• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAFHerní rady a vychytávky Herní poradna
    GAF
    GAF --- ---
    EZEE: co mě tak rychle napadá, ale asi jsi to zkoušel: dosbox, opatchovat, kompatibility mode... trochu jsem googlil, ale zatím nic. Vždycky zůstává jako poslední možnost Virtual Machine, ale to bys musel holt nainstalovat v rámci VM starý windows nebo dos no...
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: pomohlo ti to od idSHARINGAN?
    EZEE
    EZEE --- ---
    DOTAZ Polda 1
    Poradte prosim jak rozjet Poldu 1 na W7 64bit. Pres Dosbox nejde, mozna jednou jsem to rozjel, dostal se do menu a hra padla. Jsem zoufalej.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    RCROW: předpokládám že ty hry máš na xbox a hraješ přes klávesnici a myš přes nějakej ten konvertor co sis kdysi pořizoval, je to tak ?

v tom případě bys měl mít všechno možnost si nastavit... PC verze má samozřejmě nějaké svoje ovládání, ale přes ten konvertor to bude s největší pravděpodobností jinak...

tady je případně schéma PC ovládání

Assassin's Creed (PC) - Controls - Game Guide and walkthrough
    http://guides.gamepressure.com/assassinscreedpc/guide.asp?ID=4504
    RCROW
    RCROW --- ---
    PC Assassin Creed 1,2,3,
    Zdravím Tě příteli, snad jsem to napsal dobře, pokaždé jsem takový nejistý. Jeden známý mi donesl hru Assassin Creed 3 a začal jsem to hrát- on to někde stáhnul- a nestačil jsem se divit nad tou krásnou grafikou. Tak slovo dalo slovo a on mi ještě donesl díl 1+2, takže to mám komplet. Ale je to pro mě nějak nepřehledné, samá značka a nevím ty odpovídající tlačítka na myši a na klávesnici. Tak se chci zeptat, jestli je někde nějaký přehled kam bych se kouknul a věděl, že když vyslýchám, že mám zmáčknout to a to, když vykrádám kapsy, atd. Určitě víš o čem mluvím. Je to krásná hra a já se v ní pohybuji tak nějak náhodně a to je škoda. Děkuji, ty víš všechno. Radek
    GAF
    GAF --- ---
    :D
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Tak opět s úctou smekám klobouk před Tebou. Poslechl jsem Tě, jak jsi psal že mám přepnout Disable Post render do opačné polohy, tak jsem to udělal a od té chvíle jede hra v tom nejvyšším rozlišení, nejvyšší detaily, atp.vše naprosto, naprosto super. Moc děluji, jsi Machr a myslím to upřímně. S pozdravem rcrow
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: hmm, ta je vysloveně nová. No, přece jenom zkus nějaké starší drivery, i když u takhle nové karty tomu moc nedávám, mrzí mě to. Umíš je nainstalovat a najít?
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Grafickou kartu mám GeForce 590 GTX
    GAF
    GAF --- ---
    Mimochodem také:

Jdi do nastavení grafiky a zkus Disable Post Render FX: Yes nebo No podle toho co tam máš ty, tak udělat opak.
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: Pariah neznám, ale možná by tomuhle mohlo pomoct zaškrtnout "vertical synchronization" ve hře v nastavení grafiky.

Trochu jsem googlil, a vypadá to, že má s černající obrazovkou problémy kde kdo. Několik lidí to vyřešilo downgradováním ovladačů na grafiku. Umíš nainstalovat jiné ovladače? Jakou máš grafickou kartu btw?
    RCROW
    RCROW --- ---
    Pariah PC
    Už je to v pořádku, všechny funkce jsem muse stáhnout, že to je téměř nehratelné, ale ta závada se už neobjevuje, je to hra nanic
    RCROW
    RCROW --- ---
    Pariah PC
    tuto hru jsem hrál již před několika lety a nechal jsem toho, protože při pohybuz myši , třeba při míření, mi zmizel úplně obraz a zase naskočil, když jsem myší mířil hodně do boku, pohyboval jsem se jako krab, prostě nechal jsem toho. Teď jsem na to zapomněl a hru jsem si koupil za celkem směšný peníz znovu a jsem znovu u toho problému, že při oktáčením myší mi mizí většina obrazů, no opět nedá se to hrát. Hra by to nemusela být špatná, takže než to podruhé hodím do koše, tak se zkouším zeptat, jestli někdo z Vás kamarádi nemá řešení, třeba jste se s tím taky již dříve setkali. Děkuji rcrow
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    OWL: ještě sem se s tim nesetkal... jestli nic nenajdeš tak to zkus separátně, třeba přes Audacity... je free a simple, nahrávám přes něj veškerej voice
    OWL
    OWL --- ---
    GAF:
    SHARINGAN:
    Fraps mám a ten právě vše nahrává do jednoho souboru. Nahrávat zvlášť přes windows recorder jsem zkoušela, ale zvuk nebyl vůbec kvalitní. Zkusim teda jinej program zvlášť pro mikrofon, jen mě zajímalo, jestli to nejde vše v jednom. Díky
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    fraps to cpe do videa... imo nejjednoduší bude používat zvlášť soft na zachycení inputu z mikrofonu a zvlášť soft na output hry
    GAF
    GAF --- ---
    OWL: Tuším že by to mohlo jít čistě přes windows recorder. Aspoň v XPčkách na to bylo políčko. Jinak myslím, že FRAPS taky v pohodě, ale ten se platí. Snad poradí někdo líp, v tomhle se vyznám málo.
    OWL
    OWL --- ---
    Ahoj, mám prosbu, neznáte někdo software pro nahrávání pc her, který nahrává audio vstup z mikrofonu do samostatného souboru?
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Děkuji moc.
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: myslím, že to jsou bonusy. Videa, obrázky, tapety na plochu, příhody z natáčení atp... Nebo soundtrack... takový věci. Když to nepotřebuješ ke hraní (instalaci), je to běžné.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam