SHARINGAN: ne, není problém v grafice, problém je v postoji vývojářů/vydavatele. Přijde mi to, jako když bych měl zaplatit za ohlodanou kost, kterou mě s pohrdavým šklebem předhodili vývojáři.
Vůbec není třeba mávat českým Eurogamerem, stačí si přečíst všechny ty arogantní vyjádření v originále (hledej, šmudlo, na mě už je pozdě) ze strany vydavatele (na klávesnici a myš vám serem, na hd textury vám serem, na optimalizaci vám serem, prostě na to vlastně úplně serem, bude to 1:1 a snad vám to bude fungovat), který na téma PC port DS padly. Jde mi o pocit jako zákazníka. Celej svět funguje na takovým mystériu, říká se mu "náš zákazník, náš pán". V 95% jsi jako zákazník prodejcům/poskytovatelům služeb stejně u prdele a ještě si z tebe dělaj za tvejma zádama blázny, ale aspoň ti to nevpálej rovnou do ksichtu. Můžeš samosebou namítat, že lepší je takovejhle upřímnej postoj, než pokrytecká falešná devótnost, ale fakt to tak nefunguje. Taky přeci nechodíš do hospody, kde ti dává obsluha najevo, že je tam sereš.
Samosebou beru, že existuje množina lidí, která konzoli nemá a chce si to zahrát, ale já osobně jsem tímhletím přístupem odrazenej.