• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAFHerní rady a vychytávky Herní poradna
    RCROW
    RCROW --- ---
    NE7RA: Ne, opravdu nevím, prosím poraď mi. ani nechápu co to je to Before First encounter- i když překlad je mi jasný, ale nechápu, co to jako ve skutečnosti má znamenat. Omlouvám se za svoji zaostalost, ale narodil jsem se ještě za války, tak asi proto....
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    to vazne nevite co je BFG? - IDDQD? IMP? porad nic? :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    RCROW: BFE v serious samovi je zkratka pro "Before First Encounter"... co je v crysis2 netušim
    RCROW
    RCROW --- ---
    Je to jednak v Serious Sam 3 (tam je to BFE) a myslím, že i v
    v Crysis2.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    RCROW: jaká hra ? :) BFG obvykle znamená Big Fuckin' Gun :)
    RCROW
    RCROW --- ---
    Co to je když se mě hra ptá jestli chci hrát BFG? Děkuji rcrow
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    RCROW: mělo by to jít, možná budeš muset začínat na začátku určitý kapitoly, ale rozhodně né úplně od začátku...
    RCROW
    RCROW --- ---
    SHARINGAN: Děkuji za radu, zkusím snížit tu obtížnost hry, jestli to tedy ještě u rozehrané hry jde,nerad bych začínal od začátku.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    RCROW: dá se vyhrát... nejdřív prostě postřílíš všechno co se hejbe, pak přilítne mateřská loď a stejně jako už předtim, ve chvíli kdy střílí z těch photonovejch děl nebo co to je, tak do nich musíš střílet a tim jí zničíš... pokud se ti to nedaří tak si zkus snížit obtížnost... vim že sem začínal na normal a ke konci sem musel snižovat protože některý levely, jako třeba tenhle, byli dost obtížný...
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: tak trojku jsem nehrál vůbec, snad někdo jiný teda.

Co je tam těžkýho?
    RCROW
    RCROW --- ---
    Serious Sam 3
    Jsem v kapitole The power of the Underground- hraju to po tisící a nenane "vyhrát" Dá se tento level vůbec vyhrát? Jestli jste to někdo hrál, prosím, poraďte mi, jak postupovat, abych to zvládnul.Dík
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    PCGamingWiki PCGW - Let's fix PC gaming!
    http://pcgamingwiki.com/wiki/Home

docela užitečná stránka pro technickej troubleshooting PC her... je to relativně mladý, takže tam nebude úplně všechno, ale aktuální hry sou tam dobře obhospodařený... je to rozhodně lepší než brouzdat po fórech developerů
    BATEAU
    BATEAU --- ---
    NELLI: jen pro info, port z PS3 na PC je fakt opruz. nedokazal bych ty lidi popsat jako ze "na to serou", kdyz u hru vubec portnou.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    mrdat Namco Bandai za to že na PC prodávaj stejnou hru jako na PS3, zmrdi !
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    NELLI: jako asi to nemá cenu, protože ty nedokážeš pochopit
    a) hra se nehraje, nehrála a nebude hrát v 1024x768
    b) hra je graficky a hratelně naprosto stejná jako PS3 verze, tudíž je port naprosto v pořádku.. co se může vysrat je netcode a ovládání, což uvidíme po releasu...
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    NELLI: Ale ono to tak je správně - všichni co jsou tím tak nadšený to přesně tak hrajou..
    NELLI
    NELLI --- ---
    SHARINGAN: hele, ve 2 ráno mě tohle už fakt nebaví. Pro mě za mě si hraj na 30" monitoru v rozlišení 1024x720, seď od tý bedny metr a kochej se stabilníma 30 fps, mydli si to na gaypadu, kterej si ani nemůžeš přemapovat, a chrochtej si, jaký je to žrádlo, že to tak má bejt a že je to tak správný.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    NELLI: ok tak já už nevim jak jinak říct o co mi jde... tak zkusim ještě menší komparaci, na ní by to mohlo bejt jasný :)

Dark Souls PS3 - internal buffer resolution 1024x768
    Dark Souls PC - internal buffer resolution 1024x768

Dark Souls PS3 - locked at 30fps
    Dark Souls PC - locked at 30fps

v čem sou tedy PC hráči znevýhodněni ? v čem na ně NBGI sere ?
    NELLI
    NELLI --- ---
    SHARINGAN: ano, těch 30 fps a nativní rozlišení 1024x720 je důsledek celý kauzy tohohle portu, a de facto už jenom jeden z mnoha faktorů, který mi dávaj pocit, že PC hráč je vývojářům úplně u prdele.

Jednodušše řečeno, ten port neměl vůbec vzniknout. Je vybrečenej (nasrat všem brečícím děckám s peticí v ruce), a evidentně ze strany vývojářů nechtěnej (nasrat všem vývojářům/vydavatelům, co vyměknou, ale zároveň to dělaj na půl). Mělo to zůstat na konzolích.

Ale znova opakuju, soudím tak dle dostupnejch informací. Jak to nakonec opravdu bude, ukáže release. Jsem ale pesimista. Resp., realista.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Ono s tím upscalem to zase není úplně tak jednoduchý - 2D textury, GUI, fonty a další můžou být udělaný na pixel a pak to vypadá extra hnusně když se změní rozlišení. Stačít si chvíli hrát s emulátorama a člověka to naučí. Stejně i FPS lock může mít smysl - víme prd, jak to maj naprogramovaný, třeba na tom vysí celej timing hry. Kvůli pár tradičním whinerům, který si stejně vždycky něco najdou nebudou dělat úplně nově celou hru.
    To vůbec nemusí být o tom, že na port nějak serou. Osobně si dokonce myslím, že takhle se to má dělat a ne ty hry doslova kurvit jen kvůli tomu, že to jde. U hry z nějakýho Nesu taky nechci na PC antialias a vyší rozslišení - je to přehnanej příklad, ale princip je stejný.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam