• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAFHerní rady a vychytávky Herní poradna
    GAF
    GAF --- ---
    OWL: Tuším že by to mohlo jít čistě přes windows recorder. Aspoň v XPčkách na to bylo políčko. Jinak myslím, že FRAPS taky v pohodě, ale ten se platí. Snad poradí někdo líp, v tomhle se vyznám málo.
    OWL
    OWL --- ---
    Ahoj, mám prosbu, neznáte někdo software pro nahrávání pc her, který nahrává audio vstup z mikrofonu do samostatného souboru?
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Děkuji moc.
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: myslím, že to jsou bonusy. Videa, obrázky, tapety na plochu, příhody z natáčení atp... Nebo soundtrack... takový věci. Když to nepotřebuješ ke hraní (instalaci), je to běžné.
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Prosím Tě ještě na jednu maličkost se Tě chci zeptat: v té krabici Mass Effect (1) je ještě Disc 2, ale když ho dám do šachty, tak se nic neděje, nevím vůbec na co to tam dali. Ke hře ho nepotřebuji, tedy zatím o něj nic nepožádalo. Nenapadá Tě něco, proč ho tam dali? Děkuji.
    GAF
    GAF --- ---
    :D
    AZRAEL
    AZRAEL --- ---
    GAF: ty borec, ty! :) (pomoc veteranom je velmi zasluzna cinnost)
    GAF
    GAF --- ---
    :D
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Tak jsi prostě úžasný, naistaloval jsem 2 patche, jak jsi mi poradil a hra se rozběhla, super, super, super. Moc děkuji, jsi machr.
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Moc děkuji, požádám jednoho známého, aby podle toho postupoval, dám vědět.
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: to teda možná má něco společného s kompatibilitou. I když to se mi nezdá. Takováhle aaa 3D hra od renomované firmy nemůže po čtyřech letech "nejít" na sedmičkách.

a) najdi si nejnovější patch. Zkus tenhle třeba: http://pc.hrej.cz/servis/download/?id=19257 a nainstaluj
    b) jdi do adresáře, kde je nainstalovaná hra. Nejspíš to bude c:\program files\bioware\mass effect ale nevím to jistě. S tímhle ať ti poradí někdo jiný. A jestli tam je config.exe nebo tak něco tak spusť nejdřív ten a budeš muset nastavit grafiku - ale zase naděje je, že to bude dost jednoduché

Víc ti asi teď neporadím.
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Děkuji za ochotu mi pomoci, díky svému věku tak potřebuji pomoc vlastně permanentně ,ale hraní her mě moc baví. Když zkouším spustit hru pomocí ikonky, ( mimo Origin- tam se to tváří, že hra neexistuje),tak se mi otevře meny hry, kliknu na spustit, ale napíše mi to že selhal " Mass Effect configuration utility" a nabízí mi to program jen a jen uzavřít. Dál mě to prostě nepustí. Přitom hraje na pozadí hudba z té hry. Takže, co myslíš, že dělám špatně.
    FOSSY
    FOSSY --- ---
    RCROW: Já měl s jedničkou podobný problém. Musel jsem to pouštět přes .exe, ikonka otevírala jenom CD... Možná takhle.
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: Mám dojem, že Mass Effect jednička byl vydaný, když ještě Origin systém nefungoval. A navíc, jestli jsi hru koupil jinak než přes Origin, je možný, že tam prostě nebude a budeš ji muset spouštět samostatně. Tj. třeba přes ikonku na ploše nebo ze Start - Programy - .... ....
    RCROW
    RCROW --- ---
    Mass Effect

Omlouvám se, že ten titulek není tučně, zkoušel jsem to , ale už jsem asi zapomněl, jak se to má správně napsat.
    Koupil jsem si hru Mass Effect 3 a moc jí nerozumím, tak mi jeden známý řekl, že abych to pochopil musím hrát Mass Effect 1 a pak Mass Effect2. Tak jsem si na Aukru koupil hru Mass Effect- bez čísla, ale má to být jednička. Naistaloval jsem ji, ale nejde spustit. Teď mám v PC W7 a vzadu na té hře je napsáno systém XP. Ptátm se tedy, jestli je to zpracené a marně budu někoho shánět, kdo to zprovozní, anebo by to nemělo vadit? V Originu se mi ta hra č. 1 neukazuje, jen ta MF3. Děkuji za pochopení a odpověď
    GAF
    GAF --- ---
    ESCHALON II - PC - žádost o radu:

Jsem zaseknutý v asiže třetím patře - Hammerlorn mine. Je to tam, kde je teleport zpátky na povrch a ta Section 9 brána, kterou se prý dostanu jenom s povolením předáka (Foreman). Jelikož páku, tajné stěny nebo tlačítka nenacházím, začínám mít pocit, že předáka jsem už předtím zabil a mám teď smůlu.

Ale tak zase když jsem sehnal klíč a vstoupil do Trpasličích dolů, tak na mě začali trpaslíci útočit sami od sebe...

Pomožte někdo prosim.
    RCROW
    RCROW --- ---
    Hra Rage pro PC
    Začal jsem hrát hru RAGE a ze začátku se mi moc nelíbila,pak jsem tomu ale jsem jí přišel chuť a moc se mi líbí. Ale narazil jsem na problém: V současnosti jsem v levelu v Podzemním městě a mám za úkol najít Marshalla( kterého jsem v dřívější části osvobodil z vězení) a ten se má nacházet na tzv. základně Odporu. Nejsem schopný tu základnu Odporu najít. Naposledy jsem se s ní setkal v okrsku Wellspringu, ale tam se po výjezdu z Podzemního města vůbec nemůžu dostat, nevede tam cesta. Hra mě jakoby navádí, že Marshall je někde v Podzemním městě, ale to jsem prolezl už nejméně 100x ,ale po základně Odporu, ani po Marshallovi není ani stopy. Může mi někdo s tímto poradit? Děkuji
    RCROW
    RCROW --- ---
    No, to je super, teď jsem si to vytisknul a začnu laborovat. Moc děkuji.
    GAF
    GAF --- ---
    GAF
    GAF --- ---
    Koukám se na net, a zatím co vidím zběžně jsem nic neviděl. Tak dám vědět kdyby něco.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam