračovat ve hře Time shift ( jsem zaseklý u nějaké startovací- rozjezdové- dráhy, kde je domeček s vypinačem a nějaký koráb, co se zvedá pár centimetrů a zase klesá). Pokud se najde vážný uchazeč, zkusím mu to popsat třeba ještě podrobněji
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Moc ti děkuji za radu, hned to zkusím a dám zprávu. Děkuji
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: Našel jsem na netu otázku někoho, kdo má stejnou potíž jako ty. Vyřešil jí tak, že nestačilo restartovat misi, ale musel nahrát save z předchozí mise ještě. Takže to byl fakt bug.
    RCROW
    RCROW --- ---
    EZEE: Time shift je výborná hra, je i dosti těžká. Teď jsem skončil na takovém startovacím molu nějakého raketoplánu a nevím jak dál. Potřeboval bych poradit.
    EZEE
    EZEE --- ---
    takze Timeshift dobra hra jo? Mam ji tu od kamose pujcenou ale jeste jsem to nenainstalvoal
    GAF: Tribes nejlepsiiiiiiiiiiii v ty dobe jako!
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    GAF: Jericho mě taky bavilo... mám teda menší úchylku na béčkový fps hry, takže to bude tim... škoda toho konceptu... kdyby se toho chytlo nějaký lepší studio a trouflo si na coop mp, bylo by to ultra dobrý :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam