• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GAFHerní rady a vychytávky Herní poradna
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: spouštíš to přes službu Steam? Jinak máš pravdu, tohleto bývá patch.
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Teď při spuštění hry CoD proběhlo nějaké dlouhé nahrávání, nevím co to bylo, trvalo to asi 3 minuty, možná, že to byl ten patch. Zatím jsem to nemohl vyzkoušet, protože jsem ve vrtulníku a tam se ta chyba neprojevovala. Dám zprávu, jak se dostanu dál.
    GAF
    GAF --- ---
    GAF
    GAF --- ---
    ANONYMCZE: jo, ale tomu typovi to pomohlo, i kdyz mel jenom jednu.

RCROW: sam nevim asi v tech hrach. Vite nekdo? Nemam nVidii...
    RCROW
    RCROW --- ---
    Tak jsem otevřel tu kartu N-videa a mám tam 4 možné sloupce: Hry, Ovladače, Můj stroj a Předvolby. v kterém sloupci by měl být ten multi-gpu? A mám to opravdu vypnout? ( až to najdu tedy), nebo se na to vykašlat, abych neohrozil další hry.
    GAF
    GAF --- ---
    :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    GAF: boha to je posraná hra
    RCROW
    RCROW --- ---
    Pánové, děkuji uctivě, že se jaksi "mou" problematikou zabýváte.
    GAF
    GAF --- ---
    Je dost možné, podle toho co jsem vyčetl nejčastěji z fór, že tohle problikávání způsobuje v tandemu špatně postavený driver zároveň s podporou pro sli / crossfire atp... takže tím by se také potvrzovalo, že softwarové nebo hardwarové odstranění režimu dvou karet najednou pomáhá.

Nvidi a Activision o problému už prý ví a řeší ho.
    RCROW
    RCROW --- ---
    ANONYMCZE: Tak já to neumím odborně popsat, určitě o tom víš 100x víc než já.
    RCROW
    RCROW --- ---
    N vidia panel mám na liště a otevřít ho dovedu. Podívám se jestli tam najdu to multi-gpu.
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Ano, to je přesně ono, vté ukázce je to naprosto přesně ukázáno.
    GAF
    GAF --- ---
    Jinak řešením by prý mohlo být (jednomu to zafungovalo) vypnutí multi-gpu podpory v nVidia panelu. Zvládnul bys to RCROWe najít v nVidia panel a vypnout to?

Tak či tak bys to měl mít vypnuté jenom pro tuhle hru a pro ostatní zapnuté.

Jestli tohle nezvládneš, zkus odinstalovat ovladače, které teď máš a nainstalovat tyto:

Nvidia GeForce 320.49 Driver WHQL - techPowerUp! Forums
    http://www.techpowerup.com/forums/showthread.php?t=186523

Podle toho jestli máš 64bitové nebo 32 bitové Windows. Budeš-li potřebovat pomoct s něčím z toho, dej vědět.
    GAF
    GAF --- ---
    Je to tohle?

Call of Duty Ghosts - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=w0Je-NwHsv4&feature=youtu.be
    RCROW
    RCROW --- ---
    GAF: Ne tu grafickou kartu mi asi před 1 rokem instaloval jeden student VS a samozřejmě jsem ji nepřetaktovával, protože to neumím. Jediné, co jsem udělal jsem otevřel a nainstaloval updaty ovladačů.Pak se otevřela tabulka se hrama co mám- které všechny mám v PC a jedna po druhé se ty hry optimalizovaly. Jinak jsem nedělal nic.
    GAF
    GAF --- ---
    RCROW: tak to je zvláštní. No zkus ještě ty starší ovladače na grafickou kartu. Jestli nebudou fungovat jedny, tak druhé nebo třetí postupně ještě starší.

PS: tu grafickou kartu jsi instaloval sám? Přetaktovával jsi ji (myslím že ne, ale radši se ptám)?
    GAF
    GAF --- ---
    Ta chyba se týká CODG vůbec, našel jsem na to spoustu ohlasů, ale zatím žádný řešení O.o
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    a už vůbec bych tim nezatěžoval RCROWa :)
    SHARINGAN
    SHARINGAN --- ---
    FRAPS je nenažraná děvka, tim bych PC nezatěžoval zrovna při nahrávání problému s hrou...
    RCROW
    RCROW --- ---
    Teď když jsem tu hru spustil, tak se něco samo instalovalo, trvalo to tak 5 minut, nenapsalo to co se instaluji. Ten pásek od hodinek normálně vibruje, tím se rozmazává. Všimnul jsem si, že tak, když má zbraň na sobě nějaký nástavec- třeba dalekohled, zaměřovač a pod, tak ten vibruje taky, vlastní tělo pušky ale ne. Díval jsem se přímo v té hře na Sync every frame, jak jste psali, tak to je nastaveno na vypnuto. Zvednul jsem rozlišení na 25650x1600, ale na ten problém to nemá vliv. Škoda, že neumím, jak se kousek té hry dá nahrát a poslat to, jeden pohled je víc než tisíc slov, ale neumím to.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam