• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAFHerní rady a vychytávky Herní poradna
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: jak říká ANONYMCZE případně se to dá vypnout přímo na grafické kartě. Ale tím se to vypne i pro jiné aplikace, takže kdyby to nepomohlo, nandej si to zpátky.

Myslím, že se to dělá zmačknutí pravým tlačítkem na plochu ve windows, tam by mělo být pak nVidia Control panel a v něm Manage 3D Settings a nastavit u Vsync že má být napořád vypnuto.
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Prosím, popiš mi jak se dostat k té položce Vertical Sync, třeba v té hře, protože v jiných hrách například Battlefield4 tak tam se to nedělá, takže to bude asi jen v této hře. Samozřejmě nepřetaktovávám, protože o tom nemám ani páru.R
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: Aha, tak nainstalování starších ovladačů může poničit tuhle kartu pouze při přetaktovávání. Předpokládám, že kartu jsi si dával do počítače sám a nepřetaktováváš ji. V tom případě zkus přecejen i ty starší ovladače na http://www.geforce.com/drivers (Drivers - > Manual Driver Search - > GeForce 500 series)

Starší znamená s menším číslem. Zkus jich klidně i víc a zkoušej ty, co jsou označeny "WHQL". Ty druhé (beta) jsou testovací a nebývají někdy stabilní.
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: cvičně bych doporučil najít položku Vertical Sync v nastavení grafiky ve hře nebo ve Windows (víš jak na to?) a vypnout nebo naopak zapnout ji. Případně vůbec ve hře vypínat jednotlivě různé nastavení v grafice, mohlo by to být jedním z nich.
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: Tak Google projevil, že lidé s 590 mají s CODG problémy právě s grafikou a rozmazáváním atp... První rada, co jsem zjistil je nainstalovat starší ovladače, ale ke všemu starší ovladače prý mohou !zničit! tuhle grafickou kartu. No wtf?

Tak já jdu hledat dál ještě.
    EZEE
    EZEE --- ---
    RCROW: aktualizoval jsi ten ovladac graficke karty?
    RCROW
    RCROW --- ---
    Přátelé, dnes jsem si koupil ( poctivě za 1.049 Kč) a i začal hrát hru Call of Duty-Ghosts. Grafickou kartu mám N vidia GTX 590. rozlišení jsem měl na 2560, jak to mám i u ostatních her. Hned jak jsem začal hrát,tak bylo patrné, že není něco v pořádku. Zbraň, kterou jsem držel, ale např., i řemínek od hodinek se pořád při hraní klepaly, to je nepříjemné, nedá se to hrát, tak jsem snížil rozlišení z 2560 až na nějakých 1900, je to o trošku lepší, ale pořád se to klepe. Krajina ta se neklepe, jen zbraň a ten pitomý kovový pásek hodinek. Co doporučujete udělat, aby to přestalo? Děkuji.
    RCROW
    RCROW --- ---
    Dnes jsem si koupil a nainstaloval Battlefield 4. Na průvodní obrazovce mi to také napsalo, že bych měl updatovat ovladače své grafické karty. Mám v PC N Vidia GTX 590. Jak mám postupovat? Prosím podrobně.Děkuji
    RCROW
    RCROW --- ---
    Děkuji za radu, povedlo se, byla to vlastně také závěrečná scéna celé té hry. Moc děkuji.
    RCROW
    RCROW --- ---
    Děkuji za radu, hned večer to zkusím, podám zprávu.
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    RCROW: pokud se ti objeví symbol myši, tak by tam mělo být jedno z tlačítek vybarvené a to máš právě stisknout... koukal jsem na youtube a v tomhle QTE souboji hráč používal jen mezerník, Éčko a levý myšítko... takže tak :)
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: je možné, že to ukazuje klávesu "e" ?
    RCROW
    RCROW --- ---
    Dostal jsem se zase na chvíli k nedohrané hře Battlefield 3 a hraji level s názvem Zhouba. Myslím, že je to až k samému konci toho levelu, kdy dojde k osobnímu souboji mě a mého spolubojovníka u dvou osobních aut, hlavní nepřítel zastřelí spolubojovníka na kapotě auta a jde na mě. Mezerníkem mu odkloním pistoli, ale pak pokaždé s ním prohraju pěstní souboj a on mě zašlápne a je se mnou konec. Nevím, co mačkat při tom souboji, ukáže se mi tam jako nápověda celá červená myš, ale ať na ni mačkám co mačkám, nevím přesně co mám mačkat a pokaždé je to můj konec. Prosím o radu jak a co mám při tomto souboji provádět. Děkuji
    RCROW
    RCROW --- ---
    SHARINGAN: Děkuji, hned se na to podívám
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    RCROW:

► CZ Let's Play | Splinter Cell : Blacklist | #1 | "Hodinový otvírák" [HD] [PC] - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=sFNwcDJ-EVI
    RCROW
    RCROW --- ---
    Ano, blacklist.
    RCROW
    RCROW --- ---
    Prosím na link na nějakého videoprůvodce pro hru Splinter Cell.Děkuji.
    GAF
    GAF --- ---
    Rádo se stalo :)
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Moc děkuji, jsi, jako vždy, super.R
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam