• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAFHerní rady a vychytávky Herní poradna
    GAF
    GAF --- ---
    Wow, tak už jsem to pochopil.

No panejo, sledovat ohlasy a vývoj událostí po portu Dark Souls na PC bude zřejmě pořádně peprný a zajímavý.
    NELLI
    NELLI --- ---
    SHARINGAN: ne, není problém v grafice, problém je v postoji vývojářů/vydavatele. Přijde mi to, jako když bych měl zaplatit za ohlodanou kost, kterou mě s pohrdavým šklebem předhodili vývojáři.

Vůbec není třeba mávat českým Eurogamerem, stačí si přečíst všechny ty arogantní vyjádření v originále (hledej, šmudlo, na mě už je pozdě) ze strany vydavatele (na klávesnici a myš vám serem, na hd textury vám serem, na optimalizaci vám serem, prostě na to vlastně úplně serem, bude to 1:1 a snad vám to bude fungovat), který na téma PC port DS padly. Jde mi o pocit jako zákazníka. Celej svět funguje na takovým mystériu, říká se mu "náš zákazník, náš pán". V 95% jsi jako zákazník prodejcům/poskytovatelům služeb stejně u prdele a ještě si z tebe dělaj za tvejma zádama blázny, ale aspoň ti to nevpálej rovnou do ksichtu. Můžeš samosebou namítat, že lepší je takovejhle upřímnej postoj, než pokrytecká falešná devótnost, ale fakt to tak nefunguje. Taky přeci nechodíš do hospody, kde ti dává obsluha najevo, že je tam sereš.

Samosebou beru, že existuje množina lidí, která konzoli nemá a chce si to zahrát, ale já osobně jsem tímhletím přístupem odrazenej.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    NELLI: ne nerozumíme... mě totiž ten port připadá jako lepší řešení, než nákup konzole pro jednu hru a co se týká grafiky, tak ta hra bude úplně stejná jako na konzoli, tak v čem je problém ??? že PCčkáři nedostali DX11 a enhanc jako svině pro svoje high end mašiny ??

a PC port tobě sice připadá zbytečnej, ale to protože máš gondoli a máš možnost to hrát... kdybys měl fakt velkou touhu to hrát, tak bys byl za ten port rád...
    NELLI
    NELLI --- ---
    SHARINGAN: asi si nerozumíme. Já proti tý hře nic nemám, kdybych na ni měl čas, už ji dávno mydlim, ale na PS3. Co považuju za zbytečný, je PC port samotnej. Developeři se měli na nějakou petici buď vysrat, nebo ten port udělat pořádně s ohledem na možnosti daný platformy.

Jak správně říkáš, 30 fps je poznat, ne že ne. Je to sice plynulý, páč limity oka jsou jasný, ale pocitově je to prostě divný. Na monitoru z metru, ne na megavelký bedně ze tří metrů, tam je to šumák. A to je jenom začátek.

Nevim, mno, prostě nějak nedokážu najít jedinej důvod, kterej by ospravedlnil tenhleten postoj developerů a existenci portu samotnýho (aneb "tak když tak strašně kňouráte, tak my vám to teda portnem, ale zapomeňte na to, že se s tím budem nějak extra obtěžovat")

GAF
    GAF --- ---
    RCROW: rádo se stalo. Tady ještě jednička: http://abecedaher.cz/index.php?page=navod&page2=zobrazit&id_hry=0000009126

a nevím jestli teď potřebuješ trojku, ale bude to tam asi podobné.
    RCROW
    RCROW --- ---
    Děkuji za vysvětlení i za ten link. R
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: http://www.assasins-creed2.mypage.cz/thema/akce-a-pohyb

PS: bavíme se o tom, komu a proč vadí a nevadí, že hra Dark Souls bude mít horší zobrazení grafiky než standart moderních 3D her. A takový to klasicky, že atmosféra + hratelnost vždycky platila, kdežto grafika je spíš takový to pozlátko... a že někdo zastává zase jinej názor atp atp... A Dark Souls právě má být dost dobrá a atmosférická prašť jako uhoď.
    RCROW
    RCROW --- ---
    Škoda, že nevím o čem se tady bavíte, ale určitě to bude něco zajímavého. Zdravím všechny.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    NELLI:

1) tak jako 30fps je samozřejmě poznat, je vedle 60fps, pokud se na to člověk zaměří... hrál sem LA Noire se stejnym fps lockem a musim říct že sem to vůbec nevnímal... filmy sou taky ve 24fps a nikomu to nevadí, takže myslim že ani tohle problém nebude...

2) nativní rozlišení je sice 1024x768, ale bude upscalováno na HD rozlišení tak jako valná většina ostatních konzolovejch her který vypadaj dobře jak na HD monitorech tak i na většině HD televizí... takový red dead redemption má tušim úplně stejnej render, ale narozdíl od Dark Souls se portu RDR nedočkáme...

3) hra bude vypadat dobře i na pc a i kdyby nevypadala, je to pořád kvalitní hra... radši hrát hnusnej Minecraft než krásnej Crysis 2... nevim jak u tebe, ale u mě pořád platí hratelnost > grafika... a myslim že u tebe, vášnivého hráče DayZ, to platí taky...

veškerý tyhle breky ohledně špatně odvedenýho portu sou jen další dickmove v historii nepřebernejch dickmoves ze strany PC gaming master race, ve který 99% kritiků řve, jen protože si přečetli nadpis článku na eurogameru...
    GAF
    GAF --- ---
    NELLI: ne hele mír, já si chtěl udělat srandu, když si jí děláš taky no... Třeba jsi to i pochopil.

Fakt tě nikdo nenutí to hrát a určitě je spousta her, který budeš rád hrát i tak ne? A mně a i tady SHARINGANovi zdá se to fakt neva prostě. Když je ta hra dobrá, co je mi potom, jakou má grafiku... tos přece už musel zažít taky.
    GAF
    GAF --- ---
    NELLI: tebe nikdo nenutí hrát Dark Souls, tak mu (nám) nevnucuj tvé divné nápady, jako že rád hraješ na kalkulačce nebo crt televizi nebo co... Klidně si to dělej, ale já teda radši monitor u PC hry a nevnutíš mi to, no.
    NELLI
    NELLI --- ---
    SHARINGAN: mno, tak jestli to budeš hrát na kalkulačce s výstupem na crt televizi Tesla Orava...proti gustu ;)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    NELLI: ne, mělo by ?
    GAF
    GAF --- ---
    NELLI: Co takhle 320x200, fps N/A a spoustu zábavy a inspirace, kterou dnešní hry na PC přesahujou nebo alespoň dosahujou tak v počtu jedna dobrá na deset kravin s úžasnou grafikou :D ?
    NELLI
    NELLI --- ---
    SHARINGAN: mno, a že framerate je zamknutej na 30 fps a nativní rozlišení je 1024x768, to ti nevadí?
    GAF
    GAF --- ---
    SHARINGAN: ok, díkes.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    GAF: jojo Dark Souls je lepší verze Demon Souls... příběhově se na sebe nevážou, hratelnost zůstává stejná... ke koupi bych rád vyzval každého kdo na to má a má tenhle žánr rád, protože se jedná o první port od Namco Bandai, k jehož realizaci došlo díky vyslyšení žádosti hráčů formou petice... takže pokud to bude komerční úspěch, časem si možná zahrajeme víc console-exclusive skvostů od tohoto publishera, jednou možná třeba i toho Tekkena :)
    GAF
    GAF --- ---
    Dark souls and Demon souls

Zdar. Lidi tušíte jestli jsou tyhle hry stejný co do hratelnosti a mechaniky RPG? To druhý má vycházet na PC a vlastník konzolový jedničky mi tvrdí, že je to boží hra, že si pokračování na PC musim koupit :D
    RCROW
    RCROW --- ---
    SHARINGAN: Samozřejmě, moc děkuji a zkusím to.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    RCROW: jestli si dobře vzpomínám tak jde o tu mateřskou loď... ona jednou za čas otevře taková paprsková děla a střílí z nich po tobě... ve chvíli kdy jsou otevřená ( měli by nějak hezky svítit ) tak do nich musíš střílet a ono jí to začne ubírat...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam