• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAFHerní rady a vychytávky Herní poradna
    GAF
    GAF --- ---
    Hmm, panejo tak to taky nevím tohle.
    RCROW
    RCROW --- ---
    SHARINGAN: No, ale jak jdu od té farmy na jakoukoliv stranu, tak se mi ihned objeví nápis, že opouštím zónu a hra bude ukončena a přitom mi pořád svítí na monitoru v levém horním rohu pokyn, že mám rychle cestovat, ale jak to udělat tak to zatím nechápu.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    RCROW: no rychle cestovat můžeš jen do oblastí který už si objevil a/nebo osvobodil... takže tam budeš muset nejdřív normálně dojít/dojet...
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Tak už jsem zase tady za tebou s prosbou.Začal jsem konečně hrát Far Cry3, napřed mi to známý dal cracknuté, ale to moc nefungovalo, tak jsem to nakonec koupil,no a zkouším to hrát. Dobyl jsem nějakou kančí farmu, natrhal kytky a teď to po mě chce rychle cestovat do města Amanati. A tady se objevil problem. Na monitoru vidím cestovat rychle i s návodem, ale který nefunguje. Mám otevřít mapu M, to není problém, teď mám nějak otevří tu ikonu s dvěma šipkama, ale to se jen změní, ale nic to neudělá. a to je asi ten problé, a pak mám zmáčknout levé tlačítko, ale nic to ndělá, V čem dělám chybu? Proč se nic neděje, když kliknu na ty dvě šipky? Tam mám udělat něco jinak? Díky za radu, jako vždy.R
    RCROW
    RCROW --- ---
    Jo, už jsem to nějak začal chápat a ta myš se pak taky rozjela. Děkuji za cenné rady.
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: myslím teda, že při zakládání hry něco jako New Game / Offline / Single player... tak něco, by měla být vidět nějaká tabulka či tak. S otevřenými sloty. A tam by měli jít navolit ti boti - počítačem řízení protivníci a to i podle obtížnosti.

Sharingan nebo někdo třeba poradí přesnějš. Já CS:GO nemám, hrál jsem jenom původní.
    GAF
    GAF --- ---
    SHARINGAN: nooo, vidiš to.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    GAF: v Global Offensive jsou boti, dají se nastavit při zakládání hry a nebo ve hře zapomoci příkladů...

btw... kdy už tohle vlákno oficiálně předěláme na herní poradnu ? :)
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: Counter strike je jenom multiplayer po internetu (nebo lokalni siti). Mozna ze by tam slo nandat boty (pocitacem rizene protivniky), ale to by tim mel poradit nekdo jiny, ja tohle neznam. Zkus klub [ STEAM Powered Gamers ☺ [Alien Swarm, L4D, CSS, TF2, Insurgency, Red Orchestra, ...] ] A to s tim otocenim mysi je podivne. Nejspis se koukas na demo - jeste jsi nespustil hru. Takze ve hre by ti to melo jit.
    RCROW
    RCROW --- ---
    Couter Strike Global Offensive
    Dnes jsem si přes Aukro koupl za necelé 3 stovky tuto hru. Šlo to velmi rychle, za chvíli mi přišel kod a hra se nainstalovala. Když jsem ji spustil, tak je to trošku divné. Je tam single play? Nemůžu točit myší, tak nějak to hraje samo, to se mi nelíbí. Je na to někde nějaký manuál? Hrál jste to někdo: Děkuji, jako ostatně vždy.Radek
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: No, tak doporučuji pustit to z hlavy, je fakt, že ta hra je hodně ujetá. Děkuji za spolupráci.
    GAF
    GAF --- ---
    Taky nevím, co je Before First Encounter... Ale Google tvrdí, že to je prostě součást názvu Serious Sama trojky.

To že se tě hra ptá teda asi znamená, že budeš hrát prostě trojku, když řekneš "Ano" a když řekneš ne tak se můžu jenom domnívat: třeba tě to vyhodí do windows s vtipnou hláškou (ne doopravdy, hádám, ta hra má ujetý smysl pro humor) nebo třeba že součástí hry je i díl dva nebo fakt nevím...
    RCROW
    RCROW --- ---
    NE7RA: No, to je v pořádku, té zbrani rozumín, to děkuji, ale u té hry Serious Sam 3 se mám rozhodnout- na začátku, jestli chci frát hru: BFE, nebo Play moddable version. To je to, co nevím, jaký je v tom rozdíl a co ta písmena znamenají. Díky za ochotu.
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    no offence :) ja to nemyslel ve zlym.

BFG 9000 v plny parade:
    RCROW
    RCROW --- ---
    NE7RA: Ne, opravdu nevím, prosím poraď mi. ani nechápu co to je to Before First encounter- i když překlad je mi jasný, ale nechápu, co to jako ve skutečnosti má znamenat. Omlouvám se za svoji zaostalost, ale narodil jsem se ještě za války, tak asi proto....
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    to vazne nevite co je BFG? - IDDQD? IMP? porad nic? :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    RCROW: BFE v serious samovi je zkratka pro "Before First Encounter"... co je v crysis2 netušim
    RCROW
    RCROW --- ---
    Je to jednak v Serious Sam 3 (tam je to BFE) a myslím, že i v
    v Crysis2.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    RCROW: jaká hra ? :) BFG obvykle znamená Big Fuckin' Gun :)
    RCROW
    RCROW --- ---
    Co to je když se mě hra ptá jestli chci hrát BFG? Děkuji rcrow
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam