• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAFHerní rady a vychytávky Herní poradna
    GAF
    GAF --- ---
    SKYRIM - ALL - vychytávka:
    The Elder Scrolls 5: Skyrim Cheats, Codes, Cheat Codes, Walkthrough, Guide, FAQ, Unlockables for Xbox 360
    http://www.cheatcc.com/xbox360/elderscrolls5skyrimcheatscodes.html#.TuOXM1Y4fns

Sice to nazývají cheaty a defakto je to obcházení možností, ale hra sama to dovoluje, není potřeba k tomu nic instalovat a nic psát do konzole... já tomu říkam vynalézavosti :D
    RCROW
    RCROW --- ---
    Dodavatel toho ovladače k X boxu 360 pro umožnění hry s myší a jednoduchým ovladačem -typ Aimon XB- mi trošku cuká od termínu dodání. Je to fy Playcentrum z P5. Nevíte někdo o nějakém jiném dodavateli, nebo i o starším takovém ovladači, co by byl na prodej?
    EZEE
    EZEE --- ---
    RCROW: Ta hra je tak naprogramovana, kdyz bude naprogramovana na ABXY tlacitka to aby jsi skocil tak skocis. Kdyz bude naprogramovano strileni na A + LB + RB tak bude strilet. Ma to desitky kombinaci. Nechapu co na tom hledas :) Tlacitka ABXY funguji jako dva spinace, zapnuto/vypnuto analogy maj nejakej potenciometr od 0-100% to samy triggery.
    RCROW
    RCROW --- ---
    EZEE: No, myslel jsem jaké jsou funkce těch tlačítek, myslím si, že jako je to u myši zaběhnuté, pro co které tlačítko je, tak jsem chtěl vědět, jak je to u controlleru. Budou tam určitě kombinace. Hraju teď Gear of Wars a nějaké typy mi ta hra dává ( přelezení zdi LB+vpřed+A), tak něco takového jsem myslel. Když není, no tak, bohužel, není. Děkuji za ochotu

EZEE
    EZEE --- ---
    RCROW: kazda hra to ma jinak, jak jako moznosti? wtf
    RCROW
    RCROW --- ---
    Kdo mi poradí, kde bych sehnal kompletní návod na to, co se dá všechno dělat s ovladačem ( controller) pro Microsoft X box 360? Nějaké pokyny jsou sice přímo ve hře, ale rád bych měl přehled co to má za možnosti. Děkuji
    EZEE
    EZEE --- ---
    SHARINGAN: no tak to pak jo, pokud je to jen R3 tak no problem, stejne stoji za hovno :)
    RCROW
    RCROW --- ---
    SHARINGAN: Tak jsem to dnes objednal ( AIMON XB Controller) u fy Playcentrum -Petr Tindel, Stroupežnického 24, Praha 5, cena je včetně DPH 1.599 Kč. Dnes to zrovna objednávali, tak mě zahrnuli do objednávky, dodání prý do 10 dnů.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    EZEE: to ale neni shit PS Move ale shit Resistance... u Killzone 3 je tušim možnej movement i na nunchaku, kterej držíš jako foregrip...
    EZEE
    EZEE --- ---
    SHARINGAN: za me rikam shit z toho duvodu, ze treba u Resistance 3 pri mireni nehejbes celym telem/obrazem jako u vsech normalnich FPS, ale musis zbrani hnout do kraje aby se ti cela postava otocila, takze vic nez strilis spis miris a cukas do stran..viz:
    Resistance 3 with PS Move Sharpshooter - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=0kqX7QJszio
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    EZEE: jj... uvidim jakej bude PS Move a když to bude shit, tak zkusim tohle... na těch pár exkluzivních FPS by to mohlo stačit...
    EZEE
    EZEE --- ---
    SHARINGAN: joooooo! konecne poradnej konzolovej nextgen gaming :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    RCROW: podělil by ses kdyžtak o odkaz kde to budeš kupovat ? přemejšlim, že bych si to taky pořídil...
    RCROW
    RCROW --- ---
    SHARINGAN:Děkuji, moc mi to pomohlo, prodává se to i u nás za nějakých 1600 Kč, tak to hned objednávám. Ještě jednou díky
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    RCROW: to netušim, to budeš muset prostě pogooglit...

ale našel sem nějakej adaptér pro konverzi myši a klávesnice pro 360...

Classic Game Room - XIM3 Xbox 360 mouse and keyboard adapter review - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=MObrSKjY_S0
    RCROW
    RCROW --- ---
    SHARINGAN:Prosím Tě a jak poznám jestli ta hra podporuje klávesnici?
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    RCROW: netušim, mám PS3, kde klávesnice i myš jde připojit direktně přes USB, ale dá se použít jen ve hrách který to podporujou a těch je opravdu dost málo,,, a tak to bude určitě u 360...

osobně preferuju myš a klávesnici a tudíž hraju hlavně na PC, PS3 mám spíš jako doplněk kvůli některejm exkluzivním titulům a bojovkám... FPS na konzolích obecně nedoporučuju, ostatní hry se daj hrát celkem v pohodě... myslim že když to zkusíš tak si zvykneš... zkus si třeba nějakou závodní hru nebo plošinovku, při těch si podle mě nejlíp na gamepad zvykneš... pak se budeš moct pustit na ty další poklady, jako např. Red Dead Redemption :)
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: Jo tak na tohle dokážu odpovědět jenom s obtížema, já XBOX nikdy neměl.

Někdo jiný třeba lidi?
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Chci se zdvořile zeptat: Koupil jsem si ( kvůli hrám co nejsou na PC) konzoli Microsoft X360, kde v příslušenství je ten známý ovladač. Neumím s ním zacházet a myslím, že bude to pro mne obtížné se s tím naučit. Tak jsem aůe od známého slyšel- a to nevím jestli je pravda a na to se vlastně ptám, že je možné i na této konzoli hrát s myší a klávesnicí. Je to pravda? A jaké úpravy, nebo zařízení bych musel mít? s pozdravem rcrow
    RCROW
    RCROW --- ---
    Dead space 2
    Tak tento problém jsem nakonec zvládnul ( i když už jsem chtěl hodit PC do popelnice) Musí se zastavit otáčenící se jádro ( míření + C) a pak rychle obáhat kelm soukolí a spouštět "sestřelováním- míření + F" destičky s pentagramovým vzorem. Je jich tam vícero, je nutné rychle nabít tu zastavovací energii, a rychle obíhat a spouštět destičky- brzdy. ani nevím, jak se mi to povedlo. Zastavením zmizí umělé gravitační pole a můžeme se vydat pomocí W+alt vzhůru- pozor, je tam vrtule, kterou musíme zastavit míření + c.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam