• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAFHerní rady a vychytávky Herní poradna
    RCROW
    RCROW --- ---
    SHARINGAN:Prosím Tě a jak poznám jestli ta hra podporuje klávesnici?
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    RCROW: netušim, mám PS3, kde klávesnice i myš jde připojit direktně přes USB, ale dá se použít jen ve hrách který to podporujou a těch je opravdu dost málo,,, a tak to bude určitě u 360...

osobně preferuju myš a klávesnici a tudíž hraju hlavně na PC, PS3 mám spíš jako doplněk kvůli některejm exkluzivním titulům a bojovkám... FPS na konzolích obecně nedoporučuju, ostatní hry se daj hrát celkem v pohodě... myslim že když to zkusíš tak si zvykneš... zkus si třeba nějakou závodní hru nebo plošinovku, při těch si podle mě nejlíp na gamepad zvykneš... pak se budeš moct pustit na ty další poklady, jako např. Red Dead Redemption :)
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: Jo tak na tohle dokážu odpovědět jenom s obtížema, já XBOX nikdy neměl.

Někdo jiný třeba lidi?
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Chci se zdvořile zeptat: Koupil jsem si ( kvůli hrám co nejsou na PC) konzoli Microsoft X360, kde v příslušenství je ten známý ovladač. Neumím s ním zacházet a myslím, že bude to pro mne obtížné se s tím naučit. Tak jsem aůe od známého slyšel- a to nevím jestli je pravda a na to se vlastně ptám, že je možné i na této konzoli hrát s myší a klávesnicí. Je to pravda? A jaké úpravy, nebo zařízení bych musel mít? s pozdravem rcrow
    RCROW
    RCROW --- ---
    Dead space 2
    Tak tento problém jsem nakonec zvládnul ( i když už jsem chtěl hodit PC do popelnice) Musí se zastavit otáčenící se jádro ( míření + C) a pak rychle obáhat kelm soukolí a spouštět "sestřelováním- míření + F" destičky s pentagramovým vzorem. Je jich tam vícero, je nutné rychle nabít tu zastavovací energii, a rychle obíhat a spouštět destičky- brzdy. ani nevím, jak se mi to povedlo. Zastavením zmizí umělé gravitační pole a můžeme se vydat pomocí W+alt vzhůru- pozor, je tam vrtule, kterou musíme zastavit míření + c.
    RCROW
    RCROW --- ---
    Dead Space 1 +2 návody

jinak tady mate ty navody

Abeceda her: Hry, Návody, Cheaty, Trainery, Češtiny, Wallpapery, Screenshoty a Obaly
    http://abecedaher.cz/index.php?page=navod&page2=zobrazit&whatsrch=dead%20space&od=0&id_hry=0000010542

Abeceda her: Hry, Návody, Cheaty, Trainery, Češtiny, Wallpapery, Screenshoty a Obaly
    http://abecedaher.cz/index.php?page=navod&page2=zobrazit&whatsrch=dead%20space&od=0&id_hry=0000012335

GAF
    GAF --- ---
    Týjo tohle si nepamatuju. Máš link na ten návod, RCROWe?
    RCROW
    RCROW --- ---
    LOPIK:
    Omlouvám se, alejde o to ten stroj zabrzdit. Napřed ho zmrazím a pak rychle - a tady musí být nějaká finta, protože za chvilku se začnou ty kola otáčet a jsi zase v řit- tak se musí pomocí míření +F "spustit dolů ke stroji" takové, jakoby brzdy, ale to je to, co nestíhám. To je, co bych potřeboval poradit, jak to zvládnout?
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    RCROW: Jestli si správně pamatuju, tak tam musíš natlačit bloky co tam poletují do toho stroje..
    RCROW
    RCROW --- ---
    Dead Space 2
    Jsem v kapitole 5 Dainaś Truth a jsem u stroje, který se otáčí a vytváří gravitační pole. Počítač jsem aktivoval - má se s ním dělat něco dál? Teď mám zastavit stroj, spustit destičky se znaky a tím aktivovat antigravitaci. Návod jsem četl, ale nějak z něho nejsem moc chytrý. Mohl by mi někdo poradit správný postup? Děkuji
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: dík.
    RCROW
    RCROW --- ---
    Omlouvám se, ale ještě mi to moc nejde, slibuji, že budu na sobě pracovat.Děkuji za porozumění
    GAF
    GAF --- ---
    Koukam, že šablona bere asi za své no :)

Stejně to neni tak dobrý, měl bych vymyslet něco, podle čeho fakt jde pak zpětně vyhledávat. Bold totiž může použít kdekdo k čemukoliv jinýmu. Kdybyste někdo věděl, dejte vědět.

A já budu vědět.

A kdesi cosi.
    RCROW
    RCROW --- ---
    Dead Space 2Dosti dlouho mě trápila jedna věc, totiž že zbraň jsem jednu chvíli měl pořád namířenou, to by samo o sobě nevadilo, ale nemohl jsem provádět žádné jiné úkony ( safovat, dupat po krabicích a mrtvolách, atd.) Pak jsem zjistil, že mám zapnutý Caps Lock. Po jeho vypnutí se vše vrátilo do normálu, jak to má být. Píšu to ostatním, protože mě to potrápilo moc a moc. Zdravím všechny
    GAF
    GAF --- ---
    Myslim, že hodně dobrý. Ta hra se dá hrát i několikrát.
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF:
    Tak teď jsem tu jedničku koupi na aukru za 359 Kč vč. dopravy to jde, že?
    GAF
    GAF --- ---
    Někdo tady dohrál jste někdy Maupiti Island?
    GAF
    GAF --- ---
    ok, ok
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Ano, už jsem to tak provedl, ještě se musí pořád přerušovaně mačkat E, je to super hra. Koupil bych Dead Space 1, kdybys o někom věděl, že to prodává. Zdravím tě Radek
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: a jo, ja na to uplně zapomněl. No tam musíš prostě furt zdrhat no, jak říká RAGNAROK. Ten začátek je tak dělanej, že musíš jenom utíkat. Když tě v nějakém směru sežerou, běž příště do druhého. Já to teda udělal tak tak napoprvé, není to moc dlouhé a dá se to docela pochopit - stačí vždycky běžet do druhéo směru, než se příšera zrovna objeví...

Ale když jsem hru pak hrál podruhé, musel jsem začátek i opakovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam