• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAFHerní rady a vychytávky Herní poradna
    GAF
    GAF --- ---
    :D
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Tak jsi prostě úžasný, naistaloval jsem 2 patche, jak jsi mi poradil a hra se rozběhla, super, super, super. Moc děkuji, jsi machr.
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Moc děkuji, požádám jednoho známého, aby podle toho postupoval, dám vědět.
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: to teda možná má něco společného s kompatibilitou. I když to se mi nezdá. Takováhle aaa 3D hra od renomované firmy nemůže po čtyřech letech "nejít" na sedmičkách.

a) najdi si nejnovější patch. Zkus tenhle třeba: http://pc.hrej.cz/servis/download/?id=19257 a nainstaluj
    b) jdi do adresáře, kde je nainstalovaná hra. Nejspíš to bude c:\program files\bioware\mass effect ale nevím to jistě. S tímhle ať ti poradí někdo jiný. A jestli tam je config.exe nebo tak něco tak spusť nejdřív ten a budeš muset nastavit grafiku - ale zase naděje je, že to bude dost jednoduché

Víc ti asi teď neporadím.
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Děkuji za ochotu mi pomoci, díky svému věku tak potřebuji pomoc vlastně permanentně ,ale hraní her mě moc baví. Když zkouším spustit hru pomocí ikonky, ( mimo Origin- tam se to tváří, že hra neexistuje),tak se mi otevře meny hry, kliknu na spustit, ale napíše mi to že selhal " Mass Effect configuration utility" a nabízí mi to program jen a jen uzavřít. Dál mě to prostě nepustí. Přitom hraje na pozadí hudba z té hry. Takže, co myslíš, že dělám špatně.
    FOSSY
    FOSSY --- ---
    RCROW: Já měl s jedničkou podobný problém. Musel jsem to pouštět přes .exe, ikonka otevírala jenom CD... Možná takhle.
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: Mám dojem, že Mass Effect jednička byl vydaný, když ještě Origin systém nefungoval. A navíc, jestli jsi hru koupil jinak než přes Origin, je možný, že tam prostě nebude a budeš ji muset spouštět samostatně. Tj. třeba přes ikonku na ploše nebo ze Start - Programy - .... ....
    RCROW
    RCROW --- ---
    Mass Effect

Omlouvám se, že ten titulek není tučně, zkoušel jsem to , ale už jsem asi zapomněl, jak se to má správně napsat.
    Koupil jsem si hru Mass Effect 3 a moc jí nerozumím, tak mi jeden známý řekl, že abych to pochopil musím hrát Mass Effect 1 a pak Mass Effect2. Tak jsem si na Aukru koupil hru Mass Effect- bez čísla, ale má to být jednička. Naistaloval jsem ji, ale nejde spustit. Teď mám v PC W7 a vzadu na té hře je napsáno systém XP. Ptátm se tedy, jestli je to zpracené a marně budu někoho shánět, kdo to zprovozní, anebo by to nemělo vadit? V Originu se mi ta hra č. 1 neukazuje, jen ta MF3. Děkuji za pochopení a odpověď
    GAF
    GAF --- ---
    ESCHALON II - PC - žádost o radu:

Jsem zaseknutý v asiže třetím patře - Hammerlorn mine. Je to tam, kde je teleport zpátky na povrch a ta Section 9 brána, kterou se prý dostanu jenom s povolením předáka (Foreman). Jelikož páku, tajné stěny nebo tlačítka nenacházím, začínám mít pocit, že předáka jsem už předtím zabil a mám teď smůlu.

Ale tak zase když jsem sehnal klíč a vstoupil do Trpasličích dolů, tak na mě začali trpaslíci útočit sami od sebe...

Pomožte někdo prosim.
    RCROW
    RCROW --- ---
    Hra Rage pro PC
    Začal jsem hrát hru RAGE a ze začátku se mi moc nelíbila,pak jsem tomu ale jsem jí přišel chuť a moc se mi líbí. Ale narazil jsem na problém: V současnosti jsem v levelu v Podzemním městě a mám za úkol najít Marshalla( kterého jsem v dřívější části osvobodil z vězení) a ten se má nacházet na tzv. základně Odporu. Nejsem schopný tu základnu Odporu najít. Naposledy jsem se s ní setkal v okrsku Wellspringu, ale tam se po výjezdu z Podzemního města vůbec nemůžu dostat, nevede tam cesta. Hra mě jakoby navádí, že Marshall je někde v Podzemním městě, ale to jsem prolezl už nejméně 100x ,ale po základně Odporu, ani po Marshallovi není ani stopy. Může mi někdo s tímto poradit? Děkuji
    RCROW
    RCROW --- ---
    No, to je super, teď jsem si to vytisknul a začnu laborovat. Moc děkuji.
    GAF
    GAF --- ---
    GAF
    GAF --- ---
    Koukám se na net, a zatím co vidím zběžně jsem nic neviděl. Tak dám vědět kdyby něco.
    RCROW
    RCROW --- ---
    Pro lepší ovládání her na XBoxu360 jsem si koupil AIMON XB- což je jednoduchý ovladač a hlavně myš pomocí které se hraní na X boxu hodně přiblížilo snadnosti hraní her na PC. Mám tam ale jeden problém. Ta myš je " pomalá", musím s ní urazit velkou dráhu, než pohyb nějaké postavy provedu. Potřeboval bych ji urychlit, ale nevím jak. Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost? Návod k tomuto zařízení nebyl prakticky žádný. Když se podaří tu myš urychlit, tak bych to zařízení všem dopručil. Celková cena, včetně jednoho nutného drátového ovladače byla 2600 kč.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    pokud se jedná jen o cvičení, tak bych se rozhodně přiklonil k Wii, protože tě i s Fitem vyjde dvakrát levněji než X360 s Kinectem a softwarem... na X360 bych případně zkusil počkat na léto, kdy nejspíš na E3 ohlásí jak Microsoft, tak SONY jejich nové konzole, takže možná půjde sedmá generace hodně dolů s cenama...
    GAF
    GAF --- ---
    ...jinak všeobecně se myslim má za to, že Wii je spíš všeobecně pro "menší" ale tj zároveň je i kreativnější a pestřejší. A Kinect, coby Xbox je pro spíš pro "větší" tj. zároveň na hry s příběhem a hloubkou.

I když na oba systémy najdeš alespoň minimální zastoupení všech žánrů, když na to přijde. No snad ti poradí někdo, kdo se víc vyzná.
    GAF
    GAF --- ---
    Téda, tak já znám obojí dost málo. Ale i tak si myslím, že říkám dobře.

Hele: asi to vyjde prašť jako uhoď, když na tom nechceš hrát sáhodlouhé hry s příběhem a úžasnou grafikou a hratelností atp atp... Protože hry na pohybovou aktivitu budou určitě PRÁVĚ NA TYHLE systémy zastoupené ve velké míře.

Ostatně prohlídni si asi sama klasicky na google, co nabízí každá z variant. Případně si najdi další a podle množství relevantních odkazů na existující hry si pak vyber:

Google
    http://www.google.cz/#sclient=psy-ab&hl=cs&source=hp&q=kinect+yoga&pbx=1&oq=kinect+yoga&aq=f&aqi=&aql=&gs_sm=e&gs_upl=5178l6201l1l6400l6l4l2l0l0l0l0l0ll2l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=8293c1e466b92ca1&biw=1502&bih=775

Google
    http://www.google.cz/#sclient=psy-ab&hl=cs&source=hp&q=wii+yoga&pbx=1&oq=wii+yoga&aq=f&aqi=g4&aql=&gs_sm=e&gs_upl=315l1750l0l1886l8l7l0l0l0l1l933l2529l4-2.1.1l4l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&fp=8293c1e466b92ca1&biw=1502&bih=775
    CYBERBUBLE
    CYBERBUBLE --- ---
    zdarec,chtěla bych se poradit.Přemýšlím nad koupí herní konzole avšak nemohu se pořád rozhodnout zda Nintendo Wii či XBOX Kinect nebo nějaká jiná alternativa pokud existuje :-).Tuto konzoli hodlám využívat především pro pohybové aktivity jako je jóga,zumba atd.
    GAF
    GAF --- ---
    Aha, tak se to nazývá creative abuse. Neboli exploit, jo...
    GAF
    GAF --- ---
    EZEE: tjn, trochu jsem to s tim svym prohlášenim o vynalézavosti přehnal. Nicméně slušný teda, kolik se v bugama zarostlém Skyrimu dá vlastně z toho zla bugů vytěžit "masakru a dobra".
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam