• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAFHerní rady a vychytávky Herní poradna
    RCROW
    RCROW --- ---
    No, to je super, teď jsem si to vytisknul a začnu laborovat. Moc děkuji.
    GAF
    GAF --- ---
    GAF
    GAF --- ---
    Koukám se na net, a zatím co vidím zběžně jsem nic neviděl. Tak dám vědět kdyby něco.
    RCROW
    RCROW --- ---
    Pro lepší ovládání her na XBoxu360 jsem si koupil AIMON XB- což je jednoduchý ovladač a hlavně myš pomocí které se hraní na X boxu hodně přiblížilo snadnosti hraní her na PC. Mám tam ale jeden problém. Ta myš je " pomalá", musím s ní urazit velkou dráhu, než pohyb nějaké postavy provedu. Potřeboval bych ji urychlit, ale nevím jak. Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost? Návod k tomuto zařízení nebyl prakticky žádný. Když se podaří tu myš urychlit, tak bych to zařízení všem dopručil. Celková cena, včetně jednoho nutného drátového ovladače byla 2600 kč.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    pokud se jedná jen o cvičení, tak bych se rozhodně přiklonil k Wii, protože tě i s Fitem vyjde dvakrát levněji než X360 s Kinectem a softwarem... na X360 bych případně zkusil počkat na léto, kdy nejspíš na E3 ohlásí jak Microsoft, tak SONY jejich nové konzole, takže možná půjde sedmá generace hodně dolů s cenama...
    GAF
    GAF --- ---
    ...jinak všeobecně se myslim má za to, že Wii je spíš všeobecně pro "menší" ale tj zároveň je i kreativnější a pestřejší. A Kinect, coby Xbox je pro spíš pro "větší" tj. zároveň na hry s příběhem a hloubkou.

I když na oba systémy najdeš alespoň minimální zastoupení všech žánrů, když na to přijde. No snad ti poradí někdo, kdo se víc vyzná.
    GAF
    GAF --- ---
    Téda, tak já znám obojí dost málo. Ale i tak si myslím, že říkám dobře.

Hele: asi to vyjde prašť jako uhoď, když na tom nechceš hrát sáhodlouhé hry s příběhem a úžasnou grafikou a hratelností atp atp... Protože hry na pohybovou aktivitu budou určitě PRÁVĚ NA TYHLE systémy zastoupené ve velké míře.

Ostatně prohlídni si asi sama klasicky na google, co nabízí každá z variant. Případně si najdi další a podle množství relevantních odkazů na existující hry si pak vyber:

Google
    http://www.google.cz/#sclient=psy-ab&hl=cs&source=hp&q=kinect+yoga&pbx=1&oq=kinect+yoga&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=5178l6201l1l6400l6l4l2l0l0l0l0l0ll2l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=8293c1e466b92ca1&biw=1502&bih=775

Google
    http://www.google.cz/#sclient=psy-ab&hl=cs&source=hp&q=wii+yoga&pbx=1&oq=wii+yoga&aq=f&aqi=g4&aql=&gs_sm=e&gs_upl=315l1750l0l1886l8l7l0l0l0l1l933l2529l4-2.1.1l4l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=8293c1e466b92ca1&biw=1502&bih=775
    CYBERBUBLE
    CYBERBUBLE --- ---
    zdarec,chtěla bych se poradit.Přemýšlím nad koupí herní konzole avšak nemohu se pořád rozhodnout zda Nintendo Wii či XBOX Kinect nebo nějaká jiná alternativa pokud existuje :-).Tuto konzoli hodlám využívat především pro pohybové aktivity jako je jóga,zumba atd.
    GAF
    GAF --- ---
    Aha, tak se to nazývá creative abuse. Neboli exploit, jo...
    GAF
    GAF --- ---
    EZEE: tjn, trochu jsem to s tim svym prohlášenim o vynalézavosti přehnal. Nicméně slušný teda, kolik se v bugama zarostlém Skyrimu dá vlastně z toho zla bugů vytěžit "masakru a dobra".
    EZEE
    EZEE --- ---
    GAF: tak to s tim skill gainem je proste bug nejspis
    GAF
    GAF --- ---
    SKYRIM - ALL - vychytávka:
    The Elder Scrolls 5: Skyrim Cheats, Codes, Cheat Codes, Walkthrough, Guide, FAQ, Unlockables for Xbox 360
    http://www.cheatcc.com/xbox360/elderscrolls5skyrimcheatscodes.html#.TuOXM1Y4fns

Sice to nazývají cheaty a defakto je to obcházení možností, ale hra sama to dovoluje, není potřeba k tomu nic instalovat a nic psát do konzole... já tomu říkam vynalézavosti :D
    RCROW
    RCROW --- ---
    Dodavatel toho ovladače k X boxu 360 pro umožnění hry s myší a jednoduchým ovladačem -typ Aimon XB- mi trošku cuká od termínu dodání. Je to fy Playcentrum z P5. Nevíte někdo o nějakém jiném dodavateli, nebo i o starším takovém ovladači, co by byl na prodej?
    EZEE
    EZEE --- ---
    RCROW: Ta hra je tak naprogramovana, kdyz bude naprogramovana na ABXY tlacitka to aby jsi skocil tak skocis. Kdyz bude naprogramovano strileni na A + LB + RB tak bude strilet. Ma to desitky kombinaci. Nechapu co na tom hledas :) Tlacitka ABXY funguji jako dva spinace, zapnuto/vypnuto analogy maj nejakej potenciometr od 0-100% to samy triggery.
    RCROW
    RCROW --- ---
    EZEE: No, myslel jsem jaké jsou funkce těch tlačítek, myslím si, že jako je to u myši zaběhnuté, pro co které tlačítko je, tak jsem chtěl vědět, jak je to u controlleru. Budou tam určitě kombinace. Hraju teď Gear of Wars a nějaké typy mi ta hra dává ( přelezení zdi LB+vpřed+A), tak něco takového jsem myslel. Když není, no tak, bohužel, není. Děkuji za ochotu

EZEE
    EZEE --- ---
    RCROW: kazda hra to ma jinak, jak jako moznosti? wtf
    RCROW
    RCROW --- ---
    Kdo mi poradí, kde bych sehnal kompletní návod na to, co se dá všechno dělat s ovladačem ( controller) pro Microsoft X box 360? Nějaké pokyny jsou sice přímo ve hře, ale rád bych měl přehled co to má za možnosti. Děkuji
    EZEE
    EZEE --- ---
    SHARINGAN: no tak to pak jo, pokud je to jen R3 tak no problem, stejne stoji za hovno :)
    RCROW
    RCROW --- ---
    SHARINGAN: Tak jsem to dnes objednal ( AIMON XB Controller) u fy Playcentrum -Petr Tindel, Stroupežnického 24, Praha 5, cena je včetně DPH 1.599 Kč. Dnes to zrovna objednávali, tak mě zahrnuli do objednávky, dodání prý do 10 dnů.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    EZEE: to ale neni shit PS Move ale shit Resistance... u Killzone 3 je tušim možnej movement i na nunchaku, kterej držíš jako foregrip...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam