• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAFHerní rady a vychytávky Herní poradna
    GAF
    GAF --- ---
    NELLI: ne hele mír, já si chtěl udělat srandu, když si jí děláš taky no... Třeba jsi to i pochopil.

Fakt tě nikdo nenutí to hrát a určitě je spousta her, který budeš rád hrát i tak ne? A mně a i tady SHARINGANovi zdá se to fakt neva prostě. Když je ta hra dobrá, co je mi potom, jakou má grafiku... tos přece už musel zažít taky.
    GAF
    GAF --- ---
    NELLI: tebe nikdo nenutí hrát Dark Souls, tak mu (nám) nevnucuj tvé divné nápady, jako že rád hraješ na kalkulačce nebo crt televizi nebo co... Klidně si to dělej, ale já teda radši monitor u PC hry a nevnutíš mi to, no.
    NELLI
    NELLI --- ---
    SHARINGAN: mno, tak jestli to budeš hrát na kalkulačce s výstupem na crt televizi Tesla Orava...proti gustu ;)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    NELLI: ne, mělo by ?
    GAF
    GAF --- ---
    NELLI: Co takhle 320x200, fps N/A a spoustu zábavy a inspirace, kterou dnešní hry na PC přesahujou nebo alespoň dosahujou tak v počtu jedna dobrá na deset kravin s úžasnou grafikou :D ?
    NELLI
    NELLI --- ---
    SHARINGAN: mno, a že framerate je zamknutej na 30 fps a nativní rozlišení je 1024x768, to ti nevadí?
    GAF
    GAF --- ---
    SHARINGAN: ok, díkes.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    GAF: jojo Dark Souls je lepší verze Demon Souls... příběhově se na sebe nevážou, hratelnost zůstává stejná... ke koupi bych rád vyzval každého kdo na to má a má tenhle žánr rád, protože se jedná o první port od Namco Bandai, k jehož realizaci došlo díky vyslyšení žádosti hráčů formou petice... takže pokud to bude komerční úspěch, časem si možná zahrajeme víc console-exclusive skvostů od tohoto publishera, jednou možná třeba i toho Tekkena :)
    GAF
    GAF --- ---
    Dark souls and Demon souls

Zdar. Lidi tušíte jestli jsou tyhle hry stejný co do hratelnosti a mechaniky RPG? To druhý má vycházet na PC a vlastník konzolový jedničky mi tvrdí, že je to boží hra, že si pokračování na PC musim koupit :D
    RCROW
    RCROW --- ---
    SHARINGAN: Samozřejmě, moc děkuji a zkusím to.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    RCROW: jestli si dobře vzpomínám tak jde o tu mateřskou loď... ona jednou za čas otevře taková paprsková děla a střílí z nich po tobě... ve chvíli kdy jsou otevřená ( měli by nějak hezky svítit ) tak do nich musíš střílet a ono jí to začne ubírat...
    RCROW
    RCROW --- ---
    PC Serious Sam 3: BFE
    Hruju tuto celkem závavnou hru, ale najednou nevím, jakého cíle mám dosáhnout. Jsem v kapitole Under the Iron Cloud, pohybuji se v takovém rozvalinovém prostorun nade mnou lítá nějaká potvora, která na to rozvaliniště chrlí ve světelných paprscích nepřátele. Na obrazovce je ukazatel, že ta potvora nade mnou má nějaký život, ale ať na ni střílím jak chci a čím chci, tak se s tou potvorou nic neděje. Tak bych potřeboval vědět, jak se ta potvora co létá nad tím rozvaliništěm zabije. Děkuji radek
    RCROW
    RCROW --- ---
    No, tak to by bylo dobrý, ale zdá se mi, že to je prázdné, že ty texty tam nejsou, jenom pořád odkazy na reklamu. Dělám něco špatně? Ten krátký popis pohybu Assassina, tak t mě bylo jasný, ale ty slůožitější všci. Je to tam někdě skryté? Popisky tam jsou super, ale pak v nich nic není. Asi dělám něco špatně. R
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Děkuji za dotaz, tak úplně to vyřešené nemám, je to pro mě dosti složité,některým těm značkám nerozumím, tak kdyby bylo něco víc pro blbce, tak to bych uvítal. Hraju teď 1 díl a nevím třeba, jak vybírat peníze na ulici, ani jak vyslýchat. On to pán myslel dobře, ale já potřebuji něco víc polopatického. Kdyby něco bylo, tak bych byl vděčen Zdravím Radek
    GAF
    GAF --- ---
    (Nedoporučuju se spokojit s prostým "nejde to" ale je fakt, že jsem nenašel jak na to a spousta odpovědí na forech na dotaz 16bit na 64bit říká, že tam podpora není a je potřeba VMWare nebo multiple OS. Tak držím palce.)
    GAF
    GAF --- ---
    EZEE: ještě jsem se pak koukal a nenašel. Snad ti pomůže někdo tady další, že s tím třeba má zkušenosti.
    EZEE
    EZEE --- ---
    GAF: to jsem taky prave koukal ze leda VM, ale na to je to zbytecny oser
    GAF
    GAF --- ---
    EZEE: co mě tak rychle napadá, ale asi jsi to zkoušel: dosbox, opatchovat, kompatibility mode... trochu jsem googlil, ale zatím nic. Vždycky zůstává jako poslední možnost Virtual Machine, ale to bys musel holt nainstalovat v rámci VM starý windows nebo dos no...
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: pomohlo ti to od idSHARINGAN?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam